?>

Cem Yılmaz'a sert eleştiri

İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Orhan Kural, Cem Yılmaz'ın İstanbul Teknik Üniversitesi'ne gelmesi ve kendisinin salona alınmaması üzerine yaşanan olayı değerlendirdi.

Gündem - 9 yıl önce

Zeytinburnu Belediyesi, Biruni Üniversitesi işbirliği ile "Eğitimli Personel, Sağlıklı Çevre" Projesi protokolü imza törenine katılan İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Orhan Kural, Cem Yılmaz'ın İstanbul Teknik Üniversitesi'ne gelmesi ve kendisinin salona alınmaması üzerine yaşanan olayı değerlendirdi. Kural, bazı öğrencilerin yatacak yeri bile olmadığını söyleyerek, "Öğrencilerden bazıları kütüphanede yatıyor. Lüks arabası tavşanlardan yapılmış kıyafetiyle üniversiteye gelip, öğrencilere küfür edip alay ediyor" dedi.

Zeytinburnu Belediyesi ile Biruni Üniversitesi işbirliği ile "Eğitimli Personel, Sağlıklı Çevre Projesi protokolü imza törenine İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Orhan Kural da katıldı. Kural, burada yaptığı konuşmada Cem Yılmaz'ı topa tuttu. Prof. Dr. Orhan Kural, "Son zamanlarda beni televizyonda Cem Yılmaz ile ilgili gördünüz. Onunla mücadelem devam ediyor. Benim üniversiteme geldi. Şu anda benim üniversitemde, İstanbul Teknik Üniversitesinde, kütüphanede yatanlar var. Vallahi billahi kütüphanede yatıyorlar, gidecek yerleri yok. Ve, geliyor bu Cem Yılmaz üniversitemize, çocuklarla küfür ederek alay ediyor. Dünyanın parasını alıyor, vergi bile verdiği belli değil. Dedim ki, 'Niye geliyor benim üniversiteme'. Jaguar arabasıyla, üzerinde tavşanlardan yapılmış bir kıyafetiyle üniversiteye gelmiş. Ağzında sigarası. Ben de sponsor firmaya, "Onun yerine benim öğrencilerime burs verin' dedim" dedi.

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Diz kireçlenmesinin görülmesi sıklığı artışta

2016-04-29 17:48 - Sağlık

Google bu hafta Apple’ı tahttan indirebilir!

2016-05-02 16:42 - Teknoloji

Bakırköy’de 1 Mayıs tedbirleri

2016-05-01 11:54 - Genel

İnegölspor otobüsüne saldırı

2016-04-30 18:07 - Spor

Acun Ilıcalı rakip tanımıyor

2016-04-30 17:09 - Magazin

Gaz dolan evdeki anne ile oğlu kayıplara karıştı

2016-04-29 21:43 - Asayiş

Robin van Persie, 500. maçına çıktı

2016-05-01 22:45 - Spor

Bombanın şifresi: Kitapları aldın mı!

2016-04-29 17:20 - Asayiş

Ünlü heykeltıraş, kendisi hakkında suç duyurusunda bulundu

2016-04-30 17:03 - Gündem

HDP’li vekillere sert uyarı: Ya milletvekili olun ya da terörist!

2016-04-29 19:35 - Politika

İlgili Haberler

Kars'ta ambulans şarampole devrildi, 4 sağlıkçı yaralandı

10:32 - Gündem

AFAD: Trabzon'daki sel ve taşkın sonrası 120 kişinin acil ihtiyaçları için destek sağlandı

16:37 - Gündem

İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında 24 şüpheli "etkin pişmanlık" ifadesi verdi

13:52 - Gündem

Kent peyzajı iklim değişikliğinde etken rol oynuyor

13:27 - Gündem

Antalya'da 15 yıldır hasat döneminde gelen "Garip" çekirge ve böcek avlıyor

13:23 - Gündem

Günün Manşetleri

Kars'ta ambulans şarampole devrildi, 4 sağlıkçı yaralandı

10:32 - Gündem

İsrail'in Kurban Bayramı'nın 3. gününde Gazze'ye saldırılarında 11 Filistinli can verdi

09:38 - Dünya

Trump yönetimi, Los Angeles'taki sınır protestosuna müdahale için Ulusal Muhafızları gönderiyor

08:07 - Dünya

Ukrayna krizinde çözüm uluslararası aktörlerle olmalı -Erhan Kuadzba, Moskova'dan yazdı-

06:19 - En Son Yazılar

Kolombiya'da silahlı saldırıya uğrayan Senatör Uribe ağır yaralandı

06:03 - Dünya