?>

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da şehit ailelerini ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan Hüseyin Kısa, Emrah Sağaz ve Muhammed Ali Aksu'nun ailelerini ziyaret etti. - Anadolu Ajansı

Genel - 9 yıl önce

İSTANBUL

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit düşen Hüseyin Kısa'nın ailesini ziyaret etti.

Kısa'nın ailesinin Esenler'deki evine giden Erdoğan, burada yaklaşık 30 dakika kaldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyaret esnasında şehidin 2 yaşındaki kızı Nisa'yla yakından ilgilendi. Daha sonra buradan ayrılmak üzere makam aracına yürüyen Erdoğan'a, vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundu.

Evli ve 1 çocuk babası olan Hüseyin Kısa, 15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı gecede, Esenler'de bir tankın ezmesi sonucu ağır yaralanarak, kaldırıldığı hastanede şehit düşmüştü.

Şehit Emrah Sağaz ile Muhammed Ali Aksu'nun ailelerini de ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan Emrah Sağaz ile Muhammed Ali Aksu'nun ailelerini ziyaret etti.

Erdoğan, darbe girişiminde şehit edilen Başdanışmanı Mustafa Varank'ın ağabeyi Prof. Dr. İlhan Varank ile tüm şehitler için Şehzadebaşı Camii'nde gerçekleştirilen Kur'an-ı Kerim hatmi ve mevlit merasimine katılmasının ardından, 15 Temmuz şehitlerinin yakınlarına taziyede bulundu.

SEMT SAKİNLERİNDEN SEVGİ GÖSTERİSİ...

Bu kapsamda Sağaz ile Aksu'nun Esenler'deki evlerine giden Erdoğan, şehitlerin yakınlarıyla görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın taziyeye geldiğini gören mahalle sakinleri ellerine aldıkları Türk bayraklarıyla sevgi gösterilerinde bulundu.

Darbe girişimi sırasında İstanbul'daki saldırılarda tankın altında kalarak şehit olan 27 yaşındaki Sağaz'ın 1,5 yıllık evli olduğu ve baba olmaya hazırlandığı öğrenildi.

FETÖ'nün darbe girişimine tepki göstermek sokağa çıkan 38 yaşındaki Muhammed Ali Aksu da cuntacı askerlerin kullandığı tankı durdurmaya çalışırken altında kalarak şehit düşmüştü.

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Ahlat'ta 2 kişi tutukland

2016-08-21 16:57 - Genel

CHP'den Alevi yurttaşlar için kanun teklifi

2016-08-16 15:07 - Siyaset

Eminevim 100. şubesini Bursa'da açtı

2016-08-15 21:22 - Ekonomi

Davutoğlu'ndan dünya liderlerine FETÖ mektubu

2016-08-19 20:17 - Gündem

Müslüman sporcular olimpiyat tarihine geçtiler

2016-08-20 16:32 - Spor

FETÖ’nün suikast timi adliyeye sevk edildi

2016-08-17 13:17 - Genel

Baba oğluna ismini, oğlu babasına böbreğini verdi

2016-08-19 14:17 - Sağlık

Belgrad'ın 122 yıldır tamamlanamayan mabedi: Aziz Sava

2016-08-16 15:08 - Genel

Genişletilmiş terörist listesi yayınlandı

2016-08-20 20:22 - Genel

Türkiye'nin ikinci gümüş madalyası Rıza Kayaalp'ten

2016-08-16 06:23 - Spor

İlgili Haberler

Balıkesir'de art arda depremler meydana geldi

23:58 - Genel

'77', Gazze'de yaşanan dramı 'sessiz bir çığlık' olarak gözler önüne seriyor

16:01 - Genel

Günün Manşetleri

Rüzgar kaynağına dayalı elektrik üretiminde başvuru süreçleri yeniden düzenlendi

09:52 - Ekonomi

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde yarın Nice'i konuk edecek

09:47 - Spor

UEFA Konferans Ligi heyecanı yarın başlayacak

09:32 - Spor

2025 yazından arta kalanlar, yaralar ve özürler -Eylül Aşkın, Berlin'den yazdı-

09:17 - En Son Yazılar

Küresel piyasalar ABD’de hükümetin kapanması sonrası karışık seyrediyor

09:13 - Ekonomi