?>

Gökhan Töre'yi vuran cezaevi firarisi zanlı yakalandı

Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre'yi yaraladıktan konulduğu cezaevinden firar eden şahıs, İzmir'in Konak ilçesinde yanındaki arkadaşı ile birlikte yakalandı.

Yerel haber-Şirket Haber - 10 yıl önce

 

Dün saat 18.00 sıralarında, Alsancak 1468 Sokak'ta uygulama yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ve yunus ekipleri, şüphe üzerine durdukları ticari taksi içerisindeki 2 kişinin kimlik kontrolünü yapmak istedi. Polis, ilk şüphelinin verdiği ehliyetin sahte olduğunu fark etti. Şüpheli polisin sorgulaması üzerine gerçek isminin Hasan K. olduğunu söyledi. Verilen kimlik numarası sonrası GBT'de (Genel Bilgi Tarama) Hasan K.'nın aranması olmadığı belirlendi. Gasp Büro Amirliği ekipleri, Hasan K.'nin yanındaki Korhan B.'ye yaptığı GBT sorgulamasında, şahsın Silivri Cezaevi'nden firari olduğu anlaşıldı.

FİRARİ İZMİR'DE YAKALANDI TÖRE 1 SAAT SONRA İZMİR'E İNDİ

2 şüpheli gözaltına alınırken Korhan B.'nin çantasında yapılan aramada 1 adet silah ve değişik boyutlarda 93 adet fişek ele geçirildi. Hasan K.'nin çantasında ise 2 adet silah ve 15 fişek ele geçirildi. Öte yandan cezaevi firarisi Korhan B.'nin geçtiğimiz Haziran ayında, İstanbul'da bir barda Beşiktaş'ın süper yıldızı Gökhan Töre'yi vurduğu öğrenildi. Gökhan Töre'nin ise Manisa'da Beşiktaş'ın oynayacağı Akhisar Belediye maçı için dün havayolu ile 19.00 sıralarında İzmir'e gelmesi dikkat çekti.

TOPRAKTA GÖMÜLÜ SİLAHLARI ÇIKARMIŞ

Gökhan Töre'yi vurduğu için 'muhtemel kastla öldürmeyi teşebbüs' suçlaması ile tutuklanan ve cezaevinden firar eden Korhan B. polise verdiği ifadesinde, bir haftadır Bodrum'da olduğunu, perşembe akşamı, otobüsle İzmir'e geldiğini ve günlük kiralık evde kaldığını, İzmir'e restoran açmak için geldiğini söylediği öğrenildi. Ayrıca Korhan B., araçta bulunan 3 silahın kendisine ait olduğunu, kendisine dedesinden kaldığını, toprağa gömülüyken İzmir'e yerleşeceği için gömülü yerden çıkardığını söylediği belirtildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından Hasan K. ve Korhan B. mevcutlu olarak adliyeye sevk edildi.

ATAKAN ŞEN

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

HDP'li Yüksekdağ'dan tehdit gibi 'dokunulmazlık' yorumu

2016-04-17 19:27 - Siyaset

Adana’da düğün baskını: 1 ölü, 5 yaralı

2016-04-17 13:51 - Asayiş

Fenerbahçe’ye son kez ev sahipliği yapacak

2016-04-23 16:02 - Spor

Cem Uzan’ın açtığı dava reddedildi

2016-04-22 02:13 - Genel

8 yaşındaki Serdal'dan 3 gündür haber yok

2016-04-17 18:32 - Yerel haber-Şirket Haber

Türkiye’nin ilk Expo’su açıldı

2016-04-23 00:03 - Asayiş

Başbakan Davutoğlu’ndan 23 Nisan mesajı

2016-04-23 10:47 - Siyaset

'İhlas'lı öğrenci İngilizce ‘de Türkiye ikincisi

2016-04-20 18:17 - Gündem

Ankara Devlet Tiyatrosu, Almanya'da festivale katılacak

2016-04-23 14:32 - Kültür Sanat

Burak Yılmaz golle başladı

2016-04-17 19:47 - Spor

İlgili Haberler
Günün Manşetleri

Borsa İstanbul'da manipülasyon soruşturmasında iki holdinge kayyum atandı

09:42 - Gündem

Samsunspor, Konferans Ligi'nde yarın Hamrun Spartans'ı konuk edecek

09:28 - Spor

Küresel piyasalar "yüksek değerleme" endişeleriyle negatif seyrediyor

09:22 - Ekonomi

Bosna Hersek'te huzurevinde çıkan yangında çok sayıda kişi hayatını kaybetti

09:18 - Dünya

İtalyan gazeteciler Donbass’taki bilgi savaşının parçası oldular -Sezgin Onaran, Mariupol/Ukrayna'dan yazdı-

08:50 - En Son Yazılar