?>

'Büyük bir avantajı kaçırdık'

Süper Lig'in 27. haftasında konuk ettiği Kasımpaşa'ya 2-1 yenilen BtcTurk Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, büyük bir avantajı kaçırdıklarını söyledi.

Spor - 6 yıl önce

Malatya

BtcTurk Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kendileri adına çok önemli bir maçı kaybettiklerini ifade etti.

Bugün kaybettikleri için çok üzgün olduklarını aktaran Karaman, "Bir saat boyunca oyunu kontrol altında tutup, golü de bulduk. Ama 9 haftadır kazanamayan bir takımız. Hatadan gol yiyebilirsiniz ama ayağınızdaki topu rakibe verince iş başka tarafa gidiyor." dedi.

Takımın üzerinde 9 haftadır kazanamamanın stresi olduğunu anlatan Karaman, şunları kaydetti:

"Bu derece basit hatalar yapmamalıydık. Yediğimiz ikinci gol, öyle bir gol ki.... Bence haftanın golü, büyük bir şanssızlık. Golü atan için büyük bir beceri, bizim için büyük bir şanssızlık. 2-1 olunca maç içerisinde bocalayabiliriz ama oyuna giren futbolcularımızla takımı diri tutmaya çalıştık. Bugün büyük bir avantajı kaçırdık. Maçın hakkı bu değildi, en azından berabere bitmeliydi. Artık rakiplerin alacağı skorlara bakacağız. Eğer lehimize sonuçlar olursa, gelecek hafta Göztepe maçıyla yeni bir başlangıç yapabiliriz. Bugünkü mağlubiyet hepimizi kızdırdı ama pes etmek yok. Yarınki sonuçlara göre plan yapacağız."

Çapa: Oyun anlayışımız umut vericiydi

Kasımpaşa Teknik Direktörü Fuat Çapa, her iki taraf adına da final niteliğinde olan önemli bir karşılaşma oynadıklarını dile getirdi.

Ligde öncelikli olarak, alt sıralarla olan puan farkını korumayı hedeflediklerini anlatan Çapa, maça iyi başladıklarını aktararak, "İlk yarı çok net 4 tane pozisyonumuz vardı. Bunları değerlendiremedik. Maçı iyi oynarken beklemediğimiz anda 1-0 geriye düştük. Ancak ilk yarıdaki oyun anlayışımız umut vericiydi. İkinci yarıda rakibimizin hatalar yapacağını biliyorduk. Nitekim rakibin hatalarından da goller bulduk. İlk yarı kolay olanları atamadık, ikinci yarı zor olanları attık." diye konuştu.

Fuat Çapa, alınan galibiyet nedeniyle oyuncularını kutlayarak sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Rusya, Kamçatka Yarımadası’nın eşsiz doğal manzaralarını anlattı

2020-06-09 05:01 - Özel Haber

Jeep Wrangler Almanya’da en iyi arazi aracı ve SUV seçildi

2020-06-12 15:54 - Genel

PETLAS, marka değerini yüzde 60 artırdı

2020-06-11 18:05 - Genel

Manchester City, 16 yaşındaki Hollandalı kaleci Mikki van Sas'ı transfer etti

2020-06-09 16:22 - Spor

AK Parti'de Dijital Medya Takip Merkezi kuruldu

2020-06-11 15:52 - Medya

Gaziantep Hayvanat Bahçesine 200 yeni üye

2020-06-08 16:32 - Çevre-Hayat

İTO Başkanı Avdagiç: Yatırıma Destek TL Kredisi yatırımcıyı nokta atışı fonlayacak

2020-06-08 17:27 - Ekonomi

Yatırım fonları rekora doymuyor

2020-06-10 15:31 - Ekonomi

Antalya'nın Morca Yaylası'nda karla mücadele çalışmaları sürüyor

2020-06-09 16:27 - Gündem

Adıyla anılan 'Kawasaki' hastalığını bulan Japon doktor 95 yaşında öldü

2020-06-10 16:22 - Sağlık

İlgili Haberler

Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

12:09 - Spor

Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

11:54 - Spor

Dağ kayağında yeni rota; Trabzon'un Mesoraş Yaylası

11:39 - Spor

Beşiktaş, Göztepeli futbolcu Junior Olaitan'ı duyurdu

11:38 - Spor

Fenerbahçe Medicana Kadın Voleybol Takımı, Şampiyonlar Ligi'nde Budowlani ile karşılaşacak

11:08 - Spor

Günün Manşetleri

Küresel piyasalarda altın ve gümüş fiyatları toparlanıyor

12:19 - Ekonomi

Türkiye-Mısır ilişkileri ivme kazanıyor, ticaret hacmi gün geçtikçe büyüyor

12:19 - Ekonomi

Diyarbakır'da depremzedeler yapılan konutlarda güvenle oturuyor

12:18 - Gündem

Altının onsu Kasım 2009'dan bu yana en iyi aylık performansını gösterdi

11:57 - Ekonomi

İş dünyası temsilcileri 100 milyar liralık finansman paketini değerlendirdi

11:56 - Ekonomi