?>

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Toplantısı başladı

Galatasaray'ın nisan ayı olağan divan kurulu toplantısı, Türk Telekom Stadı Özhan Canaydın Konferans Salonu'nda başladı.

Spor - 6 yıl önce

İSTANBUL (AA) - Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu, kulübün yıllık olağan genel kurulunda çıkan ibrasızlıklara mahkeme tarafından tedbir konulduğunu belirterek , "Alınan mahkeme kararı her şeyin üstündedir. Bu ibrasızlık durumu 114 yıllık köklü tarihe sahip olan kulübümüze hiç yakışmadı" dedi.

Sarı-kırmızılı kulübün Türk Telekom Stadı Özhan Canaydın Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen nisan ayı olağan divan kurulu toplantısında konuşan Hamamcıoğlu, şunları kaydetti:

"Genel kurulda, yönetim kurulu mali yönden ibra edilirken, idari yönden ibra edilmedi. Denetim kurulu da kabul görmedi. Mali genel kurul sonrasında yönetim kurulumuz, hukuki haklarını kullanarak mahkemeye başvurdu. İki ibrasızlık kararı hakkında mahkeme tedbir kararı aldı. Alınan mahkeme kararı her şeyin üstündedir. Bu ibrasızlık durumu 114 yıllık köklü tarihe sahip olan kulübümüze hiç yakışmadı."

Genel kuruldan çıkan bu sonucu çok iyi analiz etmeleri gerektiğini dile getiren Hamamcıoğlu, "Bu ibrasızlığı küçük bir grubun organizasyonu ve komplo olarak görmek, olumlu olumsuz oylar arasındaki farkı küçümsemek, liseli lisesiz mücadelesine indirgemek çok kolaycılık olur. Bu düşünce, hatalardan ders çıkarmaya engel teşkil eder." diye konuştu.

Galatasaray Kulübünün farklı fikirlerin rahatça ifade edilebildiği bir camia olduğunu anlatan Hamamcıoğlu, "Galatasaray, bütün branşlarda daima birincilik hedefleyen, lisesi, üniversitesi, yardımlaşma vakıfları, dernekleri olan, dünyanın dört bir yanına yayılmış taraftarı olan, eşi benzeri bulunmayan bir kulüptür. Galatasaray'da gruplar yoktur. Sadece paydaşları vardır. Bu paydaşlar, başarıyı ve başarısızlığı bir bütün olarak paylaşır. Hiçbir Galatasaraylının bir diğer Galatasaraylının sevdasını ölçmeye, kategorileştirme yaparak aşağılamaya hakkı yoktur. Kimsenin de haddine değildir." ifadelerini kullandı.

Hamamcıoğlu, camia içindeki bütün paydaşları sakinliğe, tahriklere kapılmamaya ve başarıya odaklanmaya davet ederek, sözlerini tamamladı.

Muhabir: Erkan Tiryaki

Haftanın Öne Çıkanları

İstanbul Havalimanı'nın otoparkı 15 Nisan'a kadar ücretsiz

2019-04-10 16:47 - Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Rusya ile ticarette yeni hedeflere kilitleniyoruz

2019-04-08 20:02 - Dünya

Hafter güçleri Trablus Uluslararası Havalimanı'nı ele geçirdi

2019-04-06 19:17 - Dünya

'ABD'nin Golan kararı Lübnan'ı da tehdit ediyor'

2019-04-09 22:22 - Dünya

Venezuela’da ulusal elektrik şirketi yeniden yapılandırılacak

2019-04-04 11:02 - Dünya

Küçük Nevin kocaman yüreğiyle bakın ne yapıyor

2019-04-05 13:32 - İnsan&Hayat

Türk Telekom Stadyumu’nda maçı 33 bin 654 seyirci takip etti

2019-04-07 00:19 - Spor

Süleyman Atlı gözünü Tokyo'ya dikti

2019-04-10 16:22 - Spor

Galatasaray Nisan ayı divanı başladı

2019-04-10 16:52 - Spor

Ankara'da köpeklerin zehirlenmesinde bir şüpheli gözaltında

2019-04-10 17:02 - Gündem

İlgili Haberler

Formula 1 Belçika Grand Prix'sinde sprint yarışını Max Verstappen kazandı

14:28 - Spor

Lewis Hamilton'dan Gazze'deki çocuk ölümlerine "Artık sessiz kalamayız" uyarısı

13:42 - Spor

Gaziantep FK, mücadele gücü ve seyir zevki yüksek futbol hedefliyor

12:43 - Spor

Şampiyon ABB FOMGET'te gözler UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerine çevrildi

11:53 - Spor

Fenerbahçe, stadyum ve Avrupa forma sponsorluğu için Chobani'yle anlaştı

10:43 - Spor

Günün Manşetleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Uygur: Birliğimizi yazıyla değil, yaşanmışlıkla mühürlüyoruz

15:13 - Siyaset

Şanlıurfa'da termometreler 55 dereceyi gösterdi

15:08 - Gündem

Gazze'ye yardım için yola çıkan Hanzala gemisi kritik noktaya yaklaşıyor

15:02 - Dünya

SBÜ, Darülaceze Sosyal Yaşam Şehri'ne Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu kurdu

14:58 - Gündem

İtalya Başbakanı Meloni, Filistin Devletini tanımanın "zamanının gelmediği" görüşünde

14:53 - Dünya