?>

'Cephede gösterdiğimiz başarıyı ekonomide de gösteriyoruz'

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir, "Zeytin Dalı Harekatı'nın ekonomiye en ufak bir etkisi olmadı. Cephede gösterdiğimiz başarıyı ekonomide de gösteriyoruz." dedi.

Genel - 8 yıl önce

BURSA

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, "Allah'a bin defa şükürler olsun, öyle bir sağlam ekonomimiz, bankacılık sistemimiz var ki şu anda bu terör koridoruyla ilgili girmiş olduğumuz Zeytin Dalı Harekatı'nın ekonomiye en ufak bir etkisi olmadı." dedi.

Özdemir, Orhangazi ilçesinde, Faturamatik Yetkili İşlem Merkezi'nin (YİM) açılış töreninde, bölgenin gerek ekonomi, gerekse nüfus açısından önemli olduğunu söyledi.

Hizmeti vatandaşın ayağına götürmeyi hedeflediklerini belirten Özdemir, "Müşteri memnuniyeti bizim için esastır. Hizmetlerimizin daha hızlı ve kolay bir şekilde müşterilerimize ulaşmasını sağlamayı hedefliyoruz. Bu nedenle hizmetlerimizi müşterilerimizin evlerine en yakın noktaya götürmek için çalışıyoruz. " diye konuştu.

Konuşmaların ardından merkezin açılışı yapıldı.

"Türk milleti, harekata katılan askerlerin zaferle dönmelerini bekliyor"

Açılış sonrası bir gazetecinin, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Afrin'de terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik yürüttüğü "Zeytin Dalı Harekatı"nı sorması üzerine Özdemir, "Türkiye'nin güney sınırında bir terör koridoru oluştu. Türkiye Cumhuriyeti hükümeti, burada da büyüklüğünü göstererek, bu terör koridorunu sınırlarımızdan uzaklaştırmak, bölmek için büyük bir mücadelenin içine girdi ve çok başarılı bir şekilde yürütülüyor. Türk milleti, harekata katılan askerlerin zaferle dönmelerini bekliyor. Birinci görevimiz, burada başarılı olmaktır." şeklinde cevap verdi.

Bu kadar büyük bir olayın içine giren Türkiye'de ekonomik denge ve göstergelerin gayet iyi gittiğini anlatan Özdemir, enerjinin kullanımından da bunu çok iyi gördüklerini dile getirdi.

Herkesin ürettiğini ve ihracata devam ettiğini vurgulayan Özdemir, şunları söyledi:

"Allah'a bin defa şükürler olsun öyle bir sağlam ekonomimiz, bankacılık sistemimiz var ki şu anda bu terör koridoruyla ilgili girmiş olduğumuz Zeytin Dalı Harekatı'nın ekonomiye en ufak bir etkisi olmadı. Vatandaş, hiçbir şey olmamış gibi yine parasını harcıyor, ihtiyaçlarını gideriyor. Cephede gösterdiğimiz başarıyı ekonomide de gösteriyoruz. Şu ana kadar gayet iyi gitti ve daha iyi gideceğine de bütün yüreğimle inanıyorum. Allah, Türkiye'nin her konuda yardımcısı olsun."

Törene, Kaymakam Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Murat Salman ve çok sayıda davetli katıldı.

.

Haftanın Öne Çıkanları

Philadelphia'nın 'oyuncak atları' ziyaretçilerini bekliyor

2018-01-25 17:32 - Kültür Sanat

'Türkiye, huzuru bozanlara hukuki girişimlerde bulunacak'

2018-01-21 19:32 - Siyaset

Ankara'dan Bursa'ya giden otobüs kaza yaptı: 13 ölü

2018-01-20 13:02 - Asayiş

Abbas'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a anlamlı davet

2018-01-26 16:32 - Gündem

Otomobil ile minibüs çarpıştı: 13 yaralı

2018-01-24 05:02 - Asayiş

Eskişehir'de otobüs kazası: 11 ölü, 44 yaralı

2018-01-20 10:15 - Genel

İstanbul'da kar yağışı bekleniyor| 24 Ocak Çarşamba yurtta hava durumu

2018-01-24 13:07 - Gündem

2. Abdülhamid Han'ın portresini yapan tek ressam Zonaro

2018-01-25 16:44 - Magazin

Afrika dışında bilinen en eski modern insan fosili keşfedildi

2018-01-26 17:46 - Genel

KOAH'lılara 'nefes aldıran' yöntem

2018-01-24 16:02 - Genel

İlgili Haberler

Lahey'deki zirvede Trump engeli sebebiyle Ukrayna'nın üyelik yolunda ilerlemesi beklenmiyor

11:21 - Genel

MEB, 15 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin sözlü sınav duyurusu yayımladı

10:41 - Genel

İsrail Başbakanı Netanyahu, UCM'nin tutuklama kararına rağmen Macaristan'ı ziyaret edecek

22:37 - Genel

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 'Yarısı Bizden' kampanyasıyla ilgili soruları cevapladı

20:30 - Genel

Günün Manşetleri

Ukrayna: Rusya'da bir dizi önemli tesise saldırılar düzenlendi

16:43 - Dünya

Kimya sektörü temmuzda 3,4 milyar dolarlık ihracatla rekor kırdı

15:42 - Ekonomi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan dış ticaret verilerine ilişkin paylaşım

15:37 - Ekonomi

Ümraniye'de 40 bin Türk bayrağı dağıtılıyor

15:23 - Gündem

İsrail'in Gazze'ye saldırılarında can kaybı son 24 saatte 98 artarak 60 bin 430'a çık

14:57 - Dünya