?>

Eski CHP Milletvekili İnce: Muhalefet de halinden memnun, iktidar olmak gibi bir derdi yok

Eski CHP Milletvekili Muharrem İnce, muhalefetin de halinden memnun olduğunu, iktidar olmak gibi bir derdi bulunmadığını söyledi.

Siyaset - 5 yıl önce

Düzce

Sivas'tan 4 Eylül'de başlattığı "Bin Günde Memleket Hareketi" programı kapsamında Düzce'ye gelen Muharrem İnce, İstanbul ve Gaziantep caddelerinde esnafı ve vatandaşları selamladı.

İnce, ziyaretleri sonrası Anıtpark Meydanı'nda gazetecilere, ziyaretlerine 15-20 gün ara vermelerinin ardından bugün tekrar Düzce'den başladıklarını aktardı. İnce, "Bugün 48 vilayeti gezmiş olduk. Çok yakın bir sürede 81 vilayeti tamamlayacağız." dedi.

Büyük bir şemsiye kurmaları gerektiğini dile getiren İnce, "Bu büyük şemsiyenin altında ülkücüler olmalı, sosyal demokratlar, muhafazakarlar, sünniler, aleviler olmalı, herkes olmalı bunun altında. Memleket bir uçurumun başında duruyor. Bu memleketi bu uçurumun başından çekip almamız lazım." değerlendirmesinde bulundu.

İnce, Türkiye'nin üretebilmesi için çiftçisinin, sanayicisinin desteklenmesinin önemli olduğunu belirterek, "Muhalefet de halinden memnun, iktidar olmak gibi bir derdi yok. Muhalefetin de öz güven eksikliği var. Kendine güvenmeyip dostlarla birlikte iktidara gelinmez. Önce kendine güvenerek yola çıkacaksın. Bizim hedefimiz 50 artı 1 almak. 50 artı 1 hedefleyerek yola çıkacağız." diye konuştu.

Asgari ücretin 2021 yılı için net 2 bin 825 lira 90 kuruş olarak açıklamasının sorulması üzerine İnce, bu rakamın düşük olduğunu savundu.

İnce, CHP'nin son dönemde taciz iddialarıyla gündeme gelmesi ve Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in öldürülmesi olayının ardından CHP'li bir milletvekilinin baba Sıddık Gültekin'i telefonla arayarak "davadan vazgeç" dediği iddialarının sorulması üzerine ise "Ben haftalık skandallar eksik olmuyor demiştim ama 3 günde bire düşürdü arkadaşlar. Allah selamet versin." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Sabancı Topluluğu'na “İnovasyon Haftası“nda 3 ödül

2020-12-26 17:44 - Genel

UCM Libya'ya üçüncü kez heyet gönderdi

2020-12-23 22:11 - Dünya

4 ilde sahte alkol operasyonu: 27 gözaltı

2020-12-25 13:16 - Gündem

Soğuk denizin altında 'sürpriz' evlilik teklifi

2020-12-24 14:21 - Çevre-Hayat

Ses, sosyal iletişimdeki en önemli enstrüman

2020-12-24 15:37 - Genel

Vestel City'nin teknolojisi 157 ülkeye ihraç ediliyor

2020-12-26 14:19 - Genel

AK Parti Grup Başkanvekili Özkan: 2021'de seçim olmayacak

2020-12-22 17:36 - Siyaset

Vodafone eSIM tanıtıldı

2020-12-24 18:44 - Genel

Trabzonspor ile Galatasaray 130. randevuda

2020-12-25 14:16 - Spor

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Sarıca: Şampiyonlar Ligi'nde de evimizdeki başarılı sonuçlarımızı sürdürmek istiyoruz

2020-12-22 18:29 - Spor

İlgili Haberler

Bahçeli: Hiç kimse Cumhur İttifakı'nın arasına nifak tohumu saçamayacak

14:28 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, TCG Anadolu'nun "Zafer Yolculuğu"na ilişkin paylaşım

00:03 - Siyaset

AK Parti'nin "Türkiye'nin Yeşil Dönüşüm Vizyonu" toplantılarının ilki İstanbul'da yapıldı

23:23 - Siyaset

Bakan Yumaklı, belediyeleri su yönetimi konusunda uyardı

20:57 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3'üncü Cumhurbaşkanı Celal Bayar'ı andı

18:42 - Siyaset

Günün Manşetleri

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesindeki orman yangını kontrol altına alındı

14:42 - Gündem

Bahçeli: Hiç kimse Cumhur İttifakı'nın arasına nifak tohumu saçamayacak

14:28 - Siyaset

KKTC E-Devlet Mobil Uygulaması tanıtıldı

13:42 - Gündem

Bakan Kurum'dan, Ankara'daki geri kazanım sanayi sitesine ilişkin paylaşım

13:37 - Gündem

Hataylı balıkçı kullanılmayan gemi parçalarını motoryatlara dönüştürüyor

13:13 - Ekonomi