?>

Göztepe Kulübünün 100. yıl logosu ve kutlama programı tanıtıldı

Göztepe Spor Kulübü, kuruluşunun 100. yıl dönümü dolayısıyla hazırlanan logo ve kutlama programını tanıttı.

Spor - 6 ay önce

İzmir

Gürsel Aksel Stadı'nda gerçekleştirilen tanıtım programında konuşan İzmir Valisi Süleyman Elban, kulübün tarihine ve başarısına yakışır bir kutlama yapılacağını söyledi.

Göztepe Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Sepil'i tebrik eden Elban, "Sadece Süper Lig'de yer aldığı için değil, futbola yeni bir anlayış getirmesi, sporun tüm branşlarında şehrin gençlerini, nesilleri sporun içine katması ve onlara ayrı bir heyecan vermesi vesilesiyle kendisine teşekkür ediyorum." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ da Göztepe'nin 100 yıllık bir çınar olarak yeni yüzyıla hazırlık yaptığını belirtti.

Göztepe'de değişim sürecine şahit olduğunu ifade eden Dağ, "2011 yılında bu şehirde milletvekili oldum. O günden bugüne her kulübümüzün talebini geri çevirmemeye gayret etti. Hepsine destek verdik. Kim ki hem bize taleple geliyor hem de kendini ortaya koyuyor, taşın altına elini koyuyor, orada işler çok daha fazla hızlı ilerlediğini gördük. Bu stadın ortaya çıkması da işin doğrusu böyle oldu." diye konuştu.

AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu ise Göztepe'nin sadece bir futbol kulübü olmadığını, tüm branşlarıyla örnek bir kulüp olduğunu söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay da kulübün, kentin spor tarihinde yeri doldurulamaz bir paya sahip olduğunu dile getirdi.

Kutlama etkinlikleri

Göztepe Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Sepil de kulübün kuruluş günü olan 14 Haziran'da pek çok etkinlik gerçekleştirileceğini anlattı.

Kutlama programı kapsamında 6 Şubat 2023'teki depremlerden etkilenen bölgeyi ziyaret edeceklerini aktaran Sepil, yüzüncü yıl hatıra ormanı oluşturacaklarını dile getirdi.

Sepil, 23 Nisan ve 19 Mayıs'ta da etkinlikler düzenleyeceklerini aktararak, şöyle konuştu:

"14 Haziran'da müthiş bir şölen İzmir'i, Türkiye'yi bekliyor. Bugün burada 17 branşımızın temsilcileriyle birlikte olmanın büyük bir gururunu taşıyorum. Bundan 10 yıl önce çıktığımız bu yolda 3 tane branşımız vardı. Hentbol, futbol ve yelken branşlarında temsil edilen bir Göztepe vardı. 10 yıl sonra tesislerimizde 17 branşımızla başarı yolunda hem İzmir'imizi hem ülkemizi temsil etme gururunu taşıyoruz. Bu, yolumuzun sadece başı. İkinci yüzyılda bu sefer tüm branşlarda uluslararası başarı kazanmış bir Göztepe görmek istiyoruz."

Sepil, 100. yıl için hazırlanan logoyu da tanıttı.

Konuşmaların ardından 17 branşı temsilen birer sporcu sahneye geldi ve ikinci yüzyıl meşalesi yakıldı.

Programa AK Parti İzmir milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankırı ve Mahmut Atilla Kaya ile çok sayıda davetli, taraftar ve öğrenci de katıldı.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Endonezya'da resmi törenle karşılandı

2025-02-12 07:18 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Asya turuna bölgesel işbirliği ve dayanışma damgasını vurdu

2025-02-14 15:02 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Toprak bütünlüğüne haiz bir Filistin Devleti'nin kurulması daha fazla geciktirilemez

2025-02-12 10:36 - Siyaset

Filistinli doktora öğrencisi ülkesindeki eski binaların dönüşümü için proje hazırladı

2025-02-09 13:57 - Çevre-Hayat

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy: Avrupa, ABD olmadan Ukrayna'nın güvenliğini garanti edemez

2025-02-12 01:22 - Dünya

Rus ekonomisinde 'yumuşak iniş' hedefleniyor

2025-02-14 17:33 - Ekonomi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malezya Başbakanı Enver İbrahim tarafından resmi törenle karşılandı

2025-02-11 06:57 - Siyaset

Kardan yolu kapanan köyde rahatsızlanan 80 yaşındaki kadın hastaneye ulaştırıldı

2025-02-09 14:57 - Çevre-Hayat

Tüketici derneklerinden 14 Şubat öncesi "tüketim tuzağı" uyarısı

2025-02-09 12:13 - Gündem

Kasımpaşa'nın 18 yaşındaki futbolcusu Yasin Özcan, Aston Villa'ya transfer oldu

2025-02-10 18:43 - Spor

İlgili Haberler

Beşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer: Beşiktaş olduğu her turnuvada kazanmak için var

22:13 - Spor

Milli atıcılar, Avrupa Şampiyonası'nı 10 madalyayla tamamladı

21:37 - Spor

Filistin'in eski milli futbolcusu Al-Obaid, Gazze'de insani yardım beklerken öldürüldü

17:37 - Spor

Barış Alper Yılmaz'ın idolü; Cristiano Ronaldo

15:43 - Spor

Beşiktaş'ta Uduokhai, sağlık durumu nedeniyle St. Patrick's maçında oynayamayacak

14:17 - Spor

Günün Manşetleri

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy: Öyle görünüyor ki Rusya artık ateşkese daha yatkın

22:43 - Dünya

Hava sıcaklıkları bugün 28 ilde 40 derecenin üzerini gördü

22:28 - Gündem

Slovenya'da Gazze'deki insani duruma dikkati çekmek için gösteri yapıldı

22:17 - Dünya

Beşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer: Beşiktaş olduğu her turnuvada kazanmak için var

22:13 - Spor

Google, ABD'deki üniversite öğrencilerinin yapay zeka eğitimine 1 milyar dolar ayırdı

22:03 - Ekonomi