?>

'Falcao bence 2-3 hafta içinde sakatlıktan döner'

Menajer Ahmet Bulut, "Falcao, bence 2-3 hafta içinde sakatlıktan döner. Falcao, bir Van Persie değil. Sakat gelmedi." dedi.

Spor - 6 yıl önce

İstanbul

Futbolcu menajeri Ahmet Bulut, Galatasaray'a transferinde aracı olduğu Radamel Falcao'yla ilgili, "Falcao, bence 2-3 hafta içinde sakatlıktan döner. Falcao, bir Van Persie değil. Sakat gelmedi." dedi.

Ahmet Bulut, Sabah gazetesi tarafından Borsa İstanbul Yerleşkesi'nde düzenlenen Uluslararası Futbol Ekonomi Forumu'ndaki "Türkiye Transfer Piyasası" adlı oturuma katıldı.

Burada açıklamalarda bulunan Ahmet Bulut, Falcao'yla ilgili "Aldığı rakam abartı değil. Sneijder ve Drogba'dan fazla değil. Monaco'da daha fazla alıyordu. Galatasaray'ın avantajı Şampiyonlar Ligi'nde oynamasıydı. Valencia ve Sevilla da istiyordu. Dünya Kupası'nda Kolombiya Milli Takımı'na gitmek için ve bir de taraftarlar için Galatasaray'ı istedi. Çocuk müzmin sakat değil. Falcao, bence 2-3 hafta sonra döner. Falcao, bir Van Persie değil. Sakat gelmedi." ifadelerini kullandı.

Ahmet Bulut, eski Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'i de eleştirdi. Dursun Özbek'in verdiği sözleri tutmadığını belirten Bulut, şunları kaydetti:

"Dursun Özbek, Galatasaray'a yakışmayan bir başkandı. Galatasaray başkanı söz verdiği zaman yerine getirmeli. Ben ona 3 iş yaptım. Bruma'yı 15 milyon avroya sattım. Başkana, 'menajerlik mukavelesi yapalım.' dedim. Bana, 'Başka işler yapalım, hallederiz.' dedi. Sonra Feghouli ve Belhanda'yı getirdim yine 'haftaya mukavele yaparız.' diye diye seçime gitti. 'Kazanacağım.' dedi kaybetti. Mustafa Cengiz göreve gelince, 'Senin gibi bir profesyonel, nasıl mukavele alamadı.' dedi. Bende 'Karşımdaki Galatasaray başkanı, Langaspor'un değil.' dedim. İlk defa orada kazık yemiştim."

Ahmet Bulut, menajerliğini yaptığı Süper Lig'in en genç golcüsü olarak tarihe geçen İstikbal Mobilya Kayserispor'un 15 yaşındaki futbolcusu Emre Demir'le ilgili ise, "3 büyük kulübe vermek istemiyorum. Eğer onlara verirsem, Avrupa'ya satamam. Bir sene daha Kayseri’de oynasın, sonra Avrupa'ya bir kulübe veririz. Çocuk benim malım değil, kulüpte mukavelesi var. Çocuğun hakkını kollamak için şartları zorlarım." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

'Oyunculara ve antrenörlere vergi koyun'

2019-11-21 18:47 - Spor

Onlar İstanbul'un iki yakasını bir araya getiriyor

2019-11-19 14:21 - Genel

Batı Şeria'daki gösterilerde biri gazeteci 2 kişiyi yaralandı

2019-11-15 20:02 - Medya

Nissan ABD'de yaklaşık 450 bin aracı geri çağırıyor

2019-11-17 10:33 - Ekonomi

Morales: Demokrasinin iyiliği için seçimlere katılmayabilirim

2019-11-16 03:22 - Dünya

Saudi Aramco'nun net karı 9 petrol devinin toplamından fazla - GRAFİKLİ

2019-11-20 13:14 - Ekonomi

Oktar'ın cezaevindeki üyelerine gönderdiği 'motivasyon mektupları' ortaya çıktı

2019-11-21 16:47 - Gündem

Deniz Öncü Red Bull KTM Tech3 Takımı'yla sözleşme imzaladı

2019-11-17 18:42 - Spor

Gençlerbirliği'nde Ahmet Oğuz 3 hafta yok

2019-11-14 23:22 - Spor

Yunanistan'dan Türkiye'ye zorla gönderilen düzensiz göçmen: Yunan askerleri beni tüfekle d

2019-11-21 12:52 - Dünya

İlgili Haberler

Tahkim Kurulu, Milan Skriniar ve Kristjan Asllani'nin cezalarını onadı

02:39 - Spor

2026 Milano-Cortina Kış Olimpiyatları'nın açılışı 4 noktada düzenlenen törenlerle gerçekleştiri

02:38 - Spor

Futbolda "ara transfer" dönemi sona erdi

00:39 - Spor

Beşiktaş, kaleci Devis Vasquez transferini duyurdu

00:08 - Spor

Anadolu Efes, sahasında Zalgiris'i 92-82 mağlup etti

23:09 - Spor

Günün Manşetleri

ABD ile Hindistan, üzerinde uzlaştığı geçici ticaret anlaşması çerçevesini açıkladı

03:27 - Ekonomi

Trump, İran ile iş yapan ülkelere ek tarife uygulanabilmesine yönelik kararnameyi imzaladı

03:09 - Dünya

Tahkim Kurulu, Milan Skriniar ve Kristjan Asllani'nin cezalarını onadı

02:39 - Spor

Ürdün, ABD ile İran arasında Umman'da yapılan görüşmelerden memnun

02:08 - Dünya

DSÖ: Sosyal platformlar, çocukların güvenliğini ve sağlığını koruyacak şekilde tasarlanmalı

02:01 - Dünya