?>

Eski eşine kızıp evi yakmaya kalktı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde eski eşinin evine gelen şahıs, çocukları evde bulunduğu sırada elindeki benzin bidonu ile evi yakmaya kalktı. Eski koca polisin çabaları sonucu ikna edilerek eyleminden vazgeçirildi.

Asayiş - 8 yıl önce

Olay, Kepez Mahallesi Güvenevler Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eşi Aslıhan D.’den (35) 7 yıl önce boşanan ve geçtiğimiz yıl ‘tehdit’ suçlaması ile uzaklaştırma cezası alan Ümit A. (35), akşam saatlerinde eski eşinin evine geldi. İddiaya göre çocuklarını ikna edip kapıyı açtıran Ümit A., eve girdiğinde eski eşini arayıp elinde bir bidon benzin olduğunu ve evi yakacağını söyledi. Durumu polise bildiren Aslıhan D. yardım istedi. Çok sayıda polis gözü yaşlı kadının üç çocuğu ile birlikte yaşadığı evin önüne gelerek beklemeye başladı. Polislerin geldiğini görünce balkona çıkan Ümit A., eski eşi için her şeyi yaptığını ancak elinde avucunda hiçbir şey kalmadığını söyledi. Ümit A. balkondan bağırarak, “Beni Hakkâri’ye sorun, ben dediğimi yaparım, anladın mı? Elli sefer açıkladım. Benim orada bir dosyam var. Beni anlamıyorsunuz. Geldim ben, elli sefer yalvardım herkese. Ben bir şey yapmadım, niye uğraşıyorsun benle? Karakola niye çağırıyorsun beni? Sen öyle böylesin. Toplasınlar ne kadar ekip varsa” dedi.

Ümit A., polisin teke tek görüşme teklifi üzerine, “Tek gelsen ne olur, çift gelsen ne olur? Ben hiçbir şey yapmadım. Beni bu hale bu soktu. Buna benim yapmadığım hiçbir şey kalmadı. Daha ne istiyor benden ya? Sıfırı tükettim, altımdaki arabaya kadar yedin daha ne istiyorsun?” diye yanıt verdi. Bu sırada itfaiye ekipleri yangın söndürme tüpleri ile dairenin kapısında beklerken, itfaiye aracı ile ambulansta hazır bekletildi.

Polis ekipleri uzun uğraşlar sonucu Ümit A.’yı ikna etmeyi başararak eve girip elindeki benzin bidonunu aldı. Ümit A. sakinleştirildikten sonra polis ekipleri tarafından önce hastaneye sağlık kontrolüne, ardından ifadesi için karakola götürüldü. Kızgın adamın eşi ve çocukları da bir süre sonra evden çıkararak ifadeleri için karakola götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Vedat Kılıç

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

'Adaylıktan çekilmem söz konusu değil'

2017-02-07 01:27 - Dünya

Kumar makinesi konulan kahvehanelere baskın

2017-02-08 12:17 - Asayiş

Güney Ege’de fırtına bekleniyor

2017-02-06 19:02 - Gündem

Bu hafta borsa kazandırdı, altın ve döviz kaybettirdi

2017-02-03 22:02 - Ekonomi

Trump'ı suçlayan AB'nin 'Yeter ki sığınmacılar gelmesin' politikası

2017-02-02 15:47 - Dünya

Bursa’da metruk bina alev alev yandı

2017-02-06 22:47 - Asayiş

Silifke’de eski sevgili dehşeti

2017-02-08 18:02 - Asayiş

Adana'da terör operasyonu

2017-02-03 11:12 - Gündem

AK Parti'yi işgal girişimi davasının ikinci duruşması başladı

2017-02-07 14:12 - Gündem

Türkiye girişimcilikte 62 ülke içinde 2. sırada

2017-02-07 14:22 - Ekonomi

İlgili Haberler

Terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonlarda 153 şüpheli yakalandı

08:12 - Asayiş

Bolu'da çıkan orman yangını kontrol altına alındı

20:32 - Asayiş

Kilis'te sağanak yağmur etkili oldu

19:32 - Asayiş

Başkentte bir genç sahipsiz köpeklerin saldırısına uğradı

18:22 - Asayiş

Kütahya'da çıkan orman yangını, köylüler ve orman personeli işbirliğiyle büyümeden söndürüldü

16:32 - Asayiş

Günün Manşetleri

İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında 18 zanlı hakkında gözaltı kararı

08:23 - Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suriye ile ilgili açıklamaları Rus medyasında geniş yer aldı

08:12 - Özel Haber

Terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonlarda 153 şüpheli yakalandı

08:12 - Asayiş

Trump’ın moraran eli, şişen bacağı sağlık kılıfında suikast senaryosu mu? -Ömür Çelikdönmez yazdı-

08:09 - En Son Yazılar

Trump, kendisinin Epstein'e doğum günü mektubu gönderdiği iddiasını yalanladı

08:02 - Dünya