?>

Giuliano: 'Günden güne daha da gelişeceğiz'

Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Giuliano, günden güne daha çok gelişeceklerini belirterek, “Yeni bir hocamız var. Yeni bir felsefemiz var. Ligin başlamasına kadar çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum” dedi.

Spor - 7 yıl önce

Yeni sezon çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, hazırlık maçında İstanbulspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından sarı-lacivertlilerin yıldız futbolcusu Giuliano, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İstanbulspor’a karşı iyi performans sergilediklerini söyleyen Brezilyalı futbolcu, “İyi bir sonuç alamadık ama maç içinde iyi olduğumuz anlar vardı. Günden güne daha da gelişeceğiz. Yeni bir hocamız var. Yeni bir felsefemiz var. Ligin başlamasına kadar çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

“10 numara pozisyonunda oynamaya alışığım”

Yeni sisteme adapte olmaya çalışacaklarını ifade eden başarılı futbolcu, “4-3-3’e adapte olmalıyız şimdi. Ben daha önce bu pozisyonda eski takımlarımda ve milli takımda oynadım. 10 numara pozisyonunda oynamaya alışığım. Biraz daha serbest ama ceza sahasına giren bir pozisyonda. Geçen sene oynadığımdan başka bir pozisyonda oynayacağımdan düşünmüyorum” şeklinde konuştu.

“Kaptan olmak büyük sorumluluk”

İstanbulspor’a karşı takım kaptanı olarak çıktığı için mutlu olduğunu söyleyen Giuliano, “Bu çok büyük bir sorumluluk. Teknik direktörümüzün de benim karakterime ve futboluma güvendiğini gösteriyor. Takımımızda çok lider var. Ben de bu oyunculardan biri olabilirim. Hocamız istediği zaman kaptan olabilirim” dedi.

“Milli takıma seçilmek için çok çalıştım”

Brezilya Milli Takımı’na seçilmek için geçtiğimiz sezon çok çalıştığını hatırlatan yıldız futbolcu, “Ama çağrılmadığım zaman da milli takımı desteklemeye devam ettim. Elendiğimizden dolayı üzüldüm. Belçika iyi bir takım” açıklamasında bulundu.

Brezilya Milli Takımı’nın yıldızı Neymar hakkında yapılan eleştirilere de yorumda bulunan Giuliano, “Neymar sıra dışı bir yıldız. Sıra dışı yıldızların eleştirilmesi çok normal. Çünkü sırtındaki sorumluluğu taşıması kolay değil. Ben onun dünyanın en iyisi olacağına inanıyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Oğuzhan Ort - Uygar Aydın

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

'Mumyalar Müzesi' ziyaretçilerini bekliyor

2018-07-02 15:02 - Gündem

Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce ile görüşecek

2018-07-02 20:32 - Siyaset

Kriz dönemlerini 'hobi bahçesi' ile atlatıyorlar

2018-07-07 15:02 - Çevre-Hayat

Yalova'da DAEŞ operasyonu: 11 gözaltı

2018-07-06 09:32 - Asayiş

'Hababam Sınıfı'nın babası : Rıfat Ilgaz'

2018-07-06 18:03 - Genel

Anadolu Isuzu, ihracattaki başarısını Romanya'da kazandığı ihalelerle devam ettiriyor

2018-07-05 14:27 - Ekonomi

Dünya Kupası'nda favoriler eleniyor

2018-07-04 16:22 - Spor

'Umuyorum Volkan Demirel aramıza katılır'

2018-07-08 01:32 - Spor

Kalın'dan 'kabine' açıklaması

2018-07-04 20:17 - Genel

Drone tehdidini 'Kapan' durduracak

2018-07-03 14:32 - Teknoloji

İlgili Haberler

İlk 8 haftada 5 Süper Lig kulübü teknik direktör değiştirdi

11:58 - Spor

Dünya 3.'sü 55 yaşındaki veteran güreşçi, gözünü altın madalyaya dikti

11:57 - Spor

Trabzonspor, son 15 sezonun en iyi ikinci ilk 8 haftasını geride bıraktı

11:22 - Spor

Genç milli güreşçiler, Balkan Şampiyonası'nda "tulum çıkarmak" istiyor

10:18 - Spor

'Eker I Run Koşusu' Bursa'da yapıldı

09:58 - Spor

Günün Manşetleri

İsrail'in alıkoyduğu Küresel Sumud Filosu aktivistlerinden 29'u Madrid'e ulaştı

12:27 - Dünya

Bahçeli'nin hibe ettiği Hacıbektaş'taki arsaya yapılan cemevi külliyesi 11 Ekim'de aç

12:23 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'un kurtuluşunun 102'nci yıl dönümünü kutladı

12:18 - Gündem

İstanbul'un düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılı kutlanıyor

12:13 - Gündem

Tibet Platosu'ndaki saklı cennet: Şangri-La

12:08 - Dünya