?>

'Denizlispor'la mutluyum, devam etmek istiyorum'

Abalı Denizlispor Teknik Direktörü İldiz, "Denizlispor'da son derece mutluyum ve devam etmek istiyorum. Açıkçası yoğun ilgiden telefonum neredeyse susmuyor ve sokakta gezemez oldum. Teşekkür ediyorum." dedi.

Spor - 6 yıl önce

Denizli

1. Lig temsilcisi Abalı Denizlispor'u bir üst lige taşıyan teknik direktör Yücel İldiz, daha önce dörder kez takımlarını Süper Lig'e çıkaran Kadri Aytaç ve Yılmaz Vural'ın başarısına ortak olmanın sevincini yaşıyor.

Daha önce 2000-2001'de Malatyaspor'u, 2009-2010 ve 2015-2016'da Kardemir Karabükspor'u Süper Lig'e taşıyan İldiz, yeşil-siyahlı takımla birlikte dördüncü kez Süper Lig başarısını yakaladı.

İldiz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımları Süper Lig'e çıkartarak insanları mutlu etmenin inanılmaz bir duygu olduğunu söyledi.

Kentte yaşanan Süper Lig coşkusunun parayla satın alınamayacağını belirten İldiz, "Denizli'de muhteşem bir şölen havası vardı. Bunlar çok ciddi maneviyatlar. Hiçbir paraya kendinizi bu kadar alkışlatamazsınız. O şekilde insanların gönlüne giremezsiniz. Hepsi sağ olsun var olsun. İnanılmaz desteklediler ve başarıyı kazandık." diye konuştu.

Trajik bir hadise

İki defa Süper Lig'e çıkardığı Kardemir Karabükspor'u mağlup ettikleri maçla bir üst lige yükseldiklerini hatırlatan Yücel İldiz, şöyle devam etti:

"Karabük maçıyla lige çıkmamız ayrı bir trajik hadiseydi. Ama tabii ki kulüplere iyi bakacaksınız. Yoksa ne hale geldiğini görüyorsunuz. Çok ciddi bir örnek. İnşallah onlar da kısa sürede sağlıklı bir yapıya kavuşurlar."

İldiz, takımın başına geldiğinde bir kaos ortamının bulunduğunu, futbolcuların idmana çıkmadığını, takımın bin 500 seyirciye karşı maç oynadığını dile getirerek, yöneticilerin kendisine, futbolculara verdiği desteklerle bugünlere geldiklerini, maçlara kapalı gişe çıkmaya başladıklarını söyledi.

Denizlispor'un 9-10 yıl içerisinde iyi yönetilmediğine dikkati çeken İldiz, şöyle konuştu:

"Çok sıkıntılar çekmiş ve borçlar oluşmuş. Umarım bundan sonra çok doğru bir çizgi içerisinde olur. Ve ligde daha önce güzel şeyler yapmış bir takım. Avrupa görmüş bir kulübüz. İnşallah o günleri yakalamak adına çalışmalar başlar. Lige çıktığımız zaman sözleşmem devam ediyor. Ama sonuç olarak başkanım ve yöneticilerle oturur konuşuruz. İnşallah istediğimiz şeyler olur. Olursa Denizlispor'da son derece mutluyum ve devam etmek istiyorum. Açıkçası yoğun ilgiden telefonum neredeyse susmuyor ve sokakta gezemez oldum. Teşekkür ediyorum."

1. Lig'in 33. haftasında konuk ettiği Kardemir Karabükspor'u 6-0 yenen Abalı Denizlispor, son hafta öncesinde adını Süper Lig'e tekrar yazdırmış, teknik direktör Yücel İldiz de 4. kez bir takımı Süper Lig'e çıkararak Kadri Aytaç ve Yılmaz Vural'ın başarısına ortak olmuştu.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Türkiye Kupası’nda final zamanı

2019-05-14 14:55 - Spor

Çimsa-Mersin Büyükşehir Belediyesi iş birliği

2019-05-13 12:21 - Ekonomi

İsrail askerleri namaz kılanları zorla çıkarttı

2019-05-12 12:52 - Dünya

Suriye’ye komanda takviyesi

2019-05-13 06:22 - Asayiş

Kaderin böylesi: Akhisarspor!

2019-05-12 00:11 - Spor

Türkiye hidroelektrikte dünya sıralamasında yükseliyor

2019-05-14 15:31 - Ekonomi

'Denizkurdu-2019' tatbikatı başlıyor

2019-05-13 16:02 - Gündem

Darbe girişimi davalarında sona doğru

2019-05-08 12:32 - Gündem

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Akşener'i ziyaret etti

2019-05-13 19:17 - Siyaset

İstanbul’da kamyonette 32 kaçak göçmen yakalandı

2019-05-13 17:52 - Asayiş

İlgili Haberler

Türkiye, 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda Sırbistan’ı yenerek grubu lider tamamladı

23:59 - Spor

Fenerbahçe, Avrupa Ligi kadrosunu UEFA'ya bildirdi

23:08 - Spor

Vincenzo Montella: Gürcistan maçı kuşkusuz benim açımdan en önemli maçımız

21:18 - Spor

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi kadrosunu UEFA'ya bildirdi

20:17 - Spor

İspanya bisiklet yarışı La Vuelta'da, İsrail'e karşı protestolar çığ gibi büyüyor

20:03 - Spor

Günün Manşetleri

Suriye'de 4,3 büyüklüğünde deprem

06:07 - Dünya

Husiler: Kudüs'ün batısında İsrail’e ait "önemli ve hassas" bir hedefi vurduk

05:08 - Dünya

Uşak'ta tekstil fabrikasında ve deposunda çıkan yangın kontrol altına alındı

02:33 - Gündem

Kayseri'de keçe fabrikasındaki yangına müdahale sürüyor

00:43 - Gündem

Sapanca Gölü'nde azalan su miktarı nedeniyle tedbir alınacak

00:37 - Gündem