?>

Galatasaray ikinci yarılarda kalesini koruyamıyor

Süper Lig'de sahasında Çaykur Rizespor ile berabere kalarak zirve yarışında yara alan Galatasaray, bu sezon maçlarının ikinci yarılarında kalesini gole kapatamıyor.

Spor - 7 yıl önce

İSTANBUL - Ercan Çakar

Süper Lig'de sahasında Çaykur Rizespor ile berabere kalarak zirve yarışında yara alan Galatasaray, bu sezon maçlarının ikinci yarılarında kalesini gole kapatamıyor.

Süper Lig'in geride kalan bölümünde çıktığı maçlardan 7 galibiyet, dörder beraberlik ve mağlubiyetle ayrılan sarı-kırmızılı takım, özellikle karşılaşmalarının ikinci devrelerinde yediği gollerle önemli puan kayıpları yaşadı.

Galatasaray, ligde yediği 18 golün 12'sini maçlarının ikinci 45 dakikalık bölümünde kalesinde gördü.

Sarı-kırmızılı takım, Akhisarspor maçının ikinci yarısında 3, Fenerbahçe ve Çaykur Rizespor karşılaşmalarının ikinci bölümünde ikişer, Trabzonspor, Kasımpaşa, Bursaspor, Evkur Yeni Malatyaspor ve Atiker Konyaspor müsabakalarının ikinci 45 dakikalarında ise rakiplerinin birer golüne engel olamadı.

Galatasaray, ikinci yarılarda gol yediği bu maçlardan sadece birini kazanırken, dördünde berabere kaldı, üçünü kaybetti.

Gol yediği son 7 maçta galibiyeti yok

Galatasaray, Süper Lig'de kalesini gole kapatamadığı son 7 müsabakada galibiyet elde edemedi.

Sarı-kırmızılı takım, ligin 5. haftasında Kasımpaşa'yı 4-1 yendiği maçtan sonra kalesinde gol gördüğü 7 karşılaşmada 4 beraberlik, 3 mağlubiyet yaşadı.

Galatasaray rakiplerinin gol bulmasını engelleyemediği son 7 lig maçında Bursaspor, Fenerbahçe, Atiker Konyaspor ve Çaykur Rizespor ile berabere kalırken, Akhisarspor, Evkur Yeni Malatyaspor ve Beşiktaş'a yenildi.

Sarı-kırmızılı takım, bu süreçte gol yemediği Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Antalyaspor ve Kayserispor maçlarını ise kazandı.

Skoru koruyamıyor

Galatasaray, ligde bu sezon öne geçtiği 3 karşılaşmada skoru korumayı başaramadı.

Sarı-kırmızılı takım, ligin 11. haftasında 2-0 öne geçtiği derbide taraftarı önünde Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı.

Galatasaray, 13. haftada yine sahasında Atiker Konyaspor ile oynadığı maçta son bölüme 1-0 önde girmesine rağmen 90. dakikada penaltıdan ağlarında gördüğü golle beraberlikle yetindi.

Sarı-kırmızılı ekip, 15. haftada Çaykur Rizespor'u konuk ettiği maçta ise Fenerbahçe derbisinde olduğu gibi 2-0'lık skor avantajını koruyamadı ve sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Şairlerinin kaleminden mısralar müzayedede

2018-12-05 17:32 - Kültür Sanat

Rusya Suudi Arabistan'dan ek yatırım bekliyor

2018-12-03 01:02 - Dünya

Tekerlekli sandalyede dans ederek mutluluğu yakaladı

2018-12-03 18:32 - Çevre-Hayat

Sarıçam ormanlarında kartpostallık şölen

2018-12-04 17:47 - Çevre-Hayat

'FETÖ toplantıları cezaevlerinde devam ediyor' iddiası

2018-12-04 17:52 - Gündem

Hobi olarak başladı 'usta' oldu

2018-12-02 20:32 - Çevre-Hayat

CHP MYK yerel seçim gündemiyle toplandı

2018-12-06 14:02 - Siyaset

Atakule umudun rengi turuncuya büründü

2018-12-08 02:37 - Çevre-Hayat

TBMM Başkanı Yıldırım Kırgızistan'da

2018-12-06 17:47 - Dünya

Türkiye sivil havacılıkta tarih yazdı

2018-12-05 14:32 - Ekonomi

İlgili Haberler

Trabzonspor, Kayserispor'u konuk edecek

10:22 - Spor

Süper Lig'de 8. haftanın perdesi yarın açılacak

09:28 - Spor

Şampiyonlar Ligi'nde ikinci hafta tamamlandı

00:28 - Spor

UEFA Avrupa Ligi'nde 2. hafta maçları oynanacak

00:18 - Spor

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis: Takım halinde iyi bir performans göstermek istiyoruz

20:52 - Spor

Günün Manşetleri

Trabzonspor, Kayserispor'u konuk edecek

10:22 - Spor

Malatya'da freni arızalanan kamyon 15 araca çarptı, 3 kişi yaralandı

10:13 - Gündem

Otomobil ve hafif ticari araç pazarı ocak-eylül döneminde yüzde 9,15 büyüdü

10:02 - Ekonomi

İstanbul'da 4. Marmara Uluslararası Kent Forumu başladı

09:37 - Ekonomi

İstanbul'da terör örgütü DEAŞ operasyonunda 13 zanlı gözaltına alındı

09:33 - Asayiş