Formayı unuttular

Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yoğun bir maç trafiği içinde olan Beşiktaş'ta, 4 oyuncu teknik direktör Güneş tarafından fazla tercih edilmedi. - Anadolu Ajansı

Spor - 10 yıl önce

İSTANBUL

Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yoğun bir maç trafiği içinde olan Beşiktaş'ta, 4 oyuncu teknik direktör Şenol Güneş tarafından fazla tercih edilmedi.
Siyah-beyazlı ekipte transfer olduğu sezondan itibaren sakatlığı dışında kalede yer alan Tolga Zengin'in yanı sıra Kerim Frei ve Aras Özbiliz, şu ana dek fazla şans bulamazken, Atınç Nukan ise hiç forma giymedi.
Beşiktaş'ta en önemli değişiklik bu sezon kalede yaşandı. Siyah-beyazlı ekibin file bekçilerinden Tolga Zengin, takımdaki yerini, sezon başında transfer edilen İspanyol eldiven Fabricio Agosto Ramirez'e kaptırdı.
Siyah-beyazlı takıma transfer olduğu 2013-14 sezonunda tüm lig maçlarında forma giyen Tolga, 2014-2015'te ise yaşadığı çeşitli sakatlıklar nedeniyle sadece 17 maçta görev yapabildi. Tolga Zengin, Beşiktaş'ın şampiyonluk yaşadığı geçen sezon 30 maçta kalede görev alırken, UEFA Avrupa Ligi'nde de yerini korudu.
Tolga için bu sezon ise istediği gibi gitmiyor. Sezon başında Turkcell Süper Kupa'da Galatasaray maçında kaleyi koruyan ve Süper Lig'in ilk 2 haftasında forma giyen tecrübeli kaleci, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de sadece Benfica deplasmanında kalede yer aldı. Aytemiz Alanyaspor ve Atiker Konyaspor maçlarında görev alan Tolga, ligin 3. haftadaki Kardemir Karabükspor karşılaşmasıyla yerini Fabricio'ya kaptırdı. Tolga Zengin'in forma hasreti 11 maça ulaştı.

Kerim Frei, rotasyondaki yerini de kaybetti

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in genelde yedekler arasında tuttuğu ve ilerleyen dakikalarda hamle oyuncusu olarak kullandığı Kerim Frei ise rotasyondaki yerini de kaybetti.
Kerim, takımının bu sezon yaptığı 15 resmi karşılaşmada, 3 kez de sonradan oyuna dahil olabildi. Ligde 2 maçta oyuna sonradan giren Kerim, Şampiyonlar Ligi'nde ise sadece bir kez bu şekilde şans bulabildi. Siyah-beyazlı oyuncu, 4 maçta 86 dakika süre alabildi.

Atınç forma giyemedi

Siyah-beyazlı kulübün bu sezon Bundesliga ekiplerinden Leipzig'den kiralık olarak kadrosuna kattığı isimlerden Atınç Nukan, Beşiktaş formasını henüz resmi bir maçta giyemedi.

Muhabir: Hüseyin Eroğul

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Irak ordusu Musul'a 30 kilometre uzaklıktaki el-Kahire köyüne girdi

2016-11-02 17:17 - Dünya

Merter metrobüs durağında yoğunluk

2016-11-08 19:27 - Gündem

'Tüketici kredilerinde 72 aya kadar yapılandırma imkanı sağlandı'

2016-11-08 01:02 - Ekonomi

'15 Temmuz'da amaç Türkiye'yi haritadan silmekti'

2016-11-08 20:47 - Gündem

Formayı unuttular

2016-11-09 16:47 - Spor

Musul'da intikam saldırıları başladı

2016-11-08 21:52 - Dünya

Interpol toplantısında 167 ülkeye FETÖ/PDY anlatılacak

2016-11-07 11:52 - Dünya

FBI’dan Clinton’a seçim öncesi iyi haber

2016-11-07 12:07 - Dünya

Inter Pioli'ye emanet

2016-11-08 22:03 - Spor

Biri boğazı kesilmiş biri sırtından bıçaklanmış 2 kişi bulundu

2016-11-08 10:47 - Asayiş

İlgili Haberler

Paris Saint-Germain UEFA Süper Kupa'nın sahibi oldu

00:02 - Spor

TFF, Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği maçını erteleme talebini reddetti

23:23 - Spor

Beşiktaş, Dusan Vlahovic'i İstanbul'a getirdi

22:22 - Spor

THF Mobil Uygulaması tanıtıldı

20:57 - Spor

Lionel Messi'den hayatını kaybeden babası için duygusal veda mesajı

20:38 - Spor

Günün Manşetleri

Enflasyonla mücadelenin desteklenmesi için motorine kademeli ÖTV uygulanacak

00:27 - Ekonomi

Kolombiya'da 7,4 büyüklüğündeki depremde ölenlerin sayısı 239'a çıktı

00:23 - Dünya

İsrail ordusu, Filistin topraklarını gasbeden İsraillilerin kuşattığı Kusra beldesine piyade taburu

00:17 - Dünya

Paris Saint-Germain UEFA Süper Kupa'nın sahibi oldu

00:02 - Spor

Dışişleri Bakanı Fidan Türkiye'nin Libya'daki yapıcı rolünü sürdüreceğini belirtti

23:58 - Siyaset