Della Miles: Zulüm karşısında sessiz kalmayı düşünmüyorum

ABD'li şarkıcı Della Miles, "Bir kaç konser bir Filistin değil. Çok da önemsemiyorum açıkçası. Sadece bilet satın alanların mağduriyetleri beni üzüyor. Şahit olduğum haksızlıklar ve zulüm karşısında sessiz kalmayı düşünmüyorum." dedi.

Magazin - 7 yıl önce

İstanbul

ABD'li şarkıcı Della Miles, Avrupa Turnesi kapsamında Almanya'da verdiği konser sırasında, "Bir kaç konser bir Filistin değil. Çok da önemsemiyorum açıkçası. Sadece bilet satın alanların mağduriyetleri beni üzüyor. Benim adım Della Miles. Hayatımın bundan sonraki diliminde şahit olduğum haksızlıklar ve zulüm karşısında sessiz kalmayı düşünmüyorum." dedi.
Oberhausen Ebertbad Venue'da sahne alan şarkıcı, konser sırasında yaptığı konuşmada, Türkiye'yi çok sevdiğini söyleyerek, "Türkiye'de mükemmel karşılandım ve harika bir yer olduğunu düşünüyorum. Herkes hayatında bir kez bile olsa Bodrum'un muhteşem denizine girmeli, Hasankeyf'in ya da Ürgüp'ün büyülü atmosferini görmeli, Türk kahvesinin tadına bakıp Türk misafirperverliği ile tanışmalı. Bana güvenin. Türkiye mükemmel bir ülke.'' ifadelerini kullandı.
Etkinlikte Nil Burak'ın söylediği ''Yalnızım Ben'' şarkısını da seslendiren Miles, yaklaşık 2 saat süren konserini "Jealousy" adlı şarkıyla sonlandırdı.
Miles, konser sonrası Alman gazetecilerle bir araya gelerek, Filistin ile ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımları üzerine açıklamalarda bulundu.
Konser turunun dışında birkaç konserinin biletleri tükenmiş olmasına rağmen iptal edildiğini aktaran ünlü şarkıcı, şunları kaydetti:
''Birkaç konser bir Filistin değil. Çok da önemsemiyorum açıkçası. Sadece bilet satın alanların mağduriyetleri beni üzüyor. Bunu gidermek için de ekibim gerekli çalışmaları yapıyor.
Yakın çevremden beni 'bu tip konulardaki söylemlerin ve paylaşımların biraz daha ılımlı olmalı' şeklide uyaranlar oluyor. Onlara aynen şunu söylüyorum. 'Benim adım Della Miles. Hayatımın bundan sonraki diliminde şahit olduğum haksızlıklar ve zulüm karşısında sessiz kalmayı düşünmüyorum.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim'. En kısa sürede iptal olan konserlerimiz için çalışmalarımızı tamamlayıp, coşkulu birlikteliklerimize hız kesmeden devam edeceğiz.''
Michael Jackson başta olmak üzere birçok ünlü sanatçının vokalistliğini yapan Miles, kısa bir süre önce geldiği Türkiye'de Müslüman olduğunu açıklamıştı.

Kaynak: AA

.

dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

'İtirazlar bazında tek tek açıklama yapmayacağım'

2019-04-05 10:22 - Gündem

Kral Selman emretti: Serbest bırakılacaklar

2019-04-02 19:57 - Genel

Türkiye'den Nepal'e taziye

2019-04-02 19:22 - Gündem

Akhisarspor avantaj peşinde

2019-04-02 15:07 - Spor

Putin ve Ruhani'den Erdoğan'a seçim tebriği

2019-04-02 01:52 - Siyaset

"Sınırdaki İnsanlar" İKÜ'de

2019-04-03 20:16 - Genel

'Hassas burunlar' zehir tacirlerine geçit vermiyor

2019-04-02 14:52 - Gündem

HDP’nin itirazı reddedildi

2019-04-03 10:02 - Gündem

Rakipsiz muhtar adayına tüm mahalleliden oy

2019-04-06 17:27 - Gündem

Esed rejimi Suriye'de 216 kez kimyasal silah kullandı

2019-04-05 13:18 - Genel

İlgili Haberler

Ata Demirer, "Ata Demirer Gazinosu" ile Harbiye'de sahne aldı

12:32 - Magazin

Lübnanlı şarkıcı Ragheb Alama, 15 Kasım'da İstanbullu müzikseverlerle buluşacak

10:52 - Magazin

İngiliz müzik grubu Massive Attack'e, konserde Filistin bayrağı açtıkları gerekçesiyle soruşturma

13:57 - Magazin

'DatJazz Festivali' Akdeniz'in tarihi dokusunda ilk kez düzenlenecek

12:28 - Magazin

5. İstanbul Festivali 1 Ağustos'ta başlayacak

11:18 - Magazin

Günün Manşetleri

Küresel piyasalar enflasyon iyimserliği ile Orta Doğu belirsizliği arasında ilerliyor

09:12 - Ekonomi

Dışişleri Bakanı Fidan: Mısır'la Gazze’de daha ciddi tedbirlerin alınması konusunda mutabık kal

08:28 - Gündem

Kolombiya'daki depremde en çok can kaybının yaşandığı Pereira'da halk yaşadıklarını anlatt

08:22 - Dünya

Irak'ın Erbil kentine İHA saldırısı düzenlendi

07:18 - Dünya

Kolombiya'da 7,4 büyüklüğündeki depremde ölenlerin sayısı 281'e çıktı

06:12 - Dünya