?>

Evlerinde ölü bulunan 4 kardeşin cenazeleri Adli Tıp Kurumundan alındı

Fatih'te evlerinde ölü bulunan 4 kardeşin cenazeleri, arkadaşları Serpil Alkan tarafından Adli Tıp Kurumundan alındı. Cenazelerin, Fındıkzade Albayrak Camisi'nde kılınacak cenaze namazından sonra Ayazağa Mezarlığı'na defnedileceği öğrenildi.

Gündem - 6 yıl önce

İstanbul

Fatih'te evlerinde ölü bulunmalarının ardından Adli Tıp Kurumuna getirilen Cüneyt (48), Oya (54), Kamuran (60) ve Yaşar Yetişkin (56) kardeşlerin cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından arkadaşları Serpil Alkan'a teslim edildi.

Alkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, cenazeleri bugün ikindi namazının ardından defnetmeye çalışacaklarını söyledi.

Bir gazetecinin, "Vasiyetlerini yerine getirmiş olacaksınız." ifadesi üzerine Alkan, şöyle konuştu:

"Üzüleyim mi, sevineyim mi bilmiyorum, bir haftadır yemek bile yemedim. Sizlerin sayesinde buradan kardeşlerine de çok teşekkür ediyorum, onların sayesinde aldım bu cenazeleri, yoksa mümkün değil alamazdım, kimsesizler mezarlığına gidecekti. Arkadaşları da gelecek inşallah hep beraber cenazeyi kaldıracağız."

4 kardeş için son görevini yapacağını dile getiren Alkan, "En azından üzerimden bir yük kalktı. Bir de vasiyette bulunduğu için onun da ayrı bir üzüntüsü vardı." dedi.

Kardeşlerin cenazeleri, ikindi vakti Fındıkzade'deki Albayraklar Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Ayazağa Mezarlığına defnedilecek.

Olayın geçmişi

Molla Gürani Mahallesi Oğuzhan Caddesi'ndeki bir evde yaşayanlara ulaşılamadığı ihbarı üzerine, adrese giden polis Cumhuriyet savcısının talimatıyla girdikleri dairenin kapısında "Dikkat siyanür var, polisi arayın, içeri girmeyin." notuyla karşılaşmıştı.

Yapılan incelemede Cüneyt (48), Oya (54), Kamuran (60) ve Yaşar Yetişkin (56) kardeşlerin hayatını kaybettiği belirlenmiş, kapıdaki not ve evdeki koku nedeniyle ortamda kimyasal madde olması ihtimaline karşın AFAD ve polis ekiplerince yaklaşık 2,5 saat inceleme yapılmıştı.İncelemenin ardından cesetler, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderilmişti.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

ABD'nin Suriye'deki konuşlanma şekli değişiyor

2019-11-09 14:22 - Dünya

Taşıt kredi faizleri yaklaşık 2 yılın en düşüğünde

2019-11-10 15:13 - Ekonomi

Londra polisi Mesut Özil'e saldırının yeni görüntülerini yayınladı

2019-11-07 02:47 - Dünya

Şampiyonlar Ligi'nde haftanın en iyisi Rodrygo

2019-11-08 18:22 - Gündem

Dijital yayın platformunda rekabet artıyor

2019-11-07 15:17 - Medya

Johnson ve Trump telefonda görüştü

2019-11-06 10:52 - Dünya

Aksa Enerji'den "Göç Belgeseli"

2019-11-05 13:41 - Ekonomi

Suriye'de kayıp on binlerce kişinin akıbeti Cenevre'de gündeme taşındı

2019-11-08 01:17 - Dünya

Berlin Duvarı'nın yıkılışının 30. yılı kutlandı

2019-11-10 03:07 - Dünya

CHP sandık başına gidiyor

2019-11-07 14:17 - Siyaset

İlgili Haberler

Uludağ'da Oteller Bölgesi kar yağışıyla beyaza büründü

21:57 - Gündem

Erzurum polisi atalarının izinde tabyalarda nöbette

20:08 - Gündem

Hacıbektaş Horasan Erenleri Dergahı Cemevi Külliyesi açıldı

19:38 - Gündem

Nevşehir'de Horasan Erenleri Dergahı Cemevi Külliyesi açıldı

19:33 - Gündem

Mehmetçik, 'Ateş Serbest'te hedefleri tam isabetle vurdu

18:58 - Gündem

Günün Manşetleri

Uludağ'da Oteller Bölgesi kar yağışıyla beyaza büründü

21:57 - Gündem

Norveç, İsrail'i 5-0 yenerek Dünya Kupası elemelerinde 6'da 6 yaptı

21:23 - Spor

Hizbullah Siyasi Büro Üyesi Ebu Zeyneb: Lübnan’da iç savaşa da mal olsa silah bırakmayacağız

21:02 - Dünya

Yatırım Danışma Komitesi toplantısının sonuç bildirisi açıklandı

20:37 - Ekonomi

Hamas'ın Gazze'deki İsrailli esirleri pazar günü bırakabileceği iddia edildi

20:23 - Dünya