?>

Eski CHP Milletvekili İnce: Muhalefet de halinden memnun, iktidar olmak gibi bir derdi yok

Eski CHP Milletvekili Muharrem İnce, muhalefetin de halinden memnun olduğunu, iktidar olmak gibi bir derdi bulunmadığını söyledi.

Siyaset - 5 yıl önce

Düzce

Sivas'tan 4 Eylül'de başlattığı "Bin Günde Memleket Hareketi" programı kapsamında Düzce'ye gelen Muharrem İnce, İstanbul ve Gaziantep caddelerinde esnafı ve vatandaşları selamladı.

İnce, ziyaretleri sonrası Anıtpark Meydanı'nda gazetecilere, ziyaretlerine 15-20 gün ara vermelerinin ardından bugün tekrar Düzce'den başladıklarını aktardı. İnce, "Bugün 48 vilayeti gezmiş olduk. Çok yakın bir sürede 81 vilayeti tamamlayacağız." dedi.

Büyük bir şemsiye kurmaları gerektiğini dile getiren İnce, "Bu büyük şemsiyenin altında ülkücüler olmalı, sosyal demokratlar, muhafazakarlar, sünniler, aleviler olmalı, herkes olmalı bunun altında. Memleket bir uçurumun başında duruyor. Bu memleketi bu uçurumun başından çekip almamız lazım." değerlendirmesinde bulundu.

İnce, Türkiye'nin üretebilmesi için çiftçisinin, sanayicisinin desteklenmesinin önemli olduğunu belirterek, "Muhalefet de halinden memnun, iktidar olmak gibi bir derdi yok. Muhalefetin de öz güven eksikliği var. Kendine güvenmeyip dostlarla birlikte iktidara gelinmez. Önce kendine güvenerek yola çıkacaksın. Bizim hedefimiz 50 artı 1 almak. 50 artı 1 hedefleyerek yola çıkacağız." diye konuştu.

Asgari ücretin 2021 yılı için net 2 bin 825 lira 90 kuruş olarak açıklamasının sorulması üzerine İnce, bu rakamın düşük olduğunu savundu.

İnce, CHP'nin son dönemde taciz iddialarıyla gündeme gelmesi ve Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in öldürülmesi olayının ardından CHP'li bir milletvekilinin baba Sıddık Gültekin'i telefonla arayarak "davadan vazgeç" dediği iddialarının sorulması üzerine ise "Ben haftalık skandallar eksik olmuyor demiştim ama 3 günde bire düşürdü arkadaşlar. Allah selamet versin." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Bakan Akar: Terör operasyonlarında mağaralarını, barınaklarını başlarına yıktık

2020-12-22 23:46 - Gündem

Sivas'ta komandolar soğuk havaya rağmen operasyonlarını sürdürdü

2020-12-24 22:01 - Gündem

'Bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı vardır' sözüyle başlayan tutku koleksiyona dönüştü

2020-12-22 16:06 - Çevre-Hayat

Kitle imha silahları ile ilgili kanun teklifinin ikinci bölümü üzerindeki görüşmeler tamamlandı

2020-12-26 21:51 - Siyaset

Robot süpürge 'Katya' satışlarda ortalığı 'sildi süpürdü'

2020-12-26 15:11 - Genel

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu'nun annesi vefat etti

2020-12-22 18:41 - Gündem

Avusturya’da polis şiddetine maruz kalan Morad: O anları hiçbir zaman unutamam sanırım

2020-12-24 16:41 - Dünya

'Milli şair'in torunu 2021'in 'İstiklal Marşı Yılı' olmasını memnuniyetle k

2020-12-24 18:56 - Gündem

Ayn İsa beldesini Esed rejimine devretmeye direnen YPG/PKK, Rusya ile gerilimi tırmandırıyor

2020-12-27 01:16 - Dünya

Fransa'da ilk Kovid-19 aşıları yapıldı

2020-12-27 18:06 - Dünya

İlgili Haberler

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten TBMM Başkanı Kurtulmuş'a yönelik sözlere tepki

19:27 - Siyaset

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Plan ve Bütçe Komisyonu toplantısında "terör örgütü" tepki

16:58 - Siyaset

TBMM Başkanı Kurtulmuş: Yeni anayasa Meclisin en önemli ödevlerinden birisidir

14:03 - Siyaset

Erdal İnönü'nün vefatının üzerinden 18 yıl geçti

12:03 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan: AB'ye tam üyelikte çok kısa sürede ciddi mesafe alabiliriz

17:13 - Siyaset

Günün Manşetleri

Sındırgı'da deprem sonrası yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor

21:32 - Gündem

Sındırgı’da deprem sonrası yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor

21:23 - Gündem

Sudan'ın Faşir şehrinden son günlerde 62 binden fazla kişi yerinden edildi

20:27 - Dünya

Galatasaray-Trabzonspor ve Beşiktaş-Fenerbahçe maçları 125 ülkede yayımlanacak

20:12 - Spor

İstanbul'da kırmızı ışık ihlali yapan 2 araç sürücüsü yakalandı

20:03 - Gündem