Emre Belözoğlu Fenerbahçe'ye veda etti

Fenerbahçe'nin Futbol A Takım Direktörü ve Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, yayımladığı mesajla sarı-lacivertlilere veda etti.

Spor - 5 yıl önce

İstanbul
Mesajına, kulüp başkanı Ali Koç'a, mesai arkadaşları ve futbolculara, kulüp personeline, hukuk ve finans ekibi ile futbol koordinasyon ekibine teşekkür ederek başlayan Emre Belözoğlu, "Yıllar önce futbolcu olarak girdiğim bu kapıdan kaptan, ardından sportif direktör ve son olarak da teknik direktör olarak görev yaptığım evimden, bugün itibarı ile Fenerbahçe'nin bir evladı olarak ayrılıyorum." ifadelerini kullandı.
"Kalbimin en özel yerinde, en büyük teşekkür Fenerbahçe taraftarına." diyen Belözoğlu, "Bu sezon her ne kadar fiziken ayrı düşmüş olsak da kalbimiz, inancımız, umutlarımız daima bir oldu. Anadolu'da, sokakta, deplasmanda daima beni bağrınıza bastınız, umuduma ortak oldunuz. Sonu hayal ettiğim gibi bitmeyen bu sezondaki tek burukluğum sizleri ve çocuklarımızı mutlu edememek oldu. Bunu bir gün fazlasıyla telafi edeceğime inanabilirsiniz. Çünkü ben buna inanıyorum. Ayrılık sürecime dair, kulübümüzü, tüm sezon defalarca gördüğümüz gibi olmayacak senaryolarla yıpratmak isteyenler mutlaka çıkacaktır. Son maçımızdan bugüne kadar, ismimi doğrudan hedef alarak yapılan bazı planlı saldırılar karşısında özellikle sessiz kaldım. Bunun sebebi Fenerbahçe'me olan saygı ve sevgimdir." değerlendirmesinde bulundu.
Başkan Ali Koç ile dostluklarının, birbirlerine duydukları güven ve saygının bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğini vurgulayan Belözoğlu, şunları kaydetti:
"Bana verilen her görevi kulübümün menfaatlerini düşünerek, var gücümle yerine getirmeye çalıştım. Buna karşın, ne yazıktır ki koskoca bir çınarı kendi hesapları için kullanmaya çalışan kısır zihniyetleri de gördüm, kimin ne hesabı olduğunu çok iyi biliyorum. Ancak ben bugün de yine küçük hesapların içinde olmayacağım. Mutluyum, ülkemizin en köklü camiası Fenerbahçe Kulübünde futbolcu, teknik direktör ve sportif direktör olarak hizmet verebildim. Gururluyum, sizlerin bana tek gerçek yer olan sokakta gösterdiğiniz teveccühü hissettim. Mahcubiyetimiz yok şevkle ter döktük, mahrumiyetimiz yok parayı başat değer bilmedik. Bildiğim tek şey ise kimse saygınlığını kendi elleri ile teslim etmedikçe kaybetmez. Sevgili Fenerbahçeliler; sizlere şampiyonluk ile veda edebilmeyi çok isterdim ama nasip olmadı. İnşallah beraberce kupalar kaldırdığımız zamanlar da elbet bir gün gelecek. Hepinizi Allah'a emanet ediyorum. Sizi çok seviyorum."
Kaynak: AA
dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Hakimler ve Savcılar Kurulunun 11 üyesinden 8'i değişti

2021-05-27 18:41 - Gündem

Yemen'de akut yetersiz beslenme sorunu çocukların hayatını karartıyor

2021-05-29 14:37 - Dünya

3. kuşak çömlek ustası tarihi atölyesinin eğitim merkezi olmasını istiyor

2021-05-28 14:51 - Çevre-Hayat

Hawaii'deki Kilauea Yanardağı'nda aylardır süren patlamalar durdu

2021-05-27 13:56 - Dünya

Muş ve Hakkari'nin huzurlu yaylaları göçerlerin vazgeçilmezi oldu

2021-05-27 14:26 - Çevre-Hayat

Diyarbakır annelerinin eylemi bölgeye yayılıyor

2021-05-27 14:41 - Çevre-Hayat

Kadınları güçlendirmeye yönelik projeler “Yarınım Kız Kardeşim Fikir Kampı“nda paylaşıldı

2021-05-31 18:05 - Genel

Belçika'da salgın tedbirlerine karşı gösteri düzenlendi

2021-05-30 00:31 - Dünya

Marmara'nın doğusunda kuvvetli yağış bekleniyor

2021-05-31 18:32 - Gündem

Belçika'da yetişkin nüfusun yarısı aşılandı

2021-05-31 19:56 - Dünya

İlgili Haberler

Gençlerbirliği transfer yasağını kaldırmak için "üçlü mekanizma" kurdu

16:17 - Spor

Milli yüzücü Doruk Yoğurtçuoğlu, Avrupa Şampiyonası'nda 12. oldu

15:17 - Spor

Arsenal, hazırlık maçında Como 1907'ye penaltılarla üstünlük sağladı

14:32 - Spor

İstanbul 2027 İspanya Süper Kupa maçlarına ev sahipliği yapacak

14:28 - Spor

Manchester City, Belçikalı futbolcu Doku ile 5 yıllık yeni sözleşme imzaladı

13:48 - Spor

Günün Manşetleri

Ömrünü tamamlamış lastikleri toplama sisteminin kapsamı genişletildi

16:12 - Ekonomi

ABD'de üretici enflasyonu temmuzda beklentilerin altında geldi

16:07 - Ekonomi

RTÜK'ten 4 dijital platforma üst sınırdan ceza

16:03 - Gündem

Kuzey Makedonya'daki iç karışıklıkları sonlandıran Ohri Çerçeve Anlaşması'nın üzerinden çe

15:58 - Dünya

Siber dolandırıcıların "Ödeme İste" kapora tuzağına karşı uyarı

15:52 - Gündem