?>

Evi soyduktan sonra lokantaya giderek Adana Kebabı yediler

Adana'da bir eve girip 25 bin lira değerinde altın çaldığı ileri sürülen kadınlardan biri koluna yazdırdığı kızının isminden teşhis edilerek yakalandı. Evi soyduktan sonra yanındakilerle Adana Kebabı yemeye giden kadın tutuklandı.

Asayiş - 8 yıl önce

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Kurtuluş Mahallesi Şinasi Efendi Caddesi Osman Koloğlu Apartmanında meydana geldi. İddiaya göre, Burçin Umay evine geldiğinde ikametinin kapı kilit göbeğinin patlatılarak içeri girilmek suretiyle 25 bin lira değerinde altının çalındığını gördü. Umay'ın başvurusu üzerine adrese giden polis, yaptığı inceleme sonrası hırsızları bulmak için çalışma başlattı. Ekipler, önce apartmanın etrafında ve apartmana gelen güzergahlar üzerindeki bütün güvenlik kameralarını tek tek inceledi.

"Çaldılar, Adana Kebabı yiyerek kutladılar" Polis, yaptığı güvenlik kamerası incelemesinde başörtülü 4 kadından şüphelendi. Kadınlar üzerinde yoğunlaşan polis, güvenlik kamerası görüntülerinden zanlıların Mersin'in Tarsus ilçesinden Adana'ya gelen ve daha önce de hırsızlık olaylarına karıştıkları ileri sürülen kadınlar olduğunu tespit etti. Polis, kadınların evi soyduktan sonra bir lokantaya giderek Adana Kebabı yeyip hırsızlığı da kutladıklarını belirledi.

"Kolundaki 'Cansu' isminden kimlik tespiti" Polis, hırsızları belirledikten sonra kimliklerini tespit etmek için çalışma başlattı. Ekipler, güvenlik kamerasını dikkatli incelediğinde bir kadının kolunda 'Cansu" yazan dövme olduğunu belirledi. Polis Tarsus ilçesinde daha önce hırsızlık olayına karışmış Cansu ismindeki şahısları, çocuğu ya da annesinin ismi Cansu olanlara yönelik çalışma başlattı. Polisler, Leyla G. isimli bir kadının 'Cansu' isminde bir kızı olduğunu belirleyerek Tarsus'a gidip kadını gözaltına aldı.

"Yanındakileri tanımadı, tutuklandı" Emniyete getirilen zanlı, başörtülü şahsın kendisinin olduğunu kabul etti ancak yanındakilerini tanımadığını ve hırsızlık yapmadığını söyledi. Polis, güvenlik kamerasını izletip iyice bakmasını istedi ancak yemek yediği, beraber gezdiği 3 kadını ısrarla tanımadığını tesadüfen beraber olduklarını söyledi. İfadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilen kadın çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.  

Fatih Keçe - Serkan Çetinkaya

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

FETÖ askeri okul öğrencilerinde gizliliği ön planda tutmuş

2017-06-09 19:07 - Gündem

'Bize yıllarca suçlu gözüyle baktılar'

2017-06-08 15:52 - Dünya

'Ülkemizi ırkçılık mezhepçilik belasından korumak durumundayız'

2017-06-09 03:02 - Siyaset

'Hüseyin Avni Mutlu kamu gücünü silah olarak kullandı'

2017-06-09 03:42 - Asayiş

Messi'den Ronaldo'ya övgü

2017-06-08 15:22 - Spor

LYS'ye son dakikada girebildi

2017-06-11 14:57 - Çevre-Hayat

İBB'den ücretsiz yaz spor okulu

2017-06-09 18:37 - Spor

Semercilik mesleğini 85 yaşında sürdürüyor

2017-06-11 14:42 - Çevre-Hayat

HSK'dan açıklama

2017-06-08 21:35 - Genel

Ramazanda sıcak havada gül mesaisi

2017-06-11 16:02 - Çevre-Hayat

İlgili Haberler

İzmir Foça'da selde kaybolan kişiyi arama çalışmaları sürüyor

09:38 - Asayiş

Siber suçlarla mücadele kapsamında 189 şüpheli yakalandı

08:28 - Asayiş

Aydın'da sağanak sebebiyle trafikte aksama yaşandı

00:02 - Asayiş

İstanbul'da beklenen gök gürültülü sağanak için sarı kodlu uyarı yapıldı

23:33 - Asayiş

Antalya'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi

19:32 - Asayiş

Günün Manşetleri

Iraklı sanatçılar grafiti sanatını kullanarak Bağdat'ın duvarlarını kültürel mesajlarla süslüyo

15:23 - Dünya

Dışişleri Bakanı Fidan, bazı büyükelçilikler için yeni görevleri tebliğ etti

15:13 - Gündem

Türkiye'de hafta sonu yağışlı hava hakim olacak

15:08 - Gündem

Türk Kızılay ateşkes sonrası Gazze insani yardım planını açıkladı

15:02 - Gündem

Filistin topraklarını gasbeden İsrailliler, Batı Şeria'da Filistinlilere ait 3 aracı yaktı

14:58 - Dünya