?>

Garanti BBVA altıncı kez “Türkiye'nin En İyi Bireysel Bankası“ oldu

"Hem müşteri hem de çalışan sayısının fazla olduğu bir birim olan bireysel bankacılıkta yeniden Avrupa’nın ve Türkiye’nin en iyi bankası olmaktan gurur duyuyoruz"

Genel - 5 yıl önce

Garanti BBVA üst üste altıncı kez "Türkiye’nin En İyi Bireysel Bankası" olurken, üçüncü kez "Avrupa’nın En İyi Bireysel Bankası" seçildi.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Garanti BBVA, dünyanın saygın iş ve finans dergilerinden World Finance Magazine tarafından, üst üste altıncı kez Türkiye’nin En İyi Bireysel Bankası seçilirken, Avrupa’da yayınlanan European CEO Magazine tarafından da üçüncü defa Avrupa’nın En İyi Bireysel Bankası ödülüne layık görüldü.

Bireysel bankacılıkta 18 milyon müşterisi bulunan ve dijital kanalları üzerinden 8,8 milyon bireysel müşteriye hizmet veren Garanti BBVA, geçen yıl bireysel bankacılık faaliyetleri kapsamında 1,2 milyon yeni müşteriye hizmet vermeye başladı, 524 bin müşterisini de ev sahibi yaptı.

2017 yılında hayata geçirdiği Türkiye’nin ilk yeşil mortgage uygulaması olan "Green Mortgage" ürünüyle çevre dostu binalara yönelik 379 milyon lira finansman sağladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Akten, konuya ilişkin şunları kaydetti:

"Üstün teknolojik altyapımız, dijital bankacılık alanındaki öncü ve lider konumumuz, neredeyse bir şubedeki tüm ürün ve hizmetleri sunan internet ve mobil bankacılık kanallarımızla müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz.

Bireysel bankacılıkta 18 milyona ulaşan müşterilerimize özel ürün ve hizmetler geliştirip müşteri memnuniyeti ve sadakatine odaklanıyoruz. Müşterilerimizin bulunduğu her platformda onlara kusursuz bir deneyim yaşatmak ve her türlü bankacılık hizmetini sunabilmek vizyonuyla hareket ediyoruz. Müşterilerimize karşı şeffaf, anlaşılır ve sorumlu bir yaklaşımla ihtiyaçlarına uygun ürün ve hizmetler sunarak müşteri deneyimini sürekli iyileştiriyoruz.

Kaynak: AA . dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

Üsküplü İlahiyatçı Baki'den Ayasofya'nın açılmasına destek: Balkanlardaki camilerin tac-ı şahı Ayasofya’dır

2020-07-21 16:59 - Gündem

İsrail polisi Kudüs Valisi Gays'ı yine gözaltına aldı

2020-07-19 17:12 - Dünya

Caretta caretta yavruları denizle buluştu

2020-07-22 12:02 - Gündem

İsfanbul AVM Cadde TV yayında

2020-07-22 14:51 - Genel

FINA'dan yüzücülere 6,5 milyon dolarlık yardım

2020-07-22 22:22 - Spor

'Türkiye'nin Otomobili'nin üretileceği alan havadan görüntülendi

2020-07-17 17:02 - Gündem

MSB: Yüksekova'da el yapımı patlayıcı imha edildi

2020-07-18 16:42 - Gündem

Görevinden uzaklaştırılan HDP'li Batman Belediye Başkanı Demir gözaltına alındı

2020-07-22 00:06 - Asayiş

Kişisel Verileri Koruma Kurulundan internette 'unutulma hakkı' kararı

2020-07-20 18:51 - Genel

ABD 'önlenebilir' Kovid-19 salgınında Çin’i ikiyüzlülükle suçladı

2020-07-21 22:10 - Dünya

İlgili Haberler

MEB, 15 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin sözlü sınav duyurusu yayımladı

10:41 - Genel

İsrail Başbakanı Netanyahu, UCM'nin tutuklama kararına rağmen Macaristan'ı ziyaret edecek

22:37 - Genel

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 'Yarısı Bizden' kampanyasıyla ilgili soruları cevapladı

20:30 - Genel

Günün Manşetleri

Yunanistan'ın Serez kentinde içme suyunda uranyum bulundu

23:58 - Dünya

Galatasaray'dan Leroy Sane açıklaması

23:48 - Spor

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Biz zorbalığa boyun eğmeyeceğiz

23:18 - Dünya

ABD, Bağdat Büyükelçiliği'ndeki bazı personelini geri çekeceğini doğruladı

22:57 - Dünya

AP: ABD, Bağdat Büyükelçiliğindeki zorunlu olmayan personelini geri çekmeye hazırlanıyor

22:03 - Dünya