?>

GarantiPay ile uzaktan ödeme imkanı artık mağazalarda

"Türkiye’de bir ilk olan yeni hizmetimizle, pandemiyle birlikte hayatımızda önemi giderek artan temassız ödeme yöntemini bir adım öteye taşıyoruz."

Genel - 5 yıl önce

Garanti Ödeme Sistemleri AŞ, müşterilerinin ayrıcalıklı alışveriş deneyimi yaşaması için mağazadan veya mağaza dışından, diledikleri her yerde ödeme yapabilmesini sağlayan yeni bir çözüm üretti.

Garanti Ödeme Sistemleri AŞ'den yapılan açıklamaya göre, yenilikçi ürün ve hizmetleriyle müşterilerinin hayatını kolaylaştıran Garanti Ödeme Sistemleri AŞ müşterilerinin ayrıcalıklı alışveriş deneyimi yaşaması için mağazadan veya mağaza dışından, diledikleri her yerde ödeme yapabilmesini sağlayan yeni bir çözüm geliştirdi.

Garanti BBVA kredi kartı sahipleri, daha önce sadece sanal alışverişlerini tamamlamak için kullandıkları bir ödeme yöntemi olan GarantiPay’i artık mağazalarda veya mağaza dışında da uzaktan ve temassız alışveriş deneyimi için kolayca kullanabiliyor.

İlk etapta Beymen mağazalarında hayata geçen yeni uygulamayla, mağazada olan veya uzaktan ödeme yapmak isteyen müşterilerden sadece telefon numarası veya kimlik numarası alınarak, kasaya gitmelerine gerek kalmadan BonusFlaş’tan GarantiPay ile ödeme yapabilmeleri sağlanıyor.

Mağazada hizmet verdikleri müşterilerin sepetini oluşturan satış danışmanları, varsa kampanya ve indirimleri uygulayıp ödeme adımına geliyor.

Kimlik numarası veya cep telefon numarasını paylaşan müşteriler için GarantiPay işlemini başlatıyor. Müşteri cep telefonuna BonusFlaş'tan gelen bildirimi açarak, ödeme detaylarını görüntülüyor, dilediği Garanti BBVA kartını ve taksit opsiyonlarını kendisi görüp seçerek GarantiPay ile ödemesini hızlı ve güvenli bir şekilde tamamlıyor.

Kaynak: AA . dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

Karsan’da üst düzey atama

2020-11-07 13:44 - Genel

Fitch, Suudi Arabistan'ın not görünümünü 'negatife' çevirdi

2020-11-09 18:06 - Ekonomi

CANLI: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik konuşuyor

2020-11-09 22:21 - Siyaset

Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı ile anlaştı

2020-11-07 21:21 - Spor

Abdullah Avcı Trabzonspor'da ilk antrenmanına çıktı

2020-11-12 00:56 - Spor

ABD'de başkanlık yarışının galibi Joe Biden'ın yardımcısı Kamala Harris kimdir?

2020-11-08 02:56 - Dünya

Washington Post: ABD Gizli Servisi, Başkan Adayı Joe Biden'ın güvenliğini artırmayı planlıyor

2020-11-06 23:41 - Dünya

Kayserispor, teknik direktör Samet Aybaba ile anlaştı

2020-11-09 23:31 - Spor

Beşiktaş iki gün izin yapacak

2020-11-07 18:41 - Spor

Keçiören'de fidanlar toprakla buluştu

2020-11-12 14:42 - Genel

İlgili Haberler

'77', Gazze'de yaşanan dramı 'sessiz bir çığlık' olarak gözler önüne seriyor

16:01 - Genel

Lahey'deki zirvede Trump engeli sebebiyle Ukrayna'nın üyelik yolunda ilerlemesi beklenmiyor

11:21 - Genel

MEB, 15 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin sözlü sınav duyurusu yayımladı

10:41 - Genel

İsrail Başbakanı Netanyahu, UCM'nin tutuklama kararına rağmen Macaristan'ı ziyaret edecek

22:37 - Genel

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 'Yarısı Bizden' kampanyasıyla ilgili soruları cevapladı

20:30 - Genel

Günün Manşetleri

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: Son 23 yılda 11 bine yakın su ve sulama eserini ülkemize kazandırdık

15:53 - Gündem

Malazgirt Zaferi'nin 954. yıl dönümü etkinlikleriyle ilgili basın toplantısı düzenlendi

15:47 - Gündem

Sinop'ta coğrafi işaretli Boyabat Gazidere domatesinin hasadı başladı

15:42 - Ekonomi

Süper Lig'de 2'de 2 yapan Antalyaspor, 9 sezon sonra "ilki" başardı

15:37 - Spor

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy: Rusya, bu savaşa katılımından dolayı ödüllendirilmemelidir

15:32 - Dünya