?>

Futbol dünyası İstanbul'daki terör saldırısını kınadı

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ile Süper Lig'de yer alan birçok kulüp, kınama mesajları yayımladı.

Genel - 9 yıl önce

İSTANBUL

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor ile Süper Lig'de mücadele eden birçok kulüp, İstanbul'daki terör saldırısı nedeniyle kınama mesajları yayımladı.

Fenerbahçe Kulübünün internet sitesinde yer alan mesajda, "Ülkemizin birlik ve bütünlüğüne gölge düşürmeye yönelik bu hain saldırıda hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, tüm yaralı vatandaşlarımıza ve resmi görevlilere acil şifalar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray Kulübünden yapılan açıklamada, "Yeni yıla umutla girmek isteyen vatandaşlarımıza yönelik Ortaköy’de gerçekleşen hain terör saldırısını lanetliyoruz. Hayata umutla bakan, tek istediği eğlenmek olan yurttaşlarımıza alçakça ve insanlıktan nasibini almamış bir şekilde saldırı olduğunu üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Bu vahşet sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralanan yurttaşlarımıza en kısa zamanda şifa diliyoruz." görüşlerine yer verildi.

"Devletimiz ile milletçe seferber olarak terörü yeneceğimize inancımız tamdır"

Beşiktaş Kulübünün internet sitesinde yer alan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Askerlerimize, polisimize yapılan saldırıların ardından, sınır ve hainlik tanımayan terör, bu sefer sivil vatandaşlarımıza yönelik olarak kalleşçe bir yöntemle gerçekleştirilmiştir. Devletimiz ile milletçe seferber olarak, birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek terörü yeneceğimize inancımız tamdır. Terör saldırısında yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar temenni ederiz."

Trabzonspor Kulübünün internet sitesinde yer alan kınama mesajında da "İstanbul'da bir gece kulübünde yeni bir yıla girmenin mutluluğunu yaşayan vatandaşlarımızın üzerine kurşun yağdıran terör saldırısını şiddetle lanetliyoruz. Ülkemizin birlik ve beraberliğini hedef alan bu alçak saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Hepimizi derin acıya boğan terörist saldırının fail ya da faillerine gereken en ağır cevabın verileceğine olan inancımız tamdır." denildi.

Öte yandan Süper Lig'de yer alan birçok kulüp de saldırıyla ilgili kınama mesajı paylaştı.

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Darbecilerin şifresi çözüldü

2016-12-30 15:09 - Asayiş

Büyüközer: 'Bazı katkı maddeleri obeziteye sebep oluyor'

2016-12-30 13:47 - Sağlık

Askeri geminin komutanı FETÖ'den gözaltına alındı

2016-12-27 20:22 - Asayiş

34 ülkeyi 34 fotoğrafla anlattı

2016-12-28 14:52 - Kültür Sanat

Futbol dünyası İstanbul'daki terör saldırısını kınadı

2017-01-01 16:57 - Genel

Kar nedeniyle köyde mahsur kalan yaşlı kadın kurtarıldı

2016-12-27 16:57 - Çevre-Hayat

Hırsızdan sürücülere 'Anahtarı arabada unutmayın' uyarısı

2016-12-31 12:17 - Asayiş

'23 DEAŞ terör örgütü mensubu öldürüldü'

2016-12-31 12:27 - Asayiş

İlyasova takımını galibiyete taşıdı

2016-12-31 13:57 - Spor

Kuveyt'ten "Halep'teki soykırım"ın UCM'ye taşınması çağrısı

2016-12-28 02:07 - Dünya

İlgili Haberler

Balıkesir'de art arda depremler meydana geldi

23:58 - Genel

'77', Gazze'de yaşanan dramı 'sessiz bir çığlık' olarak gözler önüne seriyor

16:01 - Genel

Günün Manşetleri

ABD ve Çin arasındaki ticaret müzakerelerinin yeni turu Malezya'da başladı

07:22 - Ekonomi

İstanbul'da sağanak yağmur etkili oluyor

07:08 - Gündem

Pentagon, personel maaşını ödemek için Trump'ın "bir müttefikinden" bağış kullanacak

03:33 - Dünya

İsrail ordusu Gazze'nin Deyr el-Belah kentinde 2 Filistinli kardeşi öldürdü

02:03 - Dünya

Bakan Kurum, canlı yayında 'Yüzyılın Konut Projesi'nin detaylarını açıkladı

01:03 - Siyaset