?>

CarrefourSA marketlerini yılbaşı heyecanı sardı

- Şirket, yaklaşan yeni yılla birlikte yılbaşı sofralarında ihtiyaç duyulan tüm lezzetleri ve yılbaşını anlamlı kılan süslemeleri, marketlerinden müşterileriyle buluşturmaya başladı

Genel - 6 yıl önce

CarrefourSA Genel Müdürü Kutay Kartallıoğlu, “Bugüne kadar imza attığımız ilkler bir yana, ülkemize kazandırdığımız yenilikler ve sunduğumuz ürün çeşitliliği ile müşterilerimiz adına en iyi alternatifleri sunan marka olduk. CarrefourSA olarak tüm Türkiye’nin yeni yılını kutlarız.” dedi.

CarrefourSA’dan yapılan açıklamaya göre, Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, yaklaşan yeni yılla birlikte yılbaşı sofralarında ihtiyaç duyulan tüm lezzetleri ve yılbaşını anlamlı kılan süslemeleri, marketlerinden müşterileriyle buluşturmaya başladı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen CarrefourSA Genel Müdürü Kutay Kartallıoğlu, bir yılın daha birlikte geride bırakıldığını, yeni bir yılın heyecanını yaşadıklarını aktararak, her yeni yılın, yepyeni başlangıçların habercisi olduğunu belirtti.

Kartallıoğlu, gelecek yılın başta Türkiye adına birlik ve beraberlik, ekonomi adına bolluk ve bereket, müşteriler adına da şans dolu bir yıl olmasını dilediğini belirterek, “Bugüne kadar imza attığımız ilkler bir yana, ülkemize kazandırdığımız yenilikler ve sunduğumuz ürün çeşitliliği ile müşterilerimiz adına en iyi alternatifleri sunan marka olduk. CarrefourSA olarak tüm Türkiye’nin yeni yılını kutlarız.” ifadelerini kullandı. Yılbaşı sofrasından hindiyi eksik etmeyenler için 25 yıldır hindi siparişi alıp yılbaşı akşamı evlere teslim eden CarrefourSA, bu yıl çeşidi artırdı. CarrefourSA, müşterilerinin tercihe göre “Doldurulmuş Hindi”, “Yarım Hindi” ya da “Hindi But” şeklinde 28 Aralık Cuma, saat 22.00’ye kadar marketlerden ya da carrefoursa.com üzerinden sipariş alarak 31 Aralık akşamı belirtilen adrese tam saatinde teslim ediyor.

Kaynak: AA . dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

TESK Başkanı Palandöken: Kalkınmanın ilk koşulu yerli ürünleri destekleme

2019-12-12 14:17 - Ekonomi

Rafadan Tayfa'nın yeni macerası 27 Aralık'ta gösterime girecek

2019-12-14 18:52 - Kültür Sanat

DSP Genel Başkanı Aksakal: Kişiliğimizi, kimliğimizi ve asaletimizi korumak zorundayız

2019-12-15 18:32 - Siyaset

Sanayiciler 'elektriği yüzde 20 daha uygun' alabilecek

2019-12-17 18:02 - Ekonomi

İlk kırmızı kodlu uyarının yapıldığı Antalya'da yağış başladı

2019-12-11 15:07 - Gündem

GÜBRETAŞ kaliteli üretim için eğitim semineri düzenledi

2019-12-13 18:18 - Ekonomi

Türkiye 2 yıl daha Asya Parlamenter Asamblesine başkanlık yapacak

2019-12-16 23:07 - Gündem

Kırgız yazar Aytmatov doğumunun 91. yılında anıldı

2019-12-12 18:02 - Kültür Sanat

Soykırım inkarcısı Handke Saraybosna'da 'istenmeyen kişi' ilan edildi

2019-12-11 17:17 - Dünya

Merkez Bankası rezervleri 105 milyar 869 milyon dolar oldu

2019-12-12 18:34 - Ekonomi

İlgili Haberler

Balıkesir'de art arda depremler meydana geldi

23:58 - Genel

'77', Gazze'de yaşanan dramı 'sessiz bir çığlık' olarak gözler önüne seriyor

16:01 - Genel

Günün Manşetleri

Osmaniye'de 6 Şubat'taki depremlerden sonra 10 sağlık tesisi hizmete girdi

18:39 - Gündem

Trump: Onlar (İranlılar), bizimle müzakere ediyorlar çünkü onlara saldırmamızı istemiyorlar

18:08 - Dünya

Fransız futbolcu Sacha Boey, Galatasaray için İstanbul'da

17:33 - Spor

Saraybosna'daki "pazar yeri katliamının" 32. yılında hayatını kaybedenler anıldı

17:28 - Dünya

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit Okur'un ailesine taziye mesajı

17:25 - Gündem