?>

Eskişehirspor’da dağılma süreci başladı

Eskişehirspor’da icra kurulu üyeleri tarafından düzenlenen basın toplantısında ertelenen kongre öncesinde Eskişehirspor Tribün Lideri Murat Diri, yönetimin belirlenmediği takdirde kulübün kayyuma gideceğini söyledi.

Spor - 7 yıl önce

Eskişehirspor’da icra kurulu üyeleri tarafından düzenlenen basın toplantısında ertelenen kongre öncesinde Eskişehirspor Tribün Lideri Murat Diri, yönetimin belirlenmediği takdirde kulübün kayyuma gideceğini söyledi.

Eskişehirspor’da yönetimdeki belirsizlik devam ediyor. Kulüp geçici icra kurulu üyeleri Vali Hanifi Demirkol Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında son kez çağrıda bulundu. 18 Ocak’ta yapılacak kongrede yönetimin belirlenememesi durumunda kulübün kayyuma gideceğini aktaran üyeler, şehrin ileri gelenlerinin biran önce Eskişehirspor’a sahip çıkmaları gerektiğini söyledi.

"ESKİŞEHİRSPOR’DA DAĞILMA SÜRECİ BAŞLAMIŞTIR"

Konuyla ilgi açıklama yapan Eskişehirspor Tribün Lideri Murat Diri, dağılma sürecinin başladığını belirterek, "18 Ocak’ta yapılacak olan Eskişehirspor’umuzun olağanüstü kongresinde aday bulunmaması durumunda Eskişehirspor kayyuma devredilecektir. Muhtemel sonuçta şuan itibariyle kayyum olarak görülmektedir. Eskişehirspor alt liglere düşerse herkesin alacağının bir kuruşunu dahi alamayacağının bilinmesini isteriz. Bu ligde bile milyonların telaffuz edildiği bir noktada Eskişehirspor’un can çekiştiği, yaşamakta zorlandığı bir ortamdayız. Eskişehirspor’un küme düşmesi durumunda alt liglerde hiçbir geliri olmadan mücadele edeceğini ancak biz Eskişehirspor taraftarlarının da mücadeleden asla vazgeçmeyeceğinin bilmesini de isteriz. Bizler bu imzaları biran önce toplayıp bir yönetim kurulu oluşturmak zorundayız. Aksi takdirde Eskişehirspor’da şu an itibariyle kaptanımız Semih’in dahi sözleşmesi alacaklarından dolayı fes olmuş ve şu an başka takımlarla görüşmek üzeredir. Dağılma süreci başlamıştır. Buradan alacakları olan arkadaşlarımızın hepsine tekrar söylüyoruz. Sizler Mesut Hoşcan’a, Halil Ünal’a veya bir başka kişiye kızmış olabilirsiniz ama bizler her dönem sizin arkanızda olduk. Bu bağlamda hepsinden bir kere daha şapkalarını önlerine koymalarını ve şahıslara olan kızgınlıklarını bir kenara bırakıp Eskişehirspor için düşünmelerini ve verecekleri her imzanın kendilerine ileri seviyelerde paralarını kuruşu kuruşuna ödeyeceğimizin herkesin emin olmasını, bunu Eskişehirspor taraftarı olarak bizler söz veriyoruz. Takipçisi de olacağız. 18 Ocak’ta bir liste çıkmaması durumunda kulüp kayyuma devredilip tavsiyesi başlayacaktır. Bundan kimse vebal sahibi olmaması için herkesi imza vermeye davet ediyoruz" dedi.

Kaynak: IHA

dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

Hicri takvime göre hangi aydayız? Hicri takvim 2019

2019-01-10 11:02 - Kültür Sanat

Fransa’da savaş uçağı kayboldu

2019-01-09 23:36 - Dünya

Sarıkamış şehitleri için 40 bin kişi yürüdü

2019-01-06 16:11 - Çevre-Hayat

'Dünyanın yükü' için ihracatta hedef büyüttüler

2019-01-09 16:32 - Çevre-Hayat

Fenerbahçe için İzmir’den İstanbul’a koşu totemi

2019-01-10 12:05 - Spor

Numan Kurtulmuş: 'Cumhur ittifakı masa başı anlaşması değildir'

2019-01-06 21:32 - Gündem

Nevşehir’de 24 kişi karbonmonoksitten zehirlendi

2019-01-06 15:32 - Asayiş

Cumhurbaşkanı Erdoğan 19 Ocak'ta Samsun ilçe başkan adaylarını açıklayacak

2019-01-08 00:32 - Siyaset

'Hamas-Fetih gerilimi Gazze'yle Batı Şeria'yı koparabilir'

2019-01-08 18:07 - Dünya

Amik Ovası sular altında

2019-01-07 16:54 - Çevre-Hayat

İlgili Haberler

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 5. hafta mücadelesi başladı

01:32 - Spor

Cristiano Ronaldo, Dünya Kupası'nın grup maçlarında forma giyebilecek

00:33 - Spor

Sakatlıklarla boğuşan Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mağlup oldu

23:43 - Spor

Galatasaray, Union Saint-Gilloise'ye mağlup oldu

22:52 - Spor

Fenerbahçe'nin kalecisi Ederson ile Süper Lig'den 12 kulüp PFDK'ye sevk edildi

19:42 - Spor

Günün Manşetleri

ABD Başkanı Trump, Venezuela Devlet Başkanı Maduro ile görüşmeye kapıyı açık bıraktı

04:07 - Dünya

Gazze'de yaşama uygun olmayan çadırların yerine prefabrik ev talebi

02:52 - Dünya

ABD'de gözaltında tutulan Türk bilim insanı Dölek, kefaletle serbest bırakıldı

02:37 - Dünya

Trump ile Suudi Arabistan Veliaht Prensi arasındaki görüşmede İsrail gerginliği iddiası

02:23 - Dünya

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 5. hafta mücadelesi başladı

01:32 - Spor