?>

Gündüz keşif akşam soygun yapan hırsızlık çetesi çökertildi

Küçükçekmece’de girdikleri bir mağazanın kasasından yaklaşık 76 bin lira çalan hırsızlar yakalandı. Hırsızlık anı kameralara yansırken, yakalanan 3 şüpheli tutuklandı.

Asayiş - 6 yıl önce

Küçükçekmece’de girdikleri bir mağazanın kasasından yaklaşık 76 bin lira çalan hırsızlar yakalandı. Hırsızlık anı kameralara yansırken, yakalanan 3 şüpheli tutuklandı.

Olay, geçtiğimiz 8 Nisan tarihinde saat 01.49 sıralarında Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi Belediye Caddesi üzerindeki bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde cadde üzerindeki marketten iş yeri sahibine alarmın çaldığı bilgisi ulaştı. Bunun üzerine markete giden E.G., depo kapısının açık olduğunu fark etti. Polis ekipleriyle yapılan kontrollerde ise ana kasanın açık olduğu ve içerisinde yaklaşık 76 bin lira çalındığını belirlendi. Şahısların markete girmesi ve gerçekleştirdikleri hırsızlık güvenlik kameralarına yansıdı.

GÜNDÜZ KEŞİF AKŞAM SOYGUN

Görüntülerde, hırsızlardan biri gündüz saatlerinde markete girerek keşif yapıyor. Keşfin ardından şahıs depo kısmından çıkarak uzaklaşıyor. Akşam saatlerinde ise üç hırsız, çevredeki dolaşıp etrafı kolaçan ettikten sonra depo bölümünden markete sızıyor. Buradaki kasayı açan şahıslar paraları alarak kayıplara karışıyor.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Olayın ardından çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, hem marketin hem de çevredeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan incelemelerin ardından polis, şahısların eşkallerini belirleyerek kimliklerinin Ercan A.(20), Zeki E.(18) ve Ferhat A.(19) olduğunu tespit etti. Polis yaptığı çalışmalar sonucunda geçtiğimiz 16 Nisan’da Ercan A. ve Ferhat A.’yı evinde yakalayarak gözaltına aldı. Zeki E. ise ertesi gün evinde kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınmalarının ardından şubeye götürülen şüpheliler ifadeleri alınarak sorgulandı. İşlemleri tamamlanan 3 hırsız, sevk edildikleri adliyede çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerin çok sayıda çeşitli suçlardan emniyette kayıtları olduğu öğrenildi.

(İHA)
Haftanın Öne Çıkanları

Pençe harekatında çok sayıda mühimmat ele geçirildi

2019-06-02 02:22 - Gündem

'Bayram alışverişinizde sosyal medya mağduru olmayın'

2019-05-30 14:32 - Ekonomi

Yeminli mali müşavirlik sınav tarihleri belli oldu

2019-05-29 13:48 - Eğitim

Jandarmadan öğrencilere kırtasiye yardımı

2019-05-30 14:57 - Eğitim

Giresun Üniversitesi’ne Rektör atandı

2019-05-31 19:22 - Eğitim

Kuyumcu hırsızlığı güvenlik kamaralarına takıldı

2019-05-30 21:02 - Asayiş

Sabancı Holding’den iki stratejik hamle

2019-05-30 21:12 - Genel

'TSE'ye yeni bir kampüsün yapımı için kolları sıvadık'

2019-05-30 15:37 - Gündem

'Türkiye ve Yunanistan ileri bakmalı'

2019-05-30 02:57 - Dünya

Kuzey Marmara Otoyolu'nun bazı kesimleri trafiğe açılıyor

2019-05-30 12:07 - Gündem

İlgili Haberler

İzmir'in Urla ilçesinde makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı

23:08 - Asayiş

İzmir'in Urla ilçesinde makilik alanda çıkan yangına müdahale ediliyor

18:48 - Asayiş

Jandarma, 81 ilde 'Huzurlu Okul Önleri ve Huzurlu Sokaklar' denetimi yaptı

18:33 - Asayiş

İzmir'de tarım arazisinde çıkan ve ormanlık alana sıçrayan yangına müdahale ediliyor

18:12 - Asayiş

İstanbul'da FETÖ operasyonda 8 şüpheli yakalandı

17:12 - Asayiş

Günün Manşetleri

Venezuela'da halk, genel ve bölgesel seçimler için sandık başına gidiyor

11:57 - Dünya

Türkiye'nin Dakar Büyükelçisi Sağman'a göre Afrika ile kurulan ilişkiler hem kalbi hem akli

11:53 - Gündem

Türkiye'nin Hartum Büyükelçisi Yıldız: Afrika'ya, geleceğin stratejik ortağı olarak bakıyo

11:47 - Gündem

Afrika Günü etkinliğinde adalet ve birlik çağrısı öne çıktı

11:42 - Dünya

Azerbaycan, Türkiye ile aile kurumunu güçlendirme yönünde işbirliklerini sürdürmede kararlı

11:38 - Gündem