Giuliano de Paula: Şampiyonluk herkese açık

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Giuliano de Paula, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışının, her takımın kazanabileceği duruma geldiğini söyledi.

Spor - 9 yıl önce

ANTALYA (AA) - Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Giuliano de Paula, sarı-lacivertli takımın kamp yaptığı Antalya'nın Belek Turizm Merkezi'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Şampiyonluk yarışında her şeyin ellerinde olduğunu anlatan 27 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu, "Kısa bir çalışma dönemi geçireceğiz. Takım içinde ve sahada düzeltmemiz gereken noktalar var. Bu noktaları düzeltmeye çalışacağız. Bana göre doğru yoldayız. Ligin üst tarafını yakalamayı başardık. Şampiyonluk herkese açık durumda. Lig, herkesin kazanabileceği bir noktaya geldi. Şampiyonluk yarışında olmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz." diye konuştu.
Ligde ilk yarının sonlarına doğru takımın performansının yükseldiğini anlatan Giuliano, "İyi sonuçlar aldık ama hala düzeltmemiz gereken şeyler var. Beklentimiz, gelişimi sürdürüp ikinci yarıda daha iyi yerde olmak." ifadesini kullandı.
Brezilyalı futbolcu, şampiyonluk yarışında tek rakipleri olmadığını vurgulayarak, "Şampiyonluk için en az 4-5 rakibimiz var. Maç maç önümüze bakmalıyız. Oynadığımız karşılaşmaları kazanarak yolumuza devam etmeliyiz. Mümkünse doğrudan şampiyonluk yarışı içinde olduğumuz rakipleri yenmeyi düşünmeliyiz." şeklinde görüş belirtti.
"En iyi sezonumu geçiriyorum"
Sarı-lacivertli futbolcu, kariyerinin en iyi dönemini Fenerbahçe'de geçirdiğini ifade etti.
Gelişiminden dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Giuliano, "Ligin ilk yarısına bakıldığında, bana göre kariyerimin en iyi sezonunu geçiriyorum. Zenit'te tüm sezon sadece ligde 8 gol, 6 asistlik performans göstermiştim. Bu sezon sadece 4 ayda 8 gol, 1 asistim var. Rakamların son derece pozitif olduğunu görebiliyoruz. Umarım daha da iyi bir noktaya gider." değerlendirmesinde bulundu.
Performansını her gün artırmayı hedeflediğini anlatan Giuliano, şunları kaydetti:
"Her gün bir öncekinden daha iyi olmak isterim. Ligin ilk yarısında çok motive bir şekilde çalışmaları sürdürdüm. Her zaman kendimi geliştirmeye gayret gösterdim. Sezonun başından sonra bu durumu değiştirebildiğim için mutluyum. Sezonun ilerleyen dönemlerine doğru adaptasyonu hallettim. Kendimi takım içinde daha rahat hissetmeye başladım. Takım olarak birbirimize yaklaştıkça saha içinde yaptıklarımızı düzene oturtmayı başarınca işler bizim için kolaylaştı. Benim için de aynı durum geçerliydi. İlk yarıdaki yakaladığım istatistikler bana göre bu uyumun sonucuydu. Umarım ikinci yarı da aynı şekilde devam eder."
"Türkiye'deki futbol atmosferi beni pozitif anlamda şaşırttı"
Türkiye'de insanların futbola tutkuyla bağlı olduğunu ifade eden Giuliano, "Türkiye'deki futbol atmosferi beni pozitif anlamda şaşırttı. Brezilya'da da futbola büyük bir tutku var. Buradaki atmosfer ve tutku gerçekten çok farklı. İnsanlar futbolla yaşıyor, futbola aşkla bağlılar. Bize nasıl destek verdiklerini gördükçe etkileniyorum." diye konuştu.

Muhabir: Emrah Oktay

Haftanın Öne Çıkanları

İran IKBY ile arasındaki tüm sınır kapılarını açtı

2018-01-02 15:02 - Dünya

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Acırsak acınacak hale geliriz

2018-01-04 02:31 - Siyaset

Boyner aralıkta 13 milyonu aşkın ziyaretçi ağırladı

2018-01-05 15:53 - Genel

Kağıthane’de polisle hırsız arasında çatışma çıktı: 1 polis yaralandı

2017-12-31 02:02 - Asayiş

Global mobil endüstrisi 5G'yi geliştirmeye hazır

2018-01-04 15:11 - Genel

BBP Genel Merkezi'nde yangın

2018-01-03 21:02 - Gündem

Nijerya'da Boko Haram'ın elindeki 700 rehine kurtarıldı

2018-01-02 18:57 - Dünya

Filistinli Temimi'nin kuzeni Nur serbest bırakıldı

2018-01-05 11:02 - Dünya

Gürcistan hamsisi tezgahta

2018-01-02 19:07 - Ekonomi

Bu da sığırcık yağmuru

2018-01-02 19:22 - Çevre-Hayat

İlgili Haberler

Mert Günok, Gençlerbirliği maçında oynayamayacak

18:27 - Spor

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'ten yeni sezonda şampiyonluk mesajı

16:22 - Spor

Konyaspor Kulübü Başkanı Atiker: Konyaspor'umuzu hep birlikte daha ileriye taşıyacağımıza yürek

15:38 - Spor

Trendyol, CEV EuroVolley 2026 Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası'nın isim sponsoru oldu

15:13 - Spor

Suudi Kraliyet Divanı Danışmanı Turki Al-Sheikh'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür

14:52 - Spor

Günün Manşetleri

TBMM'de sandalye dağılımı değişti

18:52 - Gündem

Belçika'da 2026'nın en sıcak günü yaşandı

18:48 - Dünya

İran, savaş nedeniyle Keşm Adası'nda 3,2 hektarlık alanda petrol kirliliği tespit edildiğini du

18:43 - Dünya

Belçika'da aşırı sıcaklar etkisini sürdürüyor

18:38 - Dünya

İletişim Başkanı Duran, Pakistan'ın Bağımsızlık Günü'nü kutladı

18:33 - Gündem