?>

Gençlerbirliği tedbiri elden bırakmıyor

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Cavcav, son 3 maçta 5 puan toplayarak ligin kalan 2 haftasına görece rahat girdiklerini ama henüz hiçbir şeyin bitmediğini söyledi.

Spor - 5 yıl önce

Ankara

Süper Lig'in 32. haftasında Göztepe'yi 3-1 yenen ve son iki hafta öncesi tehlikeli bölgeyle puan farkını 4'e çıkararak biraz olsun rahatlayan başkent ekibinin başkanı Murat Cavcav, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

"Pandemi sonrası hiçbir takımın bıraktığı yerden başlamayacağını, ilginç sürprizlerin olacağını tahmin ediyorduk." diyen Cavcav, İttifak Holding Konyaspor galibiyetiyle "mini lige" iyi başlangıç yaptıklarını, sonrasında ise hatırlamak istemedikleri iki maç oynadıklarını ifade etti.

Üst üste aldıkları iki mağlubiyet sonrası futbolcularla bir araya gelerek uyarılarda bulunduklarını aktaran Cavcav, "Onlara olan güvenimizi hatırlatarak yeniden toparlanma sürecine girdik.

Üç maçta aldığımız 5 puanla da ligin son iki haftasına görece rahat giren takımlardan biriyiz. Ama hiçbir şey bitmedi. Matematik garanti vermeden biz de bitti demeyeceğiz." diye konuştu.

Cavcav, futbolcularına olan güvenini dile getirerek, "Demir Grup Sivasspor ve Beşiktaş maçlarımız var.

Futbolcularımızın bu maçlardan da alınlarının akıyla çıkacaklarına inanıyorum. Biz yöneticiler iki haftayı tamamlayıp, eylülde başlayacak yeni sezon için ara vermeden çalışmaya devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Cavcav, yeni sezon öncesi tüm kulüpleri zorlu bir sürecin beklediğini belirterek, şunları kaydetti:

"Tüm takımları pandemi sonrası lig dönemi kadar zorlu bir süreç daha bekliyor. Planlamamızı iyi yapıp, hızlı ve doğru adamlar atmalıyız.

Sözleşmesi bitenler, gelecekler, gidecekler... Bunların hepsi hem maddiyat hem de doğru planlama gerektiriyor.

Alt ligden düştüğümüz günün ilk yıl dönümünde tekrar ait olduğumuz lige dönme başarısı gösterdik.

Olağanüstü bir sürecin yaşandığı sezonu olağanüstü dikkat, çaba ve emekle 2 maçımızı da kazanarak tamamlamak, ardından da ait olduğumuz ligde köklerimizi sağlamlaştıracak planlamalar yapmak istiyoruz."

Süper Lig'de 36 puanla 12. sırada yer alan Gençlerbirliği, 33. hafta mücadelesinde 19 Temmuz Pazar günü Demir Grup Sivasspor'a konuk olacak.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

Lider Başakşehir Konya'da yara aldı

2020-07-14 02:52 - Spor

Çavuşoğlu: Srebrenitsa Soykırımı'nın 25. yıl dönümünde Boşnak kardeşlerimizin yanındayız

2020-07-11 18:18 - Siyaset

Gümüşhane yaylaları keşfedilmeyi bekliyor

2020-07-10 16:22 - Gündem

Kovid-19'dan Brezilya'da 1220, Meksika'da 730, Hindistan'da 475 kişi öldü

2020-07-10 12:27 - Dünya

Okinawa'daki ABD üslerinde Kovid-19 salgını

2020-07-11 19:12 - Dünya

Ayasofya Camisi 'çekim merkezi' oldu

2020-07-11 23:02 - Gündem

Merkez Bankası Temmuz Ayı Beklenti Anketi yayımlandı

2020-07-13 18:22 - Ekonomi

Hafter milislerinin yerleştirdiği mayın patladı: 3 çocuk yaralandı

2020-07-14 14:27 - Dünya

İçişleri Bakanlığı: Şırnak'ta 5 terörist teslim oldu

2020-07-10 00:08 - Asayiş

Ayvalık açıklarında Türk kara sularına itilen 57 sığınmacı kurtarıldı

2020-07-10 01:37 - Gündem

İlgili Haberler

TFF'nin olağan mali genel kurul tarihi açıklandı

10:52 - Spor

A Milli Erkek Voleybol Takımı, Milletler Ligi'nde yarın Slovenya ile karşılaşacak

10:12 - Spor

Fenerbahçe Beko şampiyonluk, Beşiktaş Fibabanka ise seriyi uzatmak için sahaya çıkacak

10:03 - Spor

PFDK Başkanı Celal Nuri Demirtürk istifa etti

20:58 - Spor

PFDK Başkanı Celal Nuri Demirtürk görevinden istifa ederken, yerine Başbuğ Pınarbaşı atandı

20:52 - Spor

Günün Manşetleri

Terör örgütü DEAŞ'ın Ankara yapılanmasına yönelik soruşturmada 10 gözaltı

10:47 - Gündem

Afyonkarahisar'da yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 24 kişi yaralandı

10:43 - Gündem

Reel Kesim Güven Endeksi, haziranda 100,3'e indi

10:38 - Ekonomi

Pakistan, İran'ın Katar'daki ABD üssüne saldırmasından "derin endişe" duyduğunu

10:33 - Dünya

Kapasite kullanım oranı haziranda yüzde 74,6 oldu

10:28 - Ekonomi