?>

CHP artık daha çok sahada olacak

Yaklaşan seçimler öncesi stratejisini "Başka bir Türkiye mümkün" olarak belirleyen CHP'de, bundan sonraki süreçte daha az toplantı, daha fazla alan çalışması yapılacak.

Siyaset - 7 yıl önce

ANKARA - Barış Gündoğan

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimler öncesi parti yöneticileri ve örgütten daha fazla sahada olmalarını istedi.

Yerel seçimler için İstanbul, Ankara, Antalya, Mersin ve Adana'nın da dahil olduğu büyükşehirlerin kazanılması, cumhurbaşkanlığı için de yüzde 60 hedefi koyan Kılıçdaroğlu, katıldığı toplantılarda bunu gerçekleştirmenin yolunun ise "vatandaşa dokunmaktan, sorunlara çözüm önerilerini anlatmak geçtiğini" aktardı.

"Başka bir Türkiye mümkün" diyerek parti örgütünden daha fazla alanda olmasını ve çalışmasını isteyen Kılıçdaroğlu, 27-28 Nisan'da bu kez Kayseri'de il başkanlarıyla bir araya gelecek. Burada da il örgütlerinin son durumları, çalışma programları ile milletvekili ve belediye başkanı aday belirleme yöntemleri değerlendirilecek.

Yörük Çalıştayı

Daha önce partisinde düzenlenen çok sayıda temalı çalıştaya katılan Kılıçdaroğlu, 21-22 Nisan'da Mersin'in Silifke ilçesi Gökbelen Yaylası'nda gerçekleştirilecek Yörük Çalıştayı'na gidecek.

Kılıçdaroğlu'nun ikinci gününde bir konuşma yapması beklenen çalıştayda, ​Musa Eroğlu konserinin yanı sıra halk oyunları, yörüklerin yaşamını konu alan paneller, konuşmalar, sunumlar, yöresel sanatçıların konserleri ve farklı etkinlikler yer alacak.

Az toplantı, çok iş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun da seçim döneminde CHP'lilerin "her yerde" olacağını bildirdi.

Torun, "Artık toplantılarımızı en aza indireceğiz. Daha çok sahada olacağız ve Türkiye'nin içinde bulunduğu koşulların düzeltilmesinin yolunu arayacağız, dilimizi ona göre geliştireceğiz, planlamamızı da ona göre yapacağız." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak: 15 Temmuz'da Cumhuriyete, millete, halka kastedildi

2018-04-14 02:27 - Genel

Ağır hasarlı araçları hasarsız gibi satanlara 13 tutuklama

2018-04-13 13:41 - Genel

Galatasaray zirveyi devraldı

2018-04-16 01:02 - Spor

Kosova’dan getirilen 6 FETÖ zanlısı adliyeye sevk edildi

2018-04-11 17:02 - Asayiş

Filede serinin ilk galibi Fenerbahçe

2018-04-12 01:26 - Spor

Memura 'lojman' müjdesi

2018-04-17 13:22 - Genel

Formula 1'de heyecan Çin'de devam edecek

2018-04-13 13:21 - Spor

Bursaspor'da ayrılık

2018-04-10 16:02 - Spor

'Alo 140 Terör İhbar Hattı' için iki yeni kamu spotu

2018-04-16 19:25 - Genel

Coachella nedir? Coachella 2018 festivali nerede? Coachella festivali ne?

2018-04-17 00:22 - Magazin

İlgili Haberler

İsrail'in İran'a yönelik saldırısınına Türkiye'den tepkiler

11:23 - Siyaset

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan, tiyatro sanatçısı Hüseyin Goncagül için başsağlığı mesajı

08:48 - Siyaset

TBMM Başkanı Kurtulmuş, KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Öztürkler ile görüştü

17:23 - Siyaset

Türk Dünyası İstişare Toplantısı İstanbul'da yapıldı

15:07 - Siyaset

AK Parti'li Karayel, Gazze'de yaşananlara tepki gösterdiği için mikrofonunun kapatıldığını

15:03 - Siyaset

Günün Manşetleri

Körfezray Metro Projesi'nde çalışmalar sürüyor

12:38 - Gündem

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Suriye'ye gönüllü geri dönüş yapanların sayısı 273 bini aştı

12:32 - Gündem

Türkiye'nin lojistik avantajı altyapı yatırımlarıyla zirveye çıkabilir

12:27 - Ekonomi

Hindistan'daki uçak kazasında hayatını kaybedenlerin ailelerine ödeme yapılacak

12:26 - Gündem

Türk zırhlısı Endonezya'da yeni göreve hazırlanıyor

12:23 - Ekonomi