?>

'Deli Demir' de nöbette

Eskişehir’de, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan ‘Demokrasi Nöbeti’ne "Diriliş Ertuğrul" dizisinin "Deli Demir" karakterini canlandıran oyuncu Mehmet Çevik de katıldı.

Gündem - 9 yıl önce

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz gecesinde "Sokaklara çıkın" çağrısıyla birlikte başlayan demokrasi nöbetleri sürerken tüm yurtta olduğu gibi Eskişehir’de de vatandaşlar meydanları doldurmaya devam ediyor. Vilayet Meydanı’nı dolduran 7’den 77’ye binlerce vatandaş, şehitler için dualar ederek darbe girişiminde bulunanları kınadı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kalabalık, Türk bayrakları eşliğinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehine tezahüratlarda bulundu. Nöbette, darbe girişimi sırasında şehit olanlar için için Kuran-ı Kerim okunurken vatandaşlara, çeşitli kurum ve kuruşlar tarafından ikramda bulunuldu.

Diriliş Ertuğrul’un ‘Deli Demir’i nöbette

Öte yandan Eskişehir’de düzenlenen demokrasi nöbetine, Diriliş Ertuğrul dizisinin Deli Demir karakterini canlandıran Oyuncu Mehmet Çevik de katıldı. Sevilen oyuncu, 15 Temmuz Cuma akşamı FETÖ tarafından gerçekleştirilmek istenen darbe girişimine sert tepki gösterdi. Coşkulu kalabalığa seslenen Çevik, “Bu ülkenin bir sanatçısı olarak çıktım bu sahneye. Öyle deniliyor çünkü. Bir sanatçı olarak da yarım yüzyılı geçmiş ömrümde onore olduğum, onur duyduğum çok şeyler yaşadım. Ödüller aldım, adıma methiyeler dizildi. Gerçekten büyük onur duyduğum tek bir şey var. O da bu aziz milletin bir parçası olmak” dedi.

Konuşmalarının ardından Mehmet Çevik’e, AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Ertuğrul Dindar tarafından üzerinde ’Türkiye’ yazılı atkı hediye edildi.

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

'Kurtuluş Savaşı'ndan sonraki en büyük saldırı'

2016-08-05 15:22 - Gündem

DAEŞ Dicle Nehri'ne petrol pompalıyor

2016-08-08 14:37 - Dünya

'Halk ve muhalefet Erdoğan'ın arkasında birleşti'

2016-08-08 17:47 - Dünya

'El Değmemiş Aşk' 9 Eylül'de vizyona girecek

2016-08-04 19:42 - Kültür Sanat

Havice'deki insani kriz giderek artıyor

2016-08-05 17:17 - Dünya

'İki ülke ilişkilerine dair konularda görüş alışverişinde bulunulacak'

2016-08-04 20:32 - Dünya

Ataşehir'de silahlı çatışma

2016-08-04 09:03 - Gündem

Yurt içinde 10 milyon 393 bin kişi seyahat etti

2016-08-05 13:57 - Ekonomi

DİKA’dan meslek odalarına ziyaret

2016-08-04 20:52 - Gündem

'Ön seçimle' rektör adayı belirlemişler

2016-08-08 15:52 - Gündem

İlgili Haberler

Marmaray 12 yılda 1,4 milyarı aşkın yolcuya hizmet verdi

14:17 - Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tebriklerini kabul etti

13:43 - Gündem

Varşova Büyükelçisi Denktaş, Türkiye-Polonya ilişkilerini değerlendirdi

13:33 - Gündem

Kahramanmaraş Ahır Dağı zirvesine işlenen Türk bayrağı, Göktürk-1 uydusunun kamerasına yansıdı

13:13 - Gündem

İzmir'de 117 kişinin öldüği depremin üzerinden 5 yıl geçti

12:47 - Gündem

Günün Manşetleri

İspanya hükümeti, HÜRJET'in satın alımını onayladı

14:32 - Dünya

Vietnam'da sel ve heyelanlar nedeniyle 10 kişi öldü

14:27 - Dünya

Marmaray 12 yılda 1,4 milyarı aşkın yolcuya hizmet verdi

14:17 - Gündem

UNESCO Genel Konferansı'nın yapılacağı Semerkant, tarihindeki en büyük etkinliğe hazırlanıyor

13:53 - Dünya

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tebriklerini kabul etti

13:43 - Gündem