?>

Çaykur Rizespor yoluna Bülent Korkmaz ile devam edecek

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Selim Selimoğlu, teknik direktör Bülent Korkmaz'a güvenlerinin tam olduğunu, gelecek sezonda da takımın başında yer alacağını söyledi.

Spor - 3 yıl önce

Rize

Selimoğlu, AA muhabirine, sezona çok kötü bir başlangıç yaptıklarını, ilk 10 haftada alınan 1 puanın bütün sezon kendilerini geride bıraktığını belirtti. Psikolojik olarak toparlanmak için büyük çaba harcadıklarını vurgulayan Selimoğlu, belli dönemlerde seri yakalamalarına rağmen devamlılığın gelmediğini, dış sahada istenilen puanları toplayamadıklarını ifade etti.

Teknik Direktör Bülent Korkmaz'ın 27. hafta göreve geldiğini anımsatan Selimoğlu, "Hocamız işlerin iyice zorlaştığı bir dönemde göreve geldi. Kendisi ile yaptığımız görüşmede ligde kalma şartlarının zor olduğunu bilerek, düşsek de kalsak da 1,5 yılık sözleşme imzalamıştık. Hocamız bize, 'Takımı düşürüp bırakıp giden hoca olmak istemem' demişti. Elinden geleni yaptı. Hocamıza inancımız tam. Takımı düşürdüğümüz yerden birlikte çıkaracağız." dedi.

Selimoğlu, iki haftadır kadro yapılanması üzerinde çalıştıklarını anlatarak, şu değerlendirmede bulundu:

"Bazı oyuncularla hafta içi yollar ayrıldı. Sözleşmesi biten, takımda düşünülenler gönderildi. Son maçta oynayan oyuncularımız ile görüşülüyor. Kiralık oyuncularımızdan ayrılanlar oldu, kalmasını istediklerimiz var. Hocamızın raporladığı oyuncularla görüşüyoruz. Çıkan sonuçlara göre, bu hafta içerisinde oyuncularla görüşmeler olacak. Transfer bütçesi ile ilgili karar verildikten sonra belli isimler üzerinde görüşmeler yapacağız."

Yönetim kurulunun yarın yapacağı toplantıda transfer komitesinin de oluşturulacağını belirten Selimoğlu, kamp dönemine kadar yeni yapılanmayı tamamlayarak lige hazır girmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

1. Lig'e düşen Rize temsilcisi, 4 yıllık mücadele ettiği Süper Lig'de bu sezon, 38 maç sonunda 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 22 mağlubiyet alarak 36 puan topladı. Yeşil-mavililer, 44 gol atarken kalelerinde ise 71 gol gördü.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda yarı final maçları yarın yapılacak

2022-05-17 14:28 - Spor

İngiltere Rus hava yolu sektörüne yeni yaptırım kararı aldı

2022-05-19 14:10 - Dünya

Hatay'da hasadı devam eden soğanda 140 bin ton rekolte bekleniyor

2022-05-16 12:59 - Ekonomi

Sıcaklığın arttığı Iğdır'ın dağlarında meralar yeşillendi, ağaçlar çiçek açtı

2022-05-20 15:12 - Günün Fotoğrafı

Rus Spetsforma şirketi, Türkiye ile işbirliğini artırıyor -Fuad Safarov, Moskova'dan bildiriyor-

2022-05-14 21:52 - Özel Haber

Irkçı siyasetçi Paludan, İsveç'te polis korumasında Kur'an-ı Kerim yakmaya devam ediyor

2022-05-14 22:53 - Dünya

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Gözgeç'ten Cumhurbaşkanı Erdoğan'a final daveti

2022-05-19 22:20 - Spor

Rus saldırılarında bombalanan Ukrayna'nın Pidgayne köyü harabeye döndü

2022-05-17 13:21 - Dünya

Batı Akdeniz ihracatta 1 milyar dolar sınırını aştı

2022-05-18 14:40 - Ekonomi

Galatasaray'da başkan adayları Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu listelerini teslim etti

2022-05-20 18:12 - Spor

İlgili Haberler

NBA'de Phoenix Suns, Nigel Hayes-Davis'i kadrosuna kattı

00:30 - Spor

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, taraftardan "dolu stat" istedi

00:03 - Spor

Beşiktaş'tan "ırkçılığa geçit yok"

22:57 - Spor

Türkiye Erkekler Yüzme 4x100 Metre Karışık Bayrak Takımı, EYOF 2025'te şampiyon oldu

22:12 - Spor

2025 BİGG Spor Ödülleri sahiplerini buldu

21:27 - Spor

Günün Manşetleri

Özgürlük Filosu'nun Gazze'ye yardım için yola çıkan Hanzala gemisi üzerinde dronlar görüld

02:07 - Dünya

Adalet Bakanı Tunç: Son 15 gün içerisinde çıkan yangınlarla ilgili 17 kişi tutuklu

01:58 - Gündem

CNN: ABD yönetimi, Hamas'ın Gazze'de yardım malzemelerini çaldığına dair kanıt bulamadı

00:58 - Dünya

İtalya'nın Sicilya Adası orman yangınlarıyla mücadele ediyor

00:42 - Dünya

Moody's, Türkiye'nin kredi notunu yükseltti

00:32 - Ekonomi