?>

'Futbolcularımız yürekleriyle ve güzel futbolla performanslarını gösterdi'

Trendyol Süper Lig 3. hafta erteleme maçında konuk ettiği Beşiktaş'ı 4-2 yenen Yukatel Adana Demirspor'un teknik direktörü Patrick Kluivert, iyi bir oyunla güzel bir galibiyet aldıklarını belirtti.

Spor - 2 yıl önce

Adana

Kluivert, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Kasımpaşa maçı sonrası ağızlarında acı bir tat olduğunu, bu galibiyetle moral bulduklarını dile getirdi.

Beşiktaş karşısında Kasımpaşa maçına göre ilk 11'de farklı futbolcular olduğunu aktaran Kluivert, "Sahaya çıkan bütün futbolcularımız yürekleriyle ve güzel futbolla performanslarını gösterdi. Çok güzel goller attık. Galip geldiğimiz için hepimiz çok mutluyuz. Baktığımızda 4-0'ı koruyamadık, o biraz üzdü." diye konuştu.

Süper Lig'e çıkma başarısı gösterdikten sonra yenemedikleri tek takımın Beşiktaş olduğunu aktaran Kluivert, aldıkları galibiyetin Adana için özel olduğunu vurguladı.

Önlerindeki maçlara odaklanacaklarını ifade eden Hollandalı çalıştırıcı, şu görüşlerini paylaştı:

"Bugün bir kez daha gösterdik ki buraya gelen takımlar istediklerini kolay kolay yapamaz. Evimizde oynadığımızda maçlardaki geçmiş performanslarımız bunu ispatlıyor. Sürekli bizi motive eden taraftarlarımızın desteğiyle, rakipler gelip burada istediğini yapamaz. Bu bizim için pozitif bir durum. Yedekte olan sporcularımız öyle performans gösterdi ki 'İlk 11 için biz de varız' dediler. Biz onların öyle olduğunu biliyorduk. Aslında oynayan futbolcularımız da bunun farkına vardı. Herkesin hazır olduğu görüldü. Her konuşmamızda bunu söylüyoruz. Birbirimizi geliştirmek için bu önemli. Geçen hafta 9 kişi değil de 11 kişi kalabilseydik, Kasımpaşa'yı da yenebileceğimizi düşünüyorum. Bu galibiyetle de daha farklı bir yerde olurduk. Biraz o acı tat bende kaldı. Artık geleceğe bakmamız ve adım adım ilerlememiz lazım. Şimdi Alanyaspor ve Trabzonspor maçlarımız var. Onlara konsantre olacağız ve yolumuza devam edeceğiz."

Patrick Kluivert, hastaneye kaldırılan Belhanda'nın durumuyla ilgili ise "Doktorumuzla konuştuğumuza göre, bu geceyi tedbir amaçlı hastanede geçirecek. İkinci yarıda sağ gözü net bir şekilde göremiyordu. O yüzden tedbir amaçlı, herhangi bir durum oluşmasın diye hastanede kalacak." açıklamasında bulundu.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Rusya Duma Başkanı Volodin: Karabağ Azerbaycan’ın iç meselesi

2023-09-23 22:35 - Özel Haber

Türkiye Arıcılık Haritası güncellendi

2023-09-24 13:27 - Ekonomi

Yelkende Funboard Slalom Avrupa Şampiyonası sona erdi

2023-09-26 08:17 - Spor

Antalyaspor galibiyet hasretine altıncı haftada son verdi

2023-09-24 11:48 - Spor

Karabük'te çıkan orman yangınına müdahale ediliyor

2023-09-21 19:13 - Asayiş

Beşiktaş, Süper Lig'in 6. haftasında yarın Kayserispor'u ağırlayacak

2023-09-23 13:17 - Spor

Bangladeş'te dang hummasında vaka sayılarının resmi verilerin 5 katı olabileceği iddia edildi

2023-09-27 12:13 - Dünya

Romanya'da yol yapım çalışmaları sırasındaki patlamada 4 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

2023-09-21 16:33 - Dünya

İklim Kanunu gündem oldu! Kanuna karşı 770.000 imza!

2023-09-22 20:39 - Özel Haber

Ankaragücü ile Konyaspor berabere kaldı

2023-09-24 19:32 - Spor

İlgili Haberler

ikas Eyüpspor, Süper Lig'de yarın Kasımpaşa'yı konuk edecek

12:47 - Spor

Amilton, Gençlerbirliği'ndeki "Süper Lig görevini" tamamlamaya yakın

12:33 - Spor

Ringlere dönen milli boksör Necat, dünya şampiyonluğu için ter döküyor

12:08 - Spor

Gaziantep, Ziraat Türkiye Kupası Finali'ne hazırlanıyor

12:07 - Spor

Avrupa şampiyonu milli tekvandocuların yeni hedefi dünya şampiyonluğu

11:57 - Spor

Günün Manşetleri

Yeşilay bağımlılıkla mücadelede dünyaya öncü oluyor

12:53 - Gündem

ikas Eyüpspor, Süper Lig'de yarın Kasımpaşa'yı konuk edecek

12:47 - Spor

Panasonic 10 bin kişiyi işten çıkaracak

12:43 - Ekonomi

Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığı her yıl binlerce Mehmetçik yetiştiriyor

12:38 - Gündem

Amilton, Gençlerbirliği'ndeki "Süper Lig görevini" tamamlamaya yakın

12:33 - Spor