?>

Galatasaray, Süper Lig'de yarın Kayserispor'a konuk olacak

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında yarın deplasmanda Zecorner Kayserispor ile karşılaşacak.

Spor - 2 ay önce

İstanbul

RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda yapılacak maç, saat 21.30'da başlayacak. Müsabaka, hakem Alper Akarsu tarafından yönetilecek.

Süper Lig'de ilk 2 maçında Gaziantep FK ve Fatih Karagümrük'ü 3-0'lık skorlarla yenen İstanbul'un sarı-kırmızılı temsilcisi, haftaya attığı gol sayısında gerisinde kaldığı TÜMOSAN Konyaspor'un ardından 2. sırada girdi. Galatasaray, Kayserili renktaşını da yenerek 3'te 3 yapmayı hedefliyor.

İlk haftadaki Beşiktaş müsabakası rakibinin Avrupa elemesinde mücadele ettiği için ertelenen Kayserispor, ikinci haftada RAMS Başakşehir ile 1-1 berabere kalarak 1 puan aldı.

????

Barış Alper Yılmaz'ın durumu belirsiz

Galatasaray'da sezona iyi bir giriş yapan milli futbolcu Barış Alper Yılmaz'ın durumu belirsizliğini koruyor.

Suudi Arabistan kulübü NEOM SC'ye transferi gündemde olan Barış Alper Yılmaz, hafta içindeki antrenmanlara hastalığını gerekçe göstererek katılmadı.

Barış Alper'in yarınki karşılaşmada forma giyip giymeyeceği de henüz netleşmezken temsilcisi Tuncay Maldan da futbolcunun ayrılığına izin verilmediği için Galatasaray Kulübüne tepki göstermişti.

Son 13 resmi maçı kazandı

Şampiyon Galatasaray, çıktığı son 13 resmi maçtan galibiyetle ayrıldı.

Son yenilgisini geçen sezon ligin 29. haftasındaki Beşiktaş derbisinde yaşayan sarı-kırmızılılar, sonrasındaki 13 karşılaşmayı da kazandı.

Galatasaray, Beşiktaş derbisinin ardından ligde Samsunspor, Bodrum FK, Trabzonspor, Göztepe ile Başakşehir'i 2-0, Kayserispor'u 3-0, Sivasspor'u 4-1, Eyüpspor'u da 5-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılı ekip, kupada ise Fenerbahçe'yi 2-1, Konyaspor'u 5-1, Trabzonspor'u 3-0 yendi.

Bu sezon ligin ilk haftasında Gaziantep FK'ye karşı yapan Galatasaray, sahadan 3-0 galip ayrıldı. Sarı-kırmızılı ekip, ikinci haftadaki Fatih Karagümrük müsabakasını da aynı skorla kazandı.

Söz konusu müsabakalarda 38 gol atan Galatasaray, kalesinde sadece 4 gol gördü.

Ligde son 5 deplasmanda puan kaybı yok

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de çıktığı son 5 maçta puan kaybı yaşamadı.

Deplasmandaki son mağlubiyetini geçen sezonun 29. haftasındaki Beşiktaş derbisinde yaşayan sarı-kırmızılı ekip, ardından çıktığı 4 dış saha müsabakasını da kazandı. Galatasaray, bu sezon da rakip sahada yaptığı tek maçtan kazanarak döndü.

Söz konusu süreçte 14 gol atan "Cimbom" kalesinde sadece 1 gol gördü.

Son 7 maçta gol yemedi

Galatasaray, çıktığı son 7 resmi müsabakada kalesini gole kapadı.

"Cimbom", 3 Mayıs'ta 4-1 kazandığı Sivasspor maçıyla başlayan süreçte geçen sezon Süper Lig'de Trabzonspor, Göztepe ve Başakşehir'i 2-0, Kayserispor'u ise 3-0 yendi. Sarı-kırmızılılar, Ziraat Türkiye Kupası finalinde de Trabzonspor'u 3-0 yenerek kupayı müzesine götürdü.

Galatasaray, bu sezon çıktığı Gaziantep FK ve Fatih Karagümrük müsabakalarını 3-0 kazandı.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Avrupa'nın en büyük hazır giyim fuarı İstanbul'da 8. kez kapılarını açtı

2025-08-20 17:07 - Ekonomi

Lokma Dağıtımı İçin İstanbul'da Popüler Mekanlar

2025-08-23 00:18 - İnsan&Hayat

PFDK'den 8 Süper Lig kulübüne ceza

2025-08-22 01:23 - Spor

Netanyahu'dan orduya Gazze kentinin işgalini belirlenenden daha kısa sürede tamamlaması talimatı

2025-08-20 22:13 - Dünya

AB Komisyonu Başkanı von der Leyen ve Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ortak basın toplantısında konuştu

2025-08-17 20:47 - Dünya

Paralimpik oyunları şampiyonu Öznur Cüre Girdi, yine "zirve" istiyor

2025-08-17 11:42 - Spor

Depreme dayanıklı şehirler için son 23 yılda 6 trilyon lira yatırım yapıldı

2025-08-17 11:43 - Ekonomi

Sınır Tanımayan Doktorlara göre Gazze'deki durum felaket olarak tanımlanamayacak kadar vahim

2025-08-21 11:57 - Dünya

Nemli havalarda artan küf mantarı ağır hastalıklara yol açabiliyor

2025-08-18 13:33 - Sağlık

Kırık kabuğu ahşap ustasının dokunuşuyla onarılan kaplumbağa doğaya salındı

2025-08-18 14:42 - Çevre-Hayat

İlgili Haberler

Galatasaray, Başakşehir ve Samsunspor, Avrupa Futbol Kulüpleri Birliğine katıldı

00:52 - Spor

2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 7. hafta heyecanı başladı

00:08 - Spor

FIFA Başkanı Infantino, Gazze'de ateşkes çabaları için ABD, Katar, Mısır ve Türkiye'yi tebrik etti

23:17 - Spor

TSK'nın Kır Koşusu Takımı, Balkan Dağ Koşusu Şampiyonu oldu

22:28 - Spor

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek, antrenman yapan Mardin 1969 Spor'u ziyaret etti

21:47 - Spor

Günün Manşetleri

İsrail hükümeti, ABD Başkanı Trump'ın Gazze'de ateşkes anlaşmasını onayladı

02:32 - Dünya

Galatasaray, Başakşehir ve Samsunspor, Avrupa Futbol Kulüpleri Birliğine katıldı

00:52 - Spor

2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 7. hafta heyecanı başladı

00:08 - Spor

Özgürlük Filosu'nda alıkonulan 3 Türk milletvekili yurda döndü

23:58 - Gündem

ABD Başkanı Trump, Gazze'den kimsenin zorla çıkarılmayacağını söyledi

23:37 - Dünya