?>

Eminevim görüntülü hizmet vermeye başladı

- Emin Grup İcra Kurulu Başkanı Sefa Üstün: - "Devletimizin ilgili kurumlarının yaptığı evde kal çağrılarına destek olmak adına şirketimizin bilgi teknoloji ekibimiz ve yazılım mühendislerimizin alt yapısını oluşturduğu Görüntülü Şubemizle, kesintisiz hizmeti sağlayarak, küçük birikimlerle ev sahibi olmak isteyenlere çözüm sunacağız"

Genel - 5 yıl önce

İSTANBUL (AA) - Eminevim, ev sahibi olmak isteyen milyonlarca kişi için yeni bir hizmet modelini hayat geçirdi ve görüntülü şubeyle ev sahibi olma dönemini başlattı.

Eminevim açıklamasına göre, faizsiz Elbirliği Sistemi’yle Türkiye’nin 120 farklı noktasında hizmet veren şirket, sektördeki yeniliklerine bir yenisini daha ekleyerek ilk kez görüntülü hizmet modeliyle ev ve araç sahibi yapacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Emin Grup İcra Kurulu Başkanı Sefa Üstün, kişilerin bulunduğu yerden müşteri temsilcisiyle canlı olarak görüşme imkanı sunan görüntülü şubenin, özellikle yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ev alma planlarını ertelemek istemeyenlere iyi bir çözüm sunduğunu ve hayata geçen projeyle kesintisiz hizmetin sürmesinin ve ekonomik istikrarın korunmasının amaçlandığını dile getirdi.

- "Ev almak isteyenlerin hizmete erişimi kolaylaştı"

Sektörde bir ilk olarak, önemli bir teknolojik yatırımla hayata geçen görüntülü şubenin, ev almak isteyenler için hizmete erişimini kolaylaştırdığını belirten Üstün, şunları kaydetti:

"Yaşanan salgın nedeniyle ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Biz, iş dünyasının temsilcileri olarak devletimizin bu süreçte aldığı tedbirlere riayet ederek, müşterilerimizin, çalışanlarımızın ve toplumun sağlığını koruyarak üretimi sürdürmeye, ülke ekonomisinin istikrarını sürdürmeye devam ediyoruz. Bu doğrultuda müşterilerimizin ihtiyaçlarını ve taleplerini karşılama noktasında duyduğumuz sorumluluğu yerine getirmek için inovatif bir çözüm olan Görüntülü Şube hizmetini hayata geçirdik. Devletimizin ilgili kurumlarının yaptığı evde kal çağrılarına destek olmak adına şirketimizin bilgi teknoloji ekibimiz ve yazılım mühendislerimizin alt yapısını oluşturduğu Görüntülü Şubemizle, kesintisiz hizmeti sağlayarak, küçük birikimlerle ev sahibi olmak isteyenlere çözüm sunacağız. Koronavirüs nedeniyle sokağa çıkamayan, şubelerimize gelemeyen müşterilerimiz, hayata geçirdiğimiz bu önemli yatırımla bulundukları yerden kolayca hizmet alabilecek."

- "Kesintisiz hizmete 29 yıllık tecrübeyle devam ediyoruz"

Sefa Üstün, ülke olarak salgına karşı yürütülen bu mücadeleye 29 yılın verdiği tecrübelere dayanarak hizmetlerde hiçbir kesinti yaşamadan devam ettiklerini ifade ederek, "Birliğimizi koruyarak, el birliğiyle mücadelemiz sürerken 29 yılı aşkın tecrübeyle bugüne kadar olduğu gibi müşterilerimizin hizmeti kesintisiz almalarını sağlıyoruz. Deneyimlerimizden ve tecrübelerimizden de yararlanarak müşterilerimizin ihtiyaçlarını inovatif çözümlerle gidermeye ve yaşanan salgına karşı Türkiye’nin ekonomik istikrarının korunmasına katkı sunmaya devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Haftanın Öne Çıkanları

Ahlatçı Holding istihdamı artıracak

2020-04-01 19:42 - Ekonomi

Avustralya’da koronavirüs, Kovid-19’dan 4 kişi daha öldü

2020-04-05 10:32 - Dünya

Sabancı Holding Sanayi Grup Başkanı Cevdet Alemdar oldu

2020-04-03 13:17 - Genel

BDDK'dan Milli Dayanışma Kampanyası'na destek

2020-04-01 18:17 - Ekonomi

Kovid-19 Afrika'da hayatı durdurdu

2020-03-31 17:37 - Genel

Martta en fazla kolonyanın fiyatı arttı

2020-04-02 15:12 - Ekonomi

Anadolu Üniversitesi klasik Türk edebiyatı eserlerini dijital ortamda paylaştı

2020-04-05 15:22 - Kültür Sanat

IMF: Koronavirüs pandemisi benzeri görülmemiş bir ekonomik krize neden oldu

2020-04-04 01:32 - Ekonomi

AB nüfusunun yüzde 20'den fazlası 65 yaş ve üstünde

2020-04-02 18:53 - Genel

THY'nin bugünkü iç hat seferleri için 1.062 yolcu rezervasyon yaptırdı

2020-03-30 19:37 - Gündem

İlgili Haberler

Lahey'deki zirvede Trump engeli sebebiyle Ukrayna'nın üyelik yolunda ilerlemesi beklenmiyor

11:21 - Genel

MEB, 15 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin sözlü sınav duyurusu yayımladı

10:41 - Genel

İsrail Başbakanı Netanyahu, UCM'nin tutuklama kararına rağmen Macaristan'ı ziyaret edecek

22:37 - Genel

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 'Yarısı Bizden' kampanyasıyla ilgili soruları cevapladı

20:30 - Genel

Günün Manşetleri

Turist Rehberleri Birliğinden rehberlerin sigortalanması için acentelere çağrı

15:23 - Gündem

AB'den Türkiye'deki sığınmacılara 20 milyon avro yardım

15:17 - Ekonomi

Türk Telekom, Türkiye'nin 7 bölgesinde aynı anda fiber hizmeti deneyimi sağladı

15:12 - Ekonomi

AJet'ten çocuklu ailelere indirim

14:43 - Ekonomi

Yolcu gemisi "Marella Discovery 2" ile Marmaris'e 1797 turist geldi

14:38 - Ekonomi