?>

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Palut: Her maç son derece zor

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında 1 Aralık Pazar günü Bellona Kayserispor'u ağırlayacak Çaykur Rizespor'da teknik direktör İlhan Palut, her maçın son derece zor olduğunu söyledi.

Spor - 8 ay önce

Rize

Palut, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta ikas Eyüpspor karşısında güzel bir galibiyet aldıklarını belirtti.

Ligin tüm hızıyla devam ettiğini dile getiren Palut, "Her maç son derece zor. Hafta sonu oynayacağımız Kayserispor maçı da bunlardan birisi. Kayserispor takımı son haftayı saymazsak yükseliş içinde kompakt oynayan bir takım. Yine çok zor bir maç olacak. Çok dikkatli olmamız gerekecek. Her şeyden önemlisi çok iyi mücadele etmemiz gerekecek." dedi.

Palut, maçın hazırlıklarının devam ettiğini anlatarak, "Takımımızda son maçta Akintola, sarı kart cezalısı oldu. Amir de kırmızı kart gördü. Onlardan bu maç yararlanamayacağız. Onun dışında tüm takım olarak hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Casper Hojer bölüm bölüm de olsa takımla antrenmanlara başladı. Benhur Keser de geçen haftadan itibaren adım adım takımla antrenmanlara girdi. Cezalılar dışında şu anda bir eksiğimiz görünmüyor." diye konuştu.

İlk haftalara göre daha iyi mücadele ettiklerinin altını çizen Palut, şu değerlendirmede bulundu:

"Aslında o bir önceki periyoda çok dönmek istemiyorum çünkü gerçekten negatif bir periyot. Orada da aslında takımımız yerle bir görüntüde değildi ama skorlar ve kırılma anları bizi gerçekten çok geriye itti. Bunu telafi etmeye çalışıyoruz. Bu telafi süreci hala devam ediyor. Hiçbir şekilde düzlüğe çıkmış gibi kendimizi asla hissetmiyoruz. Daha iyi mücadele etmeye başladık. Sahada daha istekli olmaya başladık bunu söyleyebilirim. Teknik ve taktiğin yanında bu mücadele ve istek, futbolda maç kazanmanın vazgeçilmez parametreleridir. Takımda en çok değişen bu iki olgu diyebilirim."

Palut, taraftarın kendilerini kötü günlerde de desteklemeyi sürdürdüğüne işaret ederek, "Hala bir mücadelenin içerisindeyiz. Biz bu mücadeleyi onlarsız düşünemiyoruz. İstanbul deplasmanında da gerçekten o zor koşullarda bize çok yoğun destek gösterdiler, onlara teşekkür ediyorum. Pazar günü de bizim yanımızda bir itici güç olarak bulunmalarını istiyorum. Her şartta desteklerinden dolayı onlara teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

ABD Adalet Bakanlığı, Trump'a karşı açılan "seçimlere müdahale davasını" düşürdü

2024-11-25 23:07 - Dünya

'Narkoçelik-49' operasyonunda 58 şüpheli yakalandı

2024-11-21 15:17 - Asayiş

Yoğun bakımlara yapay zeka destekli anlık takip geliyor

2024-11-26 11:17 - Sağlık

Uluslararası Ceza Mahkemesi, İsrail Başbakanı Netanyahu ve Savunma eski Bakanı Galant hakkında tutuklama emri çıkardı

2024-11-21 16:06 - Dünya

Resim öğretmeni açtığı kafeyi sanat merkezine dönüştürdü

2024-11-26 12:33 - Çevre-Hayat

Bakan Bayraktar’dan Alman enerji şirketlerine Türkiye’ye yatırım çağrısı

2024-11-27 21:43 - Ekonomi

Edirne'de ressamlar Balkan mirası 'Bocuk' temalarını kabaklara resmetti

2024-11-26 11:08 - Kültür Sanat

Göçerlerin kışlaklara zorlu yolculuğu sürüyor

2024-11-25 12:18 - Çevre-Hayat

COP29'da finansman tartışmaları iklim değişikliğiyle mücadeleyi gölgede bıraktı

2024-11-25 11:37 - Gündem

14 ilde eğitime 1 gün ara verildi

2024-11-24 19:12 - Gündem

İlgili Haberler

Trabzonspor, kuruluşunun 58. yılına özel kutlama gerçekleştirdi

01:52 - Spor

Bengisu Avcı, Japonya'da "Okyanus Yedilisi"ni tamamlamak için suya girdi

01:42 - Spor

Avrupa kupalarında play-off turu kura çekimleri yapılacak

00:33 - Spor

Galatasaraylı Frankowski, Rennes yolcusu

00:18 - Spor

Trabzonspor, yeni futbol sezonunun isminin 'Mattia Ahmet Minguzzi' olmasını talep etti

00:13 - Spor

Günün Manşetleri

Kremlin'de tarihi yuvarlak masa toplantısı: Rusya ve Türkiye ilişkilerinde yeni bir dönem

08:33 - Özel Haber

Bizans Asia’sındaki Aiol Şehirleri -Ramazan Topraklı yazdı-

08:18 - En Son Yazılar

İşrak vakti Zeytindağı’na duyulan özlem; MİT Akademi Raporu -Mehmet Yıldırım yazdı-

07:44 - En Son Yazılar

Siyonizme hizmet eden Müslümanların İsrail’de partisi mi var? -Ömür Çelikdönmez yazdı-

07:04 - En Son Yazılar

Lübnan Başbakanı Selam: Beyrut Limanı patlamasında adalet halen yerini bulmadı

01:43 - Dünya