?>

Ekrem İmamoğlu: "Kinle, nefretle, tehdit ile işim olmaz"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu medya kuruluşlarını tehdit etmediğini belirterek, "Ne kinle, ne nefretle, ne öfkeyle, ne tehditle işim olmaz" dedi.

Genel - 7 yıl önce

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu medya kuruluşlarını tehdit etmediğini belirterek, "Ne kinle, ne nefretle, ne öfkeyle, ne tehditle işim olmaz" dedi.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Garipçe’de vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaş ziyaretinin ardından İmamoğlu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Medya kuruluşlarını tehdit ettiği iddialarına yanıt veren Ekrem İmamoğlu, "Benim ruhumda öfke, kin olmaz. Hiç olmadı. Allah esirgesin. Allah ruhunda kin ve nefret olanlardan da bu milleti korusun. Çok net ifade ettim, dedim ki; ’Çok itibarlı ailelersiniz. Bu topluma bazılarınız üçüncü, dördüncü nesilden üretim yapıp istihdam sağlayan iş insanlarısınız. Aileleriniz itibarını zedelemeyin, yaptığınız işi düzgün yapın. Bu basın kurumları toplumun 70, 80 yıldır sahiplendikleri kurumlardır’ dedim. Ne kinle ne nefretle ne öfkeyle ne tehditle işim olmaz. Ben saygı duyduğum için, itibar ettiğim için ailelerine, geçmişlerine yanlış yapmamaları gerektiğini ifade ettim. Basının neyi gösterip göstermediğini siz görüyorsunuz. Rakibimiz bir açıklama yapıyor, bana cevap veriyor. Ama benim ne dediğimi aktarmıyoruz. Benim dediğimi gösterin de, rakibimizin bana ne söylediği anlaşılsın. Siyasi parti temsilcilerinden bahsediyorum. Böyle bir süreç yönetirsiniz, medya özgürlükçü olmaz, eşitlikçi olmaz. Bunu hatırlattım. Anlayan anlamıştır’’ ifadelerini kullandı.

İmamoğlu’nun mahalle sakiniyle diyaloğu vatandaşları güldürdü.

Basın açıklamasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’yla bir araya gelen Saniye Hendem isimli mahalle sakini yaşlı teyzenin diyaloğu kameralara yansıdı. İkili arasında geçen diyalog çevredeki vatandaşları gülümsetti.

(Emrah Kuş - Oğuzcan Yazar/İHA)
Haftanın Öne Çıkanları

Jandarma uzman erbaşlar terörle mücadele için hazır

2019-04-05 17:57 - Gündem

Muhtarlık seçimi tartışmasında dehşet saçan marketçi tutuklandı

2019-04-08 22:11 - Asayiş

Atık ahşap malzemeler oyuncağa dönüşüyor

2019-04-05 16:47 - Çevre-Hayat

Yetim Vakfı Suriyeli çocukları ailelerine kavuşturuyor

2019-04-10 14:52 - Dünya

Nişantaşı Üniversitesinden, gastronomi ve mutfak sanatları eğitimi

2019-04-09 13:11 - Genel

Samet Aybaba ile yollar ayrıldı

2019-04-07 18:17 - Spor

Bilim ve sanat 'özel çocuklara' iyi geldi

2019-04-11 14:37 - Çevre-Hayat

Aygaz'a mineral yakıtlar ihracatı ödülü

2019-04-11 13:43 - Ekonomi

Cezayir'de geçici cumhurbaşkanından 90 gün içinde seçim sözü

2019-04-10 02:38 - Genel

'Venezuela krizi 1 milyondan fazla çocuğu etkileyecek'

2019-04-05 13:17 - Genel

İlgili Haberler

Balıkesir'de art arda depremler meydana geldi

23:58 - Genel

'77', Gazze'de yaşanan dramı 'sessiz bir çığlık' olarak gözler önüne seriyor

16:01 - Genel

Günün Manşetleri

Kocaeli'de kamyon ile servis minibüsünün çarpıştığı kazada 7 kişi yaralandı

10:08 - Gündem

Arap Koalisyonu: Yemen'deki Güney Geçiş Konseyi Başkanı Zübeydi BAE'ye kaçtı

10:03 - Dünya

Moskova faresi -Ülkü Menşure Solak yazdı-

10:01 - En Son Yazılar

Gökçeada ve Bozcaada feribot seferleri fırtına nedeniyle bugün yapılamayacak

09:58 - Çevre & Seyahat

BM Genel Sekreteri Guterres, Venezuela'nın BM Temsilcisi Moncada ile görüştü

09:47 - Dünya