?>

CarrefourSA ile TOG'un “Her Paket Bir Çocuğa Destek“ kampanyası

- Kampanyanın ikinci yılının ilk durağı olan Samsun'da 111 öğrenciye kırtasiye malzemesi bulunan paketler dağıtıldı

Genel - 6 yıl önce

Türkiye'de organize perakende sektöründe hizmet sunan CarrefourSA'nın Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ile başlattığı "Her Paket Bir Çocuğa Destek" kampanyasının ikinci yılının ilk etkinliği, Samsun'da gerçekleştirildi.

CarrefourSA Genel Müdürü Kutay Kartallıoğlu ve TOG Vakfı Genel Müdürü Murat Çitilgülü'nün katılımıyla düzenlenen etkinlikte, hazırlanan 111 kırtasiye paketi gönüllü gençlerin belirlediği Atakum ilçesindeki Özören Şehit Metin Arslantürk İlkokulu öğrencilerine dağıtıldı.

Kartallıoğlu, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen yıl ilk adımını attıkları kampanyayı bu yıl da sürdürmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

CarrefourSA müşterilerinin kampanyaya gösterdikleri ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kartallıoğlu, "Geçen sene Van, Bursa, Eskişehir ve Şanlıurfa'ya kırtasiye paketleri ulaştırmıştık.

Bu sene Samsun'dan başlıyoruz. Öğrencilerin ihtiyaçlarını bir nebze de olsa karşılayabiliyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Müşterilerimizle el ele TOG'a destek vererek öğrencilerin geleceği için sağladığımız katkıları artırmaya devam edeceğiz." dedi.

CarrefourSA ve TOG iş birliğiyle bu yıl ikincisi düzenlenen "Her Paket Bir Çocuğa Destek" kampanyası kapsamında CarrefourSA müşterilerinin marketlerden ve carrefoursa.com üzerinden satın aldıkları 25 lira değerindeki kırtasiye paketlerinde kuru, pastel ve sulu boyalar, defterler, kalemler, silgi ile okul çantası gibi ürünler yer alıyor.

Kampanya kapsamında Ankara'ya 300, Diyarbakır'a 170, İzmir'e 130, Sakarya'ya 289, Samsun'a ise 111 paket ulaştırılarak 1000 öğrenciye yardım yapıldı.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

Toyota'dan felçliler için gelişmiş rehabilitasyon robotu

2019-11-26 17:47 - Sağlık

Kasımpaşa'nın evinde yüzü gülmüyor

2019-11-27 15:17 - Spor

Bakan Kasapoğlu'ndan 'Gençlik merkezi' müjdesi

2019-11-27 19:12 - Siyaset

Türkiye, Arnavutluk’taki depremzedelere yardım ulaştıran ilk ülke oldu

2019-11-27 01:09 - Genel

Pence, Aynu'l Esed Üssü'ndeki ABD'li askerleri ziyaret etti

2019-11-23 23:42 - Dünya

Kosova Cumhurbaşkanı'nın Dıraç ziyareti sırasındaki deprem paniğe yol açtı

2019-11-27 22:42 - Dünya

'Barış Pınarı Harekatı amacına ulaşana kadar sürdürülecek'

2019-11-27 00:37 - Gündem

Kayserispor-Sivasspor rekabetinde 25. randevu

2019-11-23 14:47 - Spor

'Türkiye'nin NATO üyesi kalması lazım'

2019-11-27 17:17 - Dünya

Trump'ın azil soruşturmasında oklar Giuliani'ye çevrildi

2019-11-25 13:41 - Genel

İlgili Haberler

Balıkesir'de art arda depremler meydana geldi

23:58 - Genel

'77', Gazze'de yaşanan dramı 'sessiz bir çığlık' olarak gözler önüne seriyor

16:01 - Genel

Günün Manşetleri

Şişli'de inşaat alanındaki vinç öğrenci yurduna devrildi

10:52 - Asayiş

Gazze'deki Filistinli ressamlardan Küresel Sumud Filosu'na duvar resimli teşekkür

10:47 - Kültür Sanat

Kars'ın tescilli gravyer peyniri tezgahlarda yerini aldı

10:37 - Ekonomi

PTT ve HGS adını kullanarak dolandırıcılık yapan 12 şüpheli yakalandı

10:08 - Asayiş

Gebze-Çayırova-Birlik OSB Hafif Raylı Sistem Hattı 1. Aşaması'nı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı üstlendi

09:59 - Çevre & Seyahat