?>

Halisdemir'in babasından Safitürk'ün ailesine taziye ziyareti

FETÖ'nün darbe girişiminde şehit düşen Astsubay Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, Derik'te PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan Kaymakam Safitürk'ün ailesini ziyaret etti. - Anadolu Ajansı

Gündem - 9 yıl önce

SAKARYA

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, Derik ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırı sonucu şehit olan Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün Sakarya'daki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Karayoluyla kente gelen Hasan Hüseyin Halisdemir, Bor Kaymakamı Abdullah Küçük ve Arifiye Kaymakamı Adem Yazıcı ile Arifiye ilçesindeki taziye evini ziyaret etti. Şehidin babası Asım Safitürk'e başsağlığı dileklerini ileten Halisdemir, Safitürk ve aile yakınlarıyla sohbet etti.

Asım Safitürk, yaptığı açıklamada, oğlunun şehit olmasının üzerinden 2,5 ay geçtiğini, bu süre zarfında burasının hiç boş kalmadığını dile getirdi.

"Allah, herkesten razı olsun." diyen Safitürk, "Milletimiz bu işin farkında, bizi hiç yalnız bırakmıyorlar. Tabii ölüm acısı çok ağır oluyor, evlat yedinci çocuğumuz olunca daha bir farklı oluyor. Hatta en küçüğüydü ama sanki ailenin en büyüğü gibi. Yani onun yerini hiçkimse dolduramıyor. Şehitlik makamı da çok yüce olduğu için ona da bizim sonsuz inancımız var, en büyük tesellimiz de bu." ifadelerini kullandı.

"Biz nice Ömerler, nice şehitler verdik"

Şehit babası Halisdemir de kendilerini yalnız bırakmadıkları için başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm devlet büyüklerine ve Türk halkına teşekkür etti.

"Biz nice Ömerler, nice şehitler verdik." diyen Halisdemir, "Şükürler olsun bu devlet bizim devletimiz, vatanımıza sahip çıkan bu çocuklarımızdır. Emniyet güçlerimiz, kaymakamımız, doktorlarımız bize sahip çıktılar, kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum. 500-600 tane 'Ömer Halisdemir' ismi koydukları için annelere de sonsuz teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Muhabir: Onur Orhan, Uğur Subaşı

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Ekmek teknesi yakılınca gözyaşlarına boğuldu

2017-01-17 16:47 - Çevre-Hayat

Hakkari'de komutanlar karne dağıttı

2017-01-20 17:07 - Gündem

Polisin silahını almaya çalışan hırsız bacağından vuruldu

2017-01-22 09:22 - Asayiş

'Millet ne derse 'başla göz üstüne' diyeceğiz'

2017-01-18 20:22 - Siyaset

'4 büyükler' transferde para saçtı

2017-01-18 18:07 - Spor

Zihinsel engelli kayıp kadın her yerde aranıyor

2017-01-18 19:17 - Asayiş

Hamilelikte diyet ürünlere dikkat

2017-01-21 12:32 - Sağlık

Kadir Güntepe'nin eşi de gözaltına alındı

2017-01-19 19:02 - Gündem

Anayasa değişikliği teklifinin 7. maddesi kabul edildi

2017-01-19 06:02 - Siyaset

1994 model beyaz Tofaş Şahin otomobil görenleri hayran bırakıyor

2017-01-22 18:32 - Gündem

İlgili Haberler

Saldırıya uğrayan 'VIRAT' isimli gemi İstanbul açıklarına ulaştı

21:37 - Gündem

Azerbaycan'ın Ankara Büyükelçisi Memmedov basın mensuplarıyla bir araya geldi

21:33 - Gündem

"Yüksek karlı gizli fon" dolandırıcılığı davasında Seçil Erzan'a 102 yıl 4 ay hapis

20:32 - Gündem

İstanbul'da akşam saatlerinde trafik yoğunluğu yüzde 85'e çıktı

19:28 - Gündem

İstanbul Boğazı'nda arızalanan gemi kurtarıldı

16:04 - Gündem

Günün Manşetleri

ABD'den Suudi Arabistan'a 1 milyar dolarlık askeri satış ve havacılık eğitimine onay

01:32 - Dünya

ABD, Güney Kore'ye yönelik otomobil tarifesini yüzde 15'e indirecek

01:27 - Dünya

TCMB’den zorunlu karşılıklarda sadeleşme adımı

00:28 - Ekonomi

Kremlin: Rus ordusu, Krasnoarmeysk ve Volçansk kentlerini ele geçirdi

00:22 - Dünya

Beyaz Saray, Trump'ın genel sağlık durumunun "çok iyi olduğunu" açıkladı

00:17 - Dünya