?>

Genç milli futbolcular şampiyonluk peşinde

Hırvatistan'ın ev sahipliği yapacağı 17 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Finalleri'nde Türk Milli Takımı, şampiyonluğu hedefliyor. - Anadolu Ajansı

Spor - 9 yıl önce

İSTANBUL - Hilmi Sever

Futbolda 3-19 Mayıs'ta Hırvatistan'da düzenlenecek 17 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Finalleri'nde yer alacak Türk Milli Takımı'nın oyuncularından Berke Özer, Ozan Muhammed Kabak, Hasan Ali Adıgüzel ve Kerem Atakan Kesgin, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Berke Özer: Güçlü bir takımız

AA muhabirine açıklamada bulunan genç futbolculardan Berke Özer, Avrupa Şampiyonası Finalleri'nde yer aldıkları grupta Hırvatistan, İspanya ve İtalya gibi güçlü takımlarla karşı karşıya geleceklerini ancak kendilerine duydukları güvenin tam olduğunu belirtti.

TFF 1. Lig takımlarından Altınordu'nun da formasını giyen kaleci Berke, gruptaki tüm takımlarla daha önce karşılaştıklarını hatırlatarak, "Biz de güçlü bir takımız. Grubumuzdaki tüm takımlarla daha önce oynadık ve çoğunu yendik. Yine yenebiliriz. Dört senedir birlikte oynayan bir takımız, ekip içindeki arkadaşlık çok iyi, bunun da bize faydasının olacağını düşünüyorum." dedi.

Ozan Muhammed Kabak: Kendimize çok güveniyoruz

Milli takımın stoperlerinden Ozan Muhammed Kabak, çok iyi bir arkadaşlık ortamına sahip olduklarını vurgulayarak, "Avrupa Şampiyonası'nda da ilk başta gruptan çıkmayı düşünüyoruz. Sonrasında da inşallah ilk 5'e kalacağız. İspanya, Hırvatistan ve İtalya tabii idol ülkeler, iyi futbol oynuyorlar ama biz de en az onlar kadar iyiyiz. Kendimize çok güveniyoruz. Sahaya çıkıp başa baş oynayacağız." diye konuştu.

Kerem Atakan Kesgin: İnşallah şampiyon olarak döneriz

Bu sezon ilk kez Bucaspor A Takım formasını da giyen Kerem Atakan Kesgin, Avrupa Şampiyonası Finalleri'nde başarılı olacaklarına inandığını aktardı.

Şampiyonada öncelikle ilk 5'e girerek Dünya Şampiyonası vizesi almayı istediklerini anlatan Kerem, "İlk 5'e girdikten sonra da hedefler değişecek ve şampiyonluğa dönüşecektir. İnşallah şampiyon olarak Türkiye'ye döneriz. Şampiyonluk kimseyi şaşırtmaz, çünkü gücümüzün farkındayız. Çalışıp kendimizi geliştirmeye devam edersek, bu kadronun büyük bölümü A Milli Takım formasını da giyebilir." diye konuştu.

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

TBD 50 bin çocuğa kodlama eğitimi verecek

2017-04-30 15:17 - Teknoloji

FETÖ'cü komutandan 'tüm kurumlara el koyacağız' talimatı

2017-04-25 14:47 - Gündem

Vezneciler saldırısının detayları ortaya çıktı

2017-04-29 20:47 - Asayiş

'Yemen'de her 10 dakikada 5 yaş altı bir çocuk hayatını kaybediyor'

2017-04-25 19:02 - Dünya

Kuşadası'na 400 milyon liralık termal yatırım

2017-04-26 15:04 - Genel

TSK, 'Diyarbakır’da 10 adet EYP imha edildi'

2017-04-29 12:57 - Asayiş

'Kızılelma'nın emriyle helikoptere yakıt ikmali yaptık'

2017-04-26 20:27 - Gündem

"Geometrik düşler" takıya dönüşüyor

2017-04-27 04:22 - Gündem

Bursalı dağcılar 'Yunanistan'ın zirvesi'ne tırmandı

2017-04-29 15:37 - Spor

Türkiye ekonomisinin kalbi İstanbul'da atıyor

2017-04-30 14:47 - Ekonomi

İlgili Haberler

Sivasspor'un 3 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi

12:07 - Spor

Okçuluk sporcularına Erzurum'da "yeni" olimpik salon

11:29 - Spor

Fenerbahçe ile Gençlerbirliği 96. randevuda

11:24 - Spor

Kocaelispor, Süper Lig'de yarın deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak

11:00 - Spor

Fenerbahçe, Süper Lig'de yarın Gençlerbirliği'ni konuk edecek

10:59 - Spor

Günün Manşetleri

Aile ve Gençlik Fonu'ndan faydalanan 5 bin 926 çiftin, 5 bin 992 çocuğu dünyaya geldi

13:08 - Gündem

Meriç Nehri'nin debisi düşmeye başladı

12:38 - Gündem

Sivasspor'un 3 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi

12:07 - Spor

Yüzyılın Konut Projesi'nde bu hafta 7 ilde daha kura çekilişi yapılacak

12:06 - Gündem

TCG Anadolu, Steadfast Dart-26 Tatbikatı'nda görevli kara unsurlarını Almanya'ya ulaştırdı

12:02 - Gündem