?>

Fraport TAV Antalyaspor, lige verilen arayı lehine çevirmeye çalışacak

Antalyaspor Kulübü Başkanı Aziz Çetin, Katar'da düzenlenecek Dünya Kupası nedeniyle lige verilecek uzun aradan en iyi şekilde istifade etmek istediklerini söyledi.

Spor - 3 yıl önce

Antalya

Çetin, gazetecilere yaptığı açıklamada, lige şanssız bir Galatasaray maçıyla başladıklarını, ardından Trabzonspor ve Ümraniyespor galibiyetleri aldıklarını hatırlattı.

Fotoğraf: Süleyman Elçin/AA

Ardından ağır hakem hatalarından kaynaklanan bir bocalama dönemine girdiklerini savunan Çetin, "Şanssızlıklar, sakatlıklar üst üste geldi. Kaliteli oturmuş bir kadroya sahibiz. Düzeleceğine inanıyorduk. Nitekim üst üste 3 galibiyet aldık. Kupa maçını da kazandık. Verilen 40 günlük ara son günlerde transfer ettiğimiz için sezon öncesi takımla kamp yapamayan Nakajima ve Sam Larsson'a da iyi gelecektir. Sakat futbolcularımız açısından da bu aranın iyi olacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Takımın 10 günlük iznin ardından yeniden toplanarak çalışmalarına başlayacağını dile getiren Çetin, "Napoli'nin de olacağı özel dörtlü turnuvaya katılacağız. 40 günlük arayı iyi değerlendirip, ligi en üst sıralarda bitirmek istiyoruz. Takımın eksiği yok. Günümüzün ekonomik koşulları ortada. Takımların hepsinin borcu var. Kulübü, şehri çok fazla borcun altına sokmaya gerek yok. Fırsat transferi ya da uzun vadede kulübe katkı sağlayacak genç futbolcu transferi şansı doğarsa olabilir ancak hedefimizde 'Şuraya transfer yapacağız' diye bir şey yok." diye konuştu.

Gazetecilerin, forvet oyuncusu Haji Wright'ın Dünya Kupası'nda forma giyeceğini hatırlatması üzerine Çetin, "Haji bizim için önemli yatırım. Bonservisini aldık. Kendisini çok geliştirdi. Oynadıkça daha da iyi oldu. Milli takımda başarılı olacağına inanıyorum. Çok farklı bir santrafor tipi. Bana göre tipik bir 9 numara. Türkiye'nin en formda golcülerinden biri. Batshuayi ile stil olarak benziyor. İnşallah oynar. Başarılar diliyorum. Umarım kendisine kattığı değer kadar Antalyaspor'a da değer katar." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Fraport TAV Antalyaspor, lige verilen arayı lehine çevirmeye çalışacak

2022-11-17 10:39 - Spor

Evinde yaralı bulunan Armutlu Kaymakamı Alparslan Kılıç hayatını kaybetti

2022-11-11 14:13 - Gündem

A Milli Takım oyuncuları, İskoçya ve Çekya maçlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu

2022-11-14 23:11 - Spor

Polonya Başbakanı Morawiecki'den Rusya'ya karşı savunmayı güçlendirme mesajı

2022-11-14 17:12 - Dünya

BM'den hem Ukraynalı ve hem Rus savaş esirlerinin işkenceye maruz kaldığı açıklaması

2022-11-15 18:03 - Dünya

2022 FIFA Dünya Kupası'nda F Grubu: Fas

2022-11-12 13:09 - Spor

Dünya Kupası tarihi: 1970

2022-11-11 20:29 - Spor

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Yangınla mücadelede tarihimizdeki en zengin hava filosuna ulaştık

2022-11-11 13:29 - Siyaset

Tekstil ve ham maddeleri sektörü ihracatı 10 ayda 8,7 milyar dolar oldu

2022-11-13 11:39 - Ekonomi

Fosil yakıt lobileri BM iklim zirvesine akın etti

2022-11-10 13:23 - Dünya

İlgili Haberler

Ergin Ataman'dan Yunanistan maçı için hava yolu şirketlerine çağrı

16:46 - Spor

Beşiktaş, Gökhan Sazdağı transferini duyurdu

15:33 - Spor

Dursun Özbek: Galatasaray Kulübü, Türkiye'nin en değerli spor kulübüdür

15:03 - Spor

A Milli Basketbol Takımı Avrupa Şampiyonası'nda madalya hedefine adım adım yaklaşıyor

14:43 - Spor

Fenerbahçe Kulübü Başkan Adayı Sadettin Saran: Bizim hedefimiz net; futbolda şampiyonluk

14:18 - Spor

Günün Manşetleri

İsrail'in Yemen'deki saldırılarında 9 kişi hayatını kaybetti, 118 kişi yaralandı

19:22 - Dünya

Trump'tan Rus İHA'larının Polonya hava sahasını ihlal etmesine "İşte başlıyoruz"

19:12 - Dünya

İsrail ordusu, Yemen'in başkenti Sana'ya hava saldırısı düzenledi

18:08 - Dünya

Küresel Sumud Filosu Tunus'tan hareket etmeye hazırlanıyor

17:58 - Dünya

MSB'den Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel Akdeniz Fırtınası Tatbikatı'na ilişkin paylaşım

17:48 - Gündem