'Bunu hiçbir zaman unutmayacağım'

Kayserili Ahmet Can Erdoğan, "Cumhurbaşkanı ile video konferansla da olsa bir araya geldiğim için çok mutlu oldum. Bunu hiçbir zaman unutmayacağım." dedi.

Çevre-Hayat - 6 yıl önce

Kayseri

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile video konferans aracılığıyla buluşan Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Ahmet Can Erdoğan, heyecanlı dakikalar yaşadı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın öğrencilerle video konferans aracılığıyla buluşmasına Kayseri'den katılan öğrencilerden Ahmet Can Erdoğan (17), bu yıl 12. sınıfa geçtiğini söyledi.
Buluşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, soyadları aynı olduğu için, "Akraba mıyız?" diye sorduğunu aktaran Erdoğan, kendisinin de, "Hayır akraba değiliz ama sizinle aynı soyadı taşıdığım için gurur duyurum." yanıtını verdiğini dile getirdi.
Erdoğan, görüşmenin başında çok heyecanlandığını belirterek şöyle konuştu:
"Okulumuzda ürettiğimiz kolonya ve el dezenfektanları hakkında bilgilendirme yaptım. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Ben hepinizi çocuğum gibi seviyorum. Herhangi bir ayrım yok, hepiniz benim için eşitsiniz.' dedi. Cumhurbaşkanı ile video konferansla da olsa bir araya geldiğim için çok mutlu oldum. Bunu hiçbir zaman unutmayacağım."

"Bizi motive etti"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın öğrencilerle video konferans aracılığıyla buluşmasına Antalya'dan bağlanan Metin-Nuran Çakallıklı Anadolu Lisesi öğrencisi Alara Şişmanoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile konuşma şansı yakaladığı için mutlu olduğunu söyledi.
Yönelttiği sorularla sınav stresini yendiğini aktaran Şişmanoğlu, "Benim için moral oldu, öz güvenim yerine geldi, çok mutluyum. İlkokuldan bu yana hep matematik öğretmeni olmayı hayal etmiştim. Bunun için çok iyi hazırlanmıştım ama salgından sonra genetik üzerine kendimi geliştirmeye karar verdim. Ülkemi genetik alanında ileri seviyeye taşımak istiyorum. Sınava da çok iyi hazırlandım." diye konuştu.
Muğla Teknoloji ve Kültür Koleji öğrencisi Kardelen Büyükavcu ise konferansın verimli geçtiğini belirtti.
Türkiye'nin dört bir köşesinden öğrenciler olarak kafalarındaki soru işaretleni giderdiklerini vurgulayan Büyükavcu, "Bu konferansın YKS öncesi yapılması da bizi motive etti. Çünkü Cumhurbaşkanımızdan çok güzel dilekler aldık. Umarım Cumhurbaşkanımızın dediği gibi sınavımız çok güzel geçer ve tüm öğrenci arkadaşlarımız da emeğinin karşılığını alır." dedi.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

Fenerbahçe Süper Lig'de yarın Kasımpaşa'ya konuk olacak

2020-06-20 12:32 - Spor

Gaziantep FK Başkanı Büyükekşi: İyi futbola devam etmemiz gerek

2020-06-25 14:52 - Spor

Türkiye Kovid-19 sürecinde gıdaya talebi avantaja çevirdi

2020-06-20 17:07 - Gündem

CANLI: Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ekonomide toparlanma sinyalleri oldukça güçlü geliyor

2020-06-20 17:42 - Gündem

Filistinlilerden AB’ye 'İsrail’in Kudüs’teki ihlallerine müdahale' çağrısı

2020-06-23 00:14 - Dünya

'Bursa'daki selde evi hasara uğrayanlara 5 bin liraya kadar yardım yapılacak'

2020-06-23 00:32 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Mültecilere yurt, mazluma umut olmaya devam edeceğiz

2020-06-20 19:17 - Gündem

Tunceli Belediye Başkanı Maçoğlu'nun Kovid-19 testi pozitif çıktı

2020-06-23 01:12 - Gündem

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Bahreynli mevkidaşıyla telefonla görüştü

2020-06-22 02:22 - Dünya

Kovid-19 nedeniyle dünyada turist sayısı nisanda yüzde 97 azaldı

2020-06-23 01:51 - Gündem

İlgili Haberler

Ölüdeniz Avrupa'nın en değerli 4. plajı seçildi

16:14 - Çevre-Hayat

Avrupa yeni sıcak hava dalgasına hazırlanıyor

22:08 - Çevre-Hayat

Mikroplastik kirliliğiyle mücadelede seri denetimler sürüyor

15:07 - Çevre-Hayat

Bursa'da "Perseid meteor yağmuru gözlem etkinliği" düzenlendi

14:13 - Çevre-Hayat

Bursa'da binlerce gökyüzü meraklısı Perseid meteor yağmurunu izledi

14:56 - Çevre-Hayat

Günün Manşetleri

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev Zengezur Koridoru'nu değerlendirdi

01:08 - Dünya

TBMM'nin tatile girmesine ilişkin karar Resmi Gazete'de

00:27 - Siyaset

İsrail basını: CENTCOM Komutanı Cooper, Gazze'de ateşkes için 15 maddelik plana bağlı olduklarını söyledi

00:13 - Medya

Türkiye, Kolombiya'nın "işgal altındaki Golan Tepeleri'nde İsrail egemenliğini tanıyan" kararını kınadı

00:03 - Gündem

Paris Charles de Gaulle Havalimanı yakınlarındaki bir depoda yangın çıktı

23:58 - Dünya