?>

Gökhan İnler: O kadar da kötü bir transfer değildim

Beşiktaşlı futbolcu Gökhan İnler, Leicester City'e transfer olduğu dönemle alakalı, "Benim için tabii ki zor bir dönemdi. Sonuçta orada da şampiyon takımdaydım. O kadar da kötü bir transfer değildim" dedi.

Spor - 8 yıl önce

İki sene üst üste Süper Lig'de şampiyon olan ve siyah-beyazlılara sezon başında transfer olan Gökhan İnler, İHA muhabiri Doğan Gündoğdu'nun sorularını yanıtladı.

"Kariyerimde iyi antrenörlerle çalıştım"

Türk asıllı İsviçreli futbolcu Gökhan İnler, kariyerinde çalıştığı teknik direktörler arasında kendisini en çok etkileyen ismin sorulması üzerine, "İtalya'da da oynadığım dönemde Mazzari vardı. İtalya'daki hocalar çok taktiksel çalışıyorlar. Ranieri'de öyle mesela. Ama ben genelde benim kariyerimde iyi antrenörlerle çalıştım. Benitez'de çok profesyonel; her şeyi yazan ve hazırlayan biriydi. Büyük bir antrenör. Hepsinin de büyük takımları yönetmeye kalitesi var" diye konuştu.

"Orada da şampiyon takımdaydım"

Beşiktaşlı futbolcu Gökhan İnler, Napoli'den Leicester City'e transfer olduktan sonra yaşadığı süreçle alakalı, "Leicester'a transfer olduğumda da bazı şeyleri öğrenmem lazımdı. Oynamamayı problem etmedim. Benim için tabii ki zor bir dönemdi. Sonuçta orada da şampiyon takımdaydım. O kadar da kötü bir transfer değildim. Doğrusunu yaptım. Sonuna kadar kararımın arkasındayım. Ardına Beşiktaş sayfasını açtık. İyi ki de açmışım. Yine kupayı kaldırdım" açıklamalarında bulundu.

"Bizim taraftarımız dünyada 1 numara"

Sosyal medyada taraftara da kendisi bir şeyler vermek için uğraştığını dile getiren tecrübeli orta saha, "Herkes bizi idol olarak bu takımın içerisinde biri olarak görüyor. Onlara bir şeyler vererek iletişime geçmek en doğrusu. Bütün Beşiktaş ailesine, taraftarlar nice yıllar dilerim. Önümüzdeki yıllarda daha iyi daha coşkulu yerlere geliriz. Bizim taraftarımız dünyada 1 numara. Ben bunu çocukluğumdan beridir hissediyorum. Herkes arkamızda olduğu için teşekkür ederim" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Doğan Gündoğdu - Oğuzhan Ort - Mehmet Şirin Topaloğlu

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

"Türkiye benim ikinci memleketim"

2017-05-31 15:17 - Spor

Türkiye Kupası finallerinden ilginç notlar

2017-05-30 14:52 - Spor

Ayrulafa kabilesinin iftarı yoğurt ve ekmek

2017-05-30 16:17 - Dünya

Kenan Sofuoğlu Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde hız rekoru kırdı

2017-06-01 00:52 - Genel

'Dershane kapatma kararıyla hazırlıklara başladılar'

2017-05-29 14:42 - Gündem

Manchester'da güvenlik önlemleri en üst seviyede

2017-05-26 17:07 - Dünya

Süleyman Yeşilyurt tahliye edildi

2017-06-01 18:47 - Gündem

Suriyelilere damak tatlarına uygun kumanya

2017-05-30 14:02 - Dünya

'Şekerde kota sistemi gözden geçirilmeli'

2017-06-01 13:57 - Ekonomi

Erdoğan ile Putin telefonla görüştü

2017-05-27 18:32 - Gündem

İlgili Haberler

Milli tekvandocu Hatice Kübra İlgün, dünya şampiyonasına parktaki lokalde hazırlanıyor

16:48 - Spor

Basketbol Avrupa Ligi'nde 3. hafta heyecanı yarın başlayacak

15:23 - Spor

2026 FIFA Dünya Kupası bilet fiyatlarındaki artış dikkati çekiyor

15:03 - Spor

VakıfBank Kulübü Başkanı Abdi Serdar Üstünsalih'a göre sarı-siyahlı takım voleybolda dünya mark

13:32 - Spor

Türkiye Futbol Federasyonu, Türk Hava Yolları ile sponsorluk anlaşmasını yeniledi

13:28 - Spor

Günün Manşetleri

İsrail güçleri, geçen ay Mescid-i Aksa'ya 26 baskın düzenledi

16:23 - Dünya

Yurtta Filistin'e destek yürüyüşleri sürüyor

16:17 - Gündem

İstanbul'da avukat Öktem'in hayatını kaybettiği silahlı saldırının detaylarına ulaşıldı

16:12 - Gündem

Küresel Sumud Filosu'na katılan 4 Belçikalı ülkesine döndü

16:08 - Dünya

Papua Yeni Gine'de 6,6 büyüklüğünde deprem

16:07 - Dünya