?>

Düzce'de Toprak Bayramı kutlandı

Düzce’de düzenlenen etkinlikle Toprak Bayramı kutlandı. Kutlamalar çerçevesinde düzenlenen yarışmalarda derece giren öğrencilere ödül verildi.

Gündem - 9 yıl önce

Çiftçiyi Topraklandırma Kanunu çerçevesinde her yıl 11-17 Haziran tarihleri arasında kutlanan Toprak Bayramı Haftası etkinlikleri kapsamında, çocuklara toprak sevgisini aşılamak ve toprak bilinci oluşturmak amacıyla Düzce Şehit Teğmen Uğur Altan İlkokulu 2. sınıf öğrencilerinin katılımıyla bir etkinlik düzenlendi. Tarım Ürünleri Hayvancılık üzerine işletme yapan bir firmanın bahçesinde İl Müdürü Harun Kabaoğlu, İl Müdür Yardımcısı ve Şube Müdürlerinin de katılımıyla çiftliğin gezilmesi ve çilek fidesi dikimi etkinliği gerçekleştirildi ve toprağın önemi konusunda bilgilendirme yapıldı.

Düzce İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Harun Kabaoğlu, her yıl 11-17 Haziran tarihleri arasında Toprak Haftası olarak kutlandığını bu kapsamda toprağın önemi ve kaybedilmesi halinde yaşanacak olumsuzluklar hakkında insanlar üzerinde farkındalık oluşturulmaya çalışıldığını, bu vesileyle herkesin toprak bayramının kutlandığını söyledi. “Doğa ve Toprak” temalı resim yarışmasının ardından dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi. İşletme sahibi tarafından öğrencilere İşletme hakkında bilgi verildi ve öğrencilere yemek ikram edildi. Öğrenciler arasında düzenlenen çeşitli yarışmaların ardından katılım belgelerinin ve hediyelerin taktim edilmesiyle program sona erdi.

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

FETÖ’nün adliye yapılanmasına darbe: 18 gözaltı

2016-06-09 17:40 - Asayiş

Ekvatorlu milletvekilleri Alanya muzunu inceledi

2016-06-10 21:50 - Genel

Başsavcılık soruşturma başlattı

2016-06-07 19:40 - Asayiş

Başbakan Yıldırım: Dağa çıkarılan gençlere sesleniyorum!

2016-06-11 00:47 - Siyaset

Bitlis’te şehidi binler uğurladı

2016-06-12 00:39 - Genel

Terör saldırısında yaralananları ziyaret etti

2016-06-08 17:32 - Genel

Facebook Messenger hacklendi!

2016-06-08 06:02 - Teknoloji

Angela Merkel’e 1915 mektubu

2016-06-14 15:00 - Genel

Çaldığı ziynet eşyaları röntgenle ortaya çıktı

2016-06-14 16:52 - Asayiş

Yasa dışı dinleme davasında avukatlar salonu terk etti

2016-06-13 18:30 - Asayiş

İlgili Haberler

Küresel Sumud Filosu'ndaki İngiliz gazeteci Andrieu, Türkiye'ye teşekkürlerini sundu

21:53 - Gündem

Türkiye yeni haftaya yağışlı ve serin havayla başlayacak

17:58 - Gündem

Ankara'da 'Gazze Kararlılık Yürüyüşü' yapıldı

17:28 - Gündem

Başkentte su kesintisinden etkilenen vatandaşlar çeşmelerden su dolduruyor

16:53 - Gündem

Gelişen teknoloji adli tıp alanında suçluyu ve suçsuzu ayırt etmede rol üstleniyor

16:32 - Gündem

Günün Manşetleri

Gazze'de 2 yıldır devam eden İsrail saldırılarında ölen çocuk sayısı 20 bini aştı

22:52 - Analiz/Röportaj/Dizi/Rapor

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar: GKRY, adeta bir silah deposuna dönüşmüş durumda

22:43 - Dünya

İsrail, Trump'ın Gazze planını görüşmek üzere müzakere heyetini Mısır'a gönderiyor

22:33 - Dünya

Samsunspor, Fenerbahçe ile golsüz berabere kaldı

22:18 - Spor

Başakşehir'i yenen Göztepe, yoluna namağlup devam ediyor

22:13 - Spor