Fikret Orman kurayı değerlendirdi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Belçika temsilcisi Club Brugge’yle eşleşmeden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Siyah-beyazlı takımın başkanı Fikret Orman, kura çekimi sonrası açıklamalarda bulundu. Club Brugge’ün nispeten iyi eşleşme olduğunu ifade eden

En Son Yazılar - 11 yıl önce

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Belçika temsilcisi Club Brugge’yle eşleşmeden dolayı memnuniyetini dile getirdi.
Siyah-beyazlı takımın başkanı Fikret Orman, kura çekimi sonrası açıklamalarda bulundu. Club Brugge’ün nispeten iyi eşleşme olduğunu ifade eden Orman, 'Hayırlı olsun. Beşiktaş dünkü gibi oynarsa, kim gelirse gelsin hiç fark etmez. Camia olarak, ülke olarak kenetlenmiş, arkasına desteğini almış bir takım var. Brugge içlerinde daha iyi bir kura gibi görünüyor. Ancak Avrupa’nın 16 takımı arasında olan bütün takımlar güçlü. Şu an kendi liglerinde liderler. Allah nasip etti. Bizim doğum günümüzde, 19.03’te İstanbul’da oynayacağız. İnşallah halkımızı ve taraftarlarımızı sevindireceğiz' dedi.

'İNŞALLAH ŞAMPİYON OLACAĞIZ'

Liverpool maçındaki atmosferden dolayı taraftara teşekkür eden Orman, 12. adama her zaman ihtiyaçları olduğunu vurgulayarak, 'Deniz Atalay Bey, Club Brugge’e kafayı takmıştı. Eşleşmeyi çok istiyordu. İstediği oldu. Bir de sitem etmeden yapamayacağım, Olimpiyat Stadı uzak, gidiş-geliş problem deniyor. Aynı saatlerde ve hafta içerisinde 80 bin kişi doldu. Bursaspor ile oynadık 5 bin bilet satıldı. Buradan sitem etmek istiyorum. İlla Avrupa maçları değil, Beşiktaş’ın şampiyonluğa giderken de taraftarlarına ihtiyacı var. Olimpiyat Stadı’nda futbol ortamını tutturamadığımız için Ankara ve Konya’ya gittik. Devamlı deplasmana gidiyoruz. Bu çocukların dinlenmeye, aileleriyle olmaya ihtiyacı var. Sadece güzel maçlardan sonra değil her zaman el ele tutuşmalıyız. Slaven Bilic ve ekibinin, futbolcuların inandığı gibi herkes inanmalı' diye konuştu.

'BU KULÜBE BİRKAÇ TANE AVRUPA KUPASI GETİRMEK İSTİYORUZ'

Yeni transferlerin performansına da değinen siyah-beyazlı kulübün başkanı, 'Tolgay Arslan’ın maçlarını 2 sene önce canlı olarak izledim. Tombaladan çıkar gibi yapmamaya çalışıyoruz. Demba Ba, Sosa, Gökhan stratejisi, hep planlı işler. Milosevic sakatlık geçirdi, o da takıma büyük katkı verecek. Karakteri, takım oyunu bunlar hep gözden geçiriliyor. Bizim bir ailemiz huzurumuz var, onu sağlamaya çalışıyoruz. 
Brugge’ün bütçesi Beşiktaş’ın yarısı değil. Bizden büyük bütçeli olan takımlar da var mesela Sevilla’dan, Villarreal’den daha bütçeli takımız. Bunlar da kimsenin cebinden verdiği kaynaktan yapılan şeyler değil. Bu kadar güzel bir şehir, dünyanın en güzel stadyumu, en iyi kamp tesisleri, müthiş coşkulu bir taraftarı olan kulüp burası. Sevilla bu kupayı alıyorsa Beşiktaş neden alamasın? Bu uçuk bir şey değil. Kupayı almamak ayıp bir şey. Eğer istikrarlı, işinizi doğru yapıyorsanız bu kupa alınabilir. Bu kulübe birkaç tane Avrupa Kupası getirmek istiyoruz. Haktan, haramdan uzaklaşmadan, kimsenin hakkını yemeden yedirmeden böyle bir amacımız var' açıklamasında bulundu.

'BİZİM İÇİN EN ÖNEMLİ ŞEY LİG ŞAMPİYONLUĞUDUR'

Bu sezon en önemli şeyin lig şampiyonluğu olduğunu vurgulayan Orman, sözlerine şöyle devam etti:
'Gavur eziyeti çekerek geliyoruz buraya. Her maçımızı deplasmanda oynuyoruz. Güvenliklerini ödüyoruz öyle finanse ediyoruz işi. Beşiktaş’ın bonservis borcu, UEFA’da dosyası yoktur. UEFA, bize perde indiremez, birinci hedef lig şampiyonluğudur. İlklerin takımı olarak tarihe geçmek istiyoruz. Tüm maçlarını deplasmanda oynayarak lig şampiyonu olmak istiyoruz. Dün soyunma odasına gidip takımı tebrik ettim. Primleri ikiye katladık. Onu da hak ettiklerini düşünüyorum. UEFA’dan sadece 200 bin Euro aldık galibiyet için. 400 bin euro civarında prim dağıtıyoruz. '
Fikret Orman, teknik direktör Slaven Bilic ile bir sene daha sözleşmelerinin olduğunu belirterek, uzun süreli kontrat yapmak istediklerini sözlerine ekledi.
dikGAZETE -
Haftanın Öne Çıkanları

Ölüme böyle koştu !

2015-02-27 11:58 - Genel

Cumhurbaşkanının doğum gününü pastayla kutladı

2015-02-26 18:55 - Genel

Fatih Terim Arda-Hakan kapışmasını izleyecek

2015-02-25 21:31 - Genel

Toplantı başladı

2015-02-23 16:12 - Genel

İşte, şehir şehir AK Parti aday adaylarının tam listesi

2015-02-26 08:00 - Genel

Ayyıldız Tim’den onlarca Site'ye hack üstüne hack

2015-02-25 11:30 - Özel Haber

Genelkurmay Başkanı’na taziyelerini iletti

2015-02-25 21:39 - Genel

Garanti’de hisse devrine onay

2015-02-20 19:04 - Magazin

“Ezberleri bozuyoruz”

2015-02-26 23:16 - Siyaset

Bombalı saldırı: 1ölü

2015-02-26 12:36 - Genel

İlgili Haberler

Karadeniz’e erişim kısıtlanıyor: Türkiye’nin kararı yük taşımacılığını durdurabilir mi? -Fuad Safarov, Moskova'dan yazdı-

00:24 - En Son Yazılar

Selâhaddin Hattı; Kudüs’e giden yol yeniden çiziliyor! -Mehmet Yıldırım yazdı-

19:12 - En Son Yazılar

Davası belli, tuttuğu bayrak belli! Bir Ülkü devi: Şerafettin Yılmaz -Selim Çoraklı yazdı-

09:41 - En Son Yazılar

Ümmü’l-Mü’minin Hazreti Hatice: İmanın, vefanın ve fedakârlığın sembolü -Hülya Ayhan yazdı-

08:34 - En Son Yazılar

Türkiye-Pakistan-Suudi Arabistan ittifakı Rusya için tehdit oluşturuyor mu? -Fuad Safarov, Moskova’dan yazdı-

07:26 - En Son Yazılar

Günün Manşetleri

Gökyüzü meraklıları, Ankara Üniversitesi Kreiken Rasathanesi'nde buluştu

17:32 - Gündem

Mersin'de motosiklet ile traktörün çarpıştığı kaza güvenlik kamerasında

17:27 - Gündem

Bakan Fidan, Arap Birliği Genel Sekreteri Fehmi ile Mısır'da görüştü

17:23 - Gündem

Dikey Geçiş Sınavı sonuçları açıklandı

17:17 - Gündem

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: Su ayak izi çalışmalarımızı sürdürüyoruz

17:12 - Ekonomi