?>

Hamza Hamzaoğlu ilk antrenmanına çıktı

BB Erzurumspor’un yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, takımla ilk antrenmanına çıktı. Hamzaoğlu, "Futbol aşkıyla yanıp tutuşan taraftarımıza mahcup olmayacağız" dedi.

Spor - 6 yıl önce

BB Erzurumspor’un yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, takımla ilk antrenmanına çıktı. Hamzaoğlu, "Futbol aşkıyla yanıp tutuşan taraftarımıza mahcup olmayacağız" dedi.

BB Erzurumspor Süper Lig’in 25. haftasında oynayacağı Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. BB Erzurumspor kulüp tesislerinde, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde yapılan antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. İdmanda koşu ve ısınma hareketlerinin ardından dar alanda pas çalışması yapan mavi-beyazlı ekip, son bölümde ise taktik çalışma yaptı.

“ZOR BİR MÜCADELE İÇERİSİNE GİRİYORUZ”

Yeni takımı ile ilk antrenmanına çıkan Hamzaoğlu, mücadeleye sonuna kadar devam edeceklerini ifade ederek, "Her şeyden önce Mehmet Özdilek’e çok teşekkür ediyorum çünkü gerçekten bize iyi bir takım bıraktı. Koşan, mücadele eden, son ana kadar devam eden bir takım olduğu için biz de düşünmeden teklifi kabul ettik. Bundan sonra biz de bugüne kadar hocalarımızın verdiği katkıyı ve oyuncularımızın da sahada verdiği mücadeleye katkı vermek için geldik. Bilgimizin, tecrübemizin yettiği kadarıyla bunu yapmaya çalışacağız. Sezon sonuna kadar zor bir mücadele içerisine giriyoruz. Takımı tanıyorum maçları da takip ediyordum. Bizleri bu zorlu göreve düşündükleri için yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Biz de futbol aşkıyla yanıp tutuşan taraftarımıza mahcup olmayacağız. Çok farklı bir değişim bu dönemde pek mümkün değil ama ufak tefek dokunuşlarımız olacak” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı ve BB Erzurumspor Onursal Başkanı Mehmet Sekmen ise, “Yeni bir görev değişimi oldu. Futbolda bunlar olağan işler, zaman zaman değişimler olacaktır. Biz Süper Lig’e kısa sürede geldik ama kısa sürede gitmeyeceğiz. İnanıyorum ki takımımız bugünden itibaren yeni bir başlangıç yapıyor. Erzurumspor’un şu an bulunduğu konum istediği yer değil. Bundan sonra inanıyorum ki arzu ettiğimiz yerde olacağız” ifadelerini kullandı.

(İHA)
Haftanın Öne Çıkanları

'Esed rejimi sadece sivillere saldırıyor'

2019-02-27 18:24 - Genel

MKE Ankaragücü’nün acı günü

2019-03-03 15:54 - Spor

Filede derbi F.Bahçe’nin

2019-03-02 20:56 - Spor

Karaman kadroyu dolduramadı

2019-03-04 23:35 - Spor

İstanbullular en çok hamsi tüketti

2019-02-27 14:27 - Ekonomi

İtfaiyeciden köpeğe kalp masajı ve suni teneffüs

2019-02-26 21:12 - Gündem

'Yiğitseniz çıkın birlikte o dörtlü fotoğrafı verin'

2019-03-05 00:47 - Siyaset

Uyuşturucu tacirlerine darbe: 293 kilogram eroin!

2019-03-05 01:29 - Asayiş

34 milyon kişi soyunu araştırdı

2019-02-27 18:18 - Medya

147 yerleşim yeri ulaşıma kapandı

2019-03-04 12:31 - Asayiş

İlgili Haberler

Tek erkeklerde dünya 2 numarası Alcaraz, Wimbledon'da çeyrek finale çıktı

23:27 - Spor

Kayserispor, 6 futbolcusuyla yollarını ayırdı

22:27 - Spor

Birmingham City'ye transfer olan Bright Osayi-Samuel, Fenerbahçe'ye veda etti

22:22 - Spor

Anadolu Efes, ABD'li basketbolcu Daniel Oturu ile yollarını ayırdı

21:47 - Spor

Rekor denemesi için yelkenliyle Hopa'dan yola çıkan Başak Mireli, İskenderun'a ulaştı

21:47 - Spor

Günün Manşetleri

Dışişleri Bakanı Fidan, Brezilya'da İranlı mevkidaşı Erakçi ile görüştü

23:42 - Dünya

Bolu'nun Göynük ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı

23:38 - Gündem

Çankırı'nın Ilgaz ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alındı

23:28 - Asayiş

İsrail, Lübnan'ın güneyine yoğun hava saldırıları düzenledi

23:18 - Dünya

Trump, ikinci başkanlık döneminde Netanyahu'yu üçüncü kez ağırlayacak

22:43 - Dünya