?>

Cizre Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, ligde kalmayı garantilemek istiyor

Voleybol SMS Grup Efeler Ligi'nde normal sezonun son 3 haftasına 14 puanla 11. sırada giren RAMS Global Cizre Belediyespor, yarın sahasında TÜRŞAD ile yapacağı maçı kazanarak ligde kalmayı garantilemek istiyor.

Spor - 4 ay önce

Şırnak

Efeler Ligi'nde son 3 sezonun ikisinde ilk 8'e kalarak taraftarlarını sevindiren yeşil-kırmızılı ekip, bu yıl yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle düşme ihtimali bulunan takımlardan biri oldu.

Maddi sebeplerden kadrosundaki 6 oyuncusunu göndermek zorunda kalan takım, ligde geride kalan 21 haftada 4 galibiyet ve 17 mağlubiyet sonucunda 14 puanla 11'inci sırada yer alıyor.

Küme düşmeme mücadelesi veren, ligin 12. sırasında yer alan TÜRŞAD ile yarın seyircisi önünde karşılaşacak yeşil-kırmızılı ekip, daha sonra 13. sıradaki Kuşgöz İzmir Vinç Akkuş Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Takım, ligin son maçını da 9. sırada yer alan İstanbul Gençlikspor ile oynayacak.

"Maçı alırsak ligde kalmayı garantileyeceğiz"

Başantrenör Burak Köse, AA muhabirine, sezona çok iyi bir kadro ile iyi başladıklarını, yaşanan maddi sorunlar nedeniyle iyi oyuncularını takımdan göndermek zorunda kaldıklarını söyledi.

Ligin son 3 haftasının takım için hayati önem taşıdığını ifade eden Köse, şöyle konuştu:

"Özellikle bu hafta oynayacağımız TÜRŞAD maçı bizim için çok önemli. Bu maçı alırsak ligde kalmayı garantileyeceğiz. Oynayacağımız maçta tüm sporseverleri, Cizre halkını maça davet ediyorum. Gelsinler bizi desteklesinler, tribünleri doldursunlar. Bizim için bu müsabaka çok önemli. Bu maçı alıp ligde kalmayı hedefliyoruz. Arkadaşlarımız bu maçın öneminin bilincinde, ona göre çalışıyoruz. Ligde kalıp önümüze bakmak istiyoruz."

"Bize destek çıksınlar"

Takım kaptanı Semih Çelik, son 3 maçta iyi sonuçlar alarak kendilerini bir nebze affettirmek istediklerini dile getirdi.

Oyuncular olarak ellerinden geleni yaptıklarını, son 3 maça da en iyi şekilde hazırlandıklarını anlatan Semih Çelik, "TÜRŞAD, Akkuş Belediyespor ve İstanbul Gençlikspor, bunlar bizim hedef maçlarımız. Bu hafta TÜRŞAD maçını aldığımız takdirde matematiksel olarak ligde kalıyoruz. Son 2 maça rahat çıkmak istiyoruz. Bu haftaki maçımız çok önemli. Bütün Cizre halkını salonu doldurmaya davet ediyoruz. Biz onlardan güç alıyoruz. Sonuna kadar bize destek çıkıp itici gücümüz olsunlar. Bize sahada yedinci adam olsunlar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Bengisu Avcı, "Okyanus Yedilisi'ni geçen ilk Türk kadını" olma hedefine kilitlendi

2025-02-22 14:37 - Spor

Suç örgütlerine yönelik 'Hücre-14' operasyonlarında 11 şüpheli tutuklandı

2025-02-27 09:07 - Asayiş

Rusya temsilcileri, THY Avrupa Ligi'ne dönebilir

2025-02-23 20:55 - Spor

Aşı ile önlenebilir hastalıklara karşı "aşı olunması" çağrısı

2025-02-23 12:33 - Sağlık

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başakşehir-Nakkaştepe Otoyolu şantiyesini ziyaret etti

2025-02-27 17:33 - Gündem

Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü kutladı

2025-02-26 16:28 - Siyaset

TMSF, iki enerji şirketindeki paylarını satışa çıkardı

2025-02-25 16:07 - Ekonomi

Karabük Belediye Başkanı Çetinkaya, karla mücadele çalışmalarına katıldı

2025-02-22 16:52 - Gündem

Yeni Tip Çıkarma Gemisi Ç-159 törenle denize indirildi

2025-02-22 15:17 - Gündem

Samsun'un 'renkli evler'i karla kaplandı

2025-02-21 18:02 - Magazin

İlgili Haberler

A Milli Kadın Basketbol Takımı, A Grubu'ndaki ikinci maçında İsviçre'yi 91-67 yendi

00:40 - Spor

2025 FIBA Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda 4 maç yapılacak

00:09 - Spor

Inter Miami, Kulüpler Dünya Kupası'nda Porto'yu 2-1 yendi

00:18 - Spor

THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde üçüncülük maçı kaldırıldı

17:28 - Spor

A Milli Kadın Basketbol Takımı İsviçre'yi mağlup etti

19:23 - Spor

Günün Manşetleri

Yargıtay ve Danıştay üyeliklerine seçilenler hakkındaki karar Resmi Gazete'de

00:32 - Gündem

Zelenskiy: Rusya şimdi İran nükleer programını kurtarmaya çalışıyor

00:23 - Dünya

Inter Miami, Kulüpler Dünya Kupası'nda Porto'yu 2-1 yendi

00:18 - Spor

İzmir Buca’da belediye işçilerinin grevi nedeniyle çöp yığınları oluştu

00:12 - Gündem

Türk girişimler The Next Web Konferansı'nda büyük ilgi gördü

00:08 - Ekonomi