?>

Gençlerbirliği başkanı Sungur'un "Süper Lig" planı

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Osman Sungur, Trendyol Süper Lig'e 4 yıl aradan sonra dönmenin önemine dikkati çekerek kulübü, 3 senede yeniden "Süper Lig'in gediklisi" haline getirmeyi hedeflediğini söyledi.

Spor - 6 ay önce

Ankara

Sungur, yaptığı yazılı açıklamada, uzun aranın ardından taraftarla buluşacaklarını belirterek "Süper Lig'de evimizde oynadığımız son maçın üzerinden 4 yıl geçmiş. Elbette insan ömründe de 102 yıllık kulübün tarihinde de 4 yıl kısa bir süre. Ama Gençlerbirliği'ni yakından takip edenler bu 4 yılın bizim için çok uzun bir süre gibi yaşandığının farkında. Süper Lig’e döndük. Yaşamak için Süper Lig'e dönmek zorundaydık. Şimdi de önümüzde çok önemli 3 sene var. Başkan olarak hedefim, bu 3 senede Gençlerbirliği’ni tıpkı eskiden olduğu gibi Süper Lig’in gediklisi kulüp haline getirmek, keşfeden, yetiştiren bir Gençlerbirliği'ni yeniden kurmak." ifadelerini kullandı.

Gençlerbirliği, Süper Lig'de yarın Antalyaspor ile karşılaşacak

Önceliklerinin bu sene A takım olduğunu aktaran Sungur, "Temkinli hareket ediyoruz. Geçen senelerde istikrarlı biçimde süre almış oyuncuları kattık takıma. Bugün Adama Traore geliyor. Ayağının tozuyla yarın sahaya bile çıkabilir. Tecrübeli, ülkesinin milli takımında oynamış, üst düzey turnuvalarda sahaya çıkmış bir isim. Böylece kanatları tamamlıyoruz. Önümüzdeki hafta 2 transferimiz daha olacak. Geç kaldık, eksiklerimiz var diye endişelenmeye gerek yok. Futbol dinamik süreç. Transfer sırf transfer yapmak için gerçekleştirilmiyor. Şimdiye kadar aldığımızın iki katı oyuncu alırdık, sonra işimiz tamamen şansa kalırdı. Elbette futbolda şans faktörü var ama eğer oyuncularınız iyiyse şansınız da çoğalır. İmkanları sonuna kadar zorlayarak kadromuza en iyilerini kazandırmaya çalışıyoruz. Bu anlamda taraftarımızdan sabırla hareket etmelerini bekliyorum, futbolda paniğe yer yok." değerlendirmesinde bulundu.

????

Sungur, yarın akşam oynanacak Gençlerbirliği-Antalyaspor karşılaşması için Ankaralıları ve taraftarı, "Sahada futbolcularımız, tribünde taraftarımız, Gençlerbirliği'ne yakışan bir akşam olacağından eminim." sözleriyle Eryaman Stadyumu'na davet ederek açıklamasını tamamladı.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Hükümet, memur ve memur emeklisine 2026 yılı için yüzde 10+6 zam teklif etti

2025-08-12 15:27 - Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörsüz Türkiye sürecine katkı veren herkes ismini tarihe yazdıracak

2025-08-14 15:42 - Siyaset

Türkiye'nin milli füzeleri gücünü yerli üretimden alıyor

2025-08-15 17:37 - Teknoloji

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu'nun tam kapasite çalışmaya başlaması ehemmiyet arz etmektedir

2025-08-12 18:56 - Siyaset

Ağrı Dağı'nın zirvesindeki takke buzulunda erime sürüyor

2025-08-10 12:57 - Çevre-Hayat

17 Ağustos Marmara Depremi'nin üzerinden 26 yıl geçti

2025-08-16 11:43 - Analiz/Röportaj/Dizi/Rapor

Fenerbahçe'nin Süper Lig'deki takımlara karşı karnesi

2025-08-15 11:53 - Spor

Galatasaray, konuk ettiği Karagümrük'ü 3-0 mağlup etti

2025-08-15 23:52 - Spor

12 yaşındaki Atlas "Efsane Matematikçi" ünvanı aldı

2025-08-15 13:43 - Çevre-Hayat

Fenerbahçe'nin lig tarihindeki performansı

2025-08-15 11:48 - Spor

İlgili Haberler

NBA'nin Yunan yıldızı Antetokounmpo, bahis şirketine ortak olduğunu duyurdu

01:36 - Spor

Barış Göktürk, 2027 yılı için Fenerbahçe'de başkan adaylığını açıkladı

00:08 - Spor

Serdal Adalı'dan Beşiktaş camiasına birlik çağrısı

23:08 - Spor

Trabzonspor, Samsunspor deplasmanında 3 golle kazandı

22:28 - Spor

Juventus, Kenan Yıldız'ın sözleşmesini 2030 yılına kadar uzattı

20:41 - Spor

Günün Manşetleri

Washington Post'un yayıncısı Will Lewis, toplu işten çıkarmaların ardından istifa etti

06:09 - Medya

Japonya, erken genel seçim için sandık başına gitti

04:38 - Dünya

Akdeniz'de 5 büyüklüğünde deprem

02:08 - Gündem

Şiddetli yağışlar nedeniyle İdlib kırsalında 10 mülteci kampı sular altında kaldı

00:39 - Dünya

İsrail yanlısı lobi AIPAC, ABD ara seçimleri öncesi 95 milyon dolarlık fon topladı

23:36 - Dünya