?>

Dünya evine giren şoför çiftin tırı düğün arabası oldu

Ankara'da evlenen tır şoförleri Leyla Elaldı ve Emre Seçkin çifti, düğün arabası olarak tır kullandı. Genç çiftin süslediği tırı nikah salonuna kadar gelinliğiyle Leyla Elaldı götürdü

Magazin - 1 yıl önce

Ankara

Ankara'da yıllardır bir lojistik firmasında şoförlük yapan Leyla Elaldı, bir süre önce tanıştığı kendisi gibi tır şoförü olan Emre Seçkin ile dünya evine girdi.

Çift, kullandıkları tırı düğün arabası olarak süslerken, aracı da gelinliği ile nikah salonuna kadar Leyla Elaldı kullandı.

Uzun yolda kullandığı tırı düğün arabası yapmanın müthiş bir duygu olduğunu belirten Elaldı, "Her şey çok ani gelişti ama çok mutluyum. Tırla dünya evine girmek en büyük hayalimdi." dedi.

Elaldı, çalıştığı lojistik firmasının hiçbir zaman desteğini esirgemediğini, tırı düğün arabası yapmasına da izin verdiğini belirterek, "Kullandığım tırı hem nikahta hem düğünde gelin arabası yaptım. Kendi arabam olduğu için çok mutluyum. Bu müthiş bir duygu. İnşallah evlendikten sonra eşimle, yol arkadaşımla, peş peşe yolları arşınlamak istiyorum." diye konuştu.

"Kız kardeşi aracılığıyla tanıştık"

Eşini, kendi firmalarında işe giren kız kardeşi sayesinde tanıdığını ifade eden Elaldı, tanıştıktan sonra her şeyin çok kısa sürede gerçekleştiğini söyledi.

Elaldı, şöyle konuştu:

"Eşimin kız kardeşi bizim firmamızda işe başlamıştı. Ben bir gün sosyal medyada soru cevap yaparken, 'Bizim yengemiz olsana' dedi. Ben de 'Ablan olarak kalayım, böyle güzel' demiştim ama sonra ağabeyi ile tanıştırınca her şey çorap söküğü gibi birden gelişti. Bir baktık nikah masasındayız, bir baktık düğün salonundayız. Zaten işimiz gereği sürekli yurt dışı çalıştığımız için çok fazla zamanımız olmuyor. Bir turumuz neredeyse 10 gün sürdüğü için hızlı gelişen bir düğün oldu."

Emre Seçkin de çok mutlu olduklarını dile getirirken, "İkimiz de tır şoförü olduğumuz için gelin arabamız ekmek teknemiz olsun istedik. Eşimin firması da buna müsaade etti, tabii ki gelin arabasını da eşim sürdü." dedi.

Bundan sonra aynı firmada çalışıp, yine Avrupa'ya yük taşımak istediklerini aktaran çift, sürekli yurt dışında oldukları için balayı planı yapmadıklarını, balayını aileleriyle geçirmek istediklerini söyledi.

Gelecek için planlarını da kendi tırlarıyla çalışmak olarak belirten şoför çift, yine kendi tırlarıyla dünyayı gezmek istediklerini dile getirdi.

Kaynak: AA

.

dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

Yandex, Türkiye'ye 400 milyon dolar yatırım yapmayı planlıyor

2024-10-17 16:08 - Medya

Sağlık Bakanı Memişoğlu: Sağlığın bilgisini üreten lider ülkelerden biri olmak istiyoruz

2024-10-16 15:12 - Sağlık

Fenerbahçe Beko, THY Avrupa Ligi'nde yarın Alba Berlin'e konuk olacak

2024-10-16 09:47 - Spor

Malatya'daki depremde kırsaldaki evleri hasar gören Elazığlılar canlarını kurtardıklarına sevin

2024-10-17 17:18 - Gündem

Hastane yanına açılan kreş, sağlık çalışanlarını rahatlattı

2024-10-17 11:42 - Çevre-Hayat

BM üyesi 123 ülkeden UNRWA'ya destek

2024-10-17 23:07 - Dünya

Basketbol Severler için Canlı Skor ve Sonuçlar: iddaa ile Anlık Güncellemeler

2024-10-17 08:17 - İnsan&Hayat

Düzce'de sağanak ve fırtına etkili oldu

2024-10-17 16:37 - Asayiş

Arda Güler ve Kenan Yıldız, "Golden Boy"da finale yükseldi

2024-10-17 23:28 - Spor

Liseli Frida'lar 'Frida'nın Günlükleri' sergisini ziyaret etti

2024-10-16 15:42 - Kültür Sanat

İlgili Haberler

İngiltere Kralı Charles, kardeşi Prens Andrew'un ünvanlarını geri aldı

23:53 - Magazin

Aşkla AKM’nin yolunu tuttular -Selçuk Aka, magazin dünyasından yazdı-

09:38 - Magazin

Çanakkale'de 'Eceabat Zeytinyağı Festivali ve Zeytin Hasat Şenliği' düzenlendi

15:17 - Magazin

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde sıcak hava balonu etkinliği düzenlendi

18:13 - Magazin

Antalya'da şeflerden Cumhuriyet Bayramı'na özel sofra

15:52 - Magazin

Günün Manşetleri

Galatasaray-Trabzonspor ve Beşiktaş-Fenerbahçe maçları 125 ülkede yayımlanacak

20:12 - Spor

İstanbul'da kırmızı ışık ihlali yapan 2 araç sürücüsü yakalandı

20:03 - Gündem

Manavgat Belediyesine yönelik soruşturmada tutuklu sayısı 10'a yükseldi

19:57 - Dünya

6,1'lik depremlerden etkilenen Sındırgı'da konteyner kent kurulumu aralıksız sürüyor

19:53 - Gündem

BMGK, Bosna Hersek'teki barış gücünün görev süresini bir yıl daha uzattı

19:48 - Dünya