?>

"Bu iş 31 Mart’a kadar düzeldi düzeldi..."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tanzim satış konusuna değinerek, "Bu iş 31 Mart’a kadar düzeldi düzeldi, zaten yarı yarıya düştü, 31 Mart’tan sonra TESKOM ve ilgili kuruluşlarla masaya oturacağız ve onlarla beraber en ücra köşelerdeki mahalledeki marketlere varıncaya kadar onlarla bu satışları yapacağız" dedi.

Siyaset - 7 yıl önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tanzim satış konusuna değinerek, "Bu iş 31 Mart’a kadar düzeldi düzeldi, zaten yarı yarıya düştü, 31 Mart’tan sonra TESKOM ve ilgili kuruluşlarla masaya oturacağız ve onlarla beraber en ücra köşelerdeki mahalledeki marketlere varıncaya kadar onlarla bu satışları yapacağız" dedi.

31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Denizli’ye gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Ekim Bulvarı’nda gerçekleştirdiği mitingde vatandaşlara seslendi. Erdoğan, Denizli’ye son 16 yıl içerisinde 34. ziyaretini gerçekleştirdi. Kente en son 15 Aralık 2018’de gelen Erdoğan, bugün bir kez daha Denizlilerle buluştu. Erdoğan’a mitingde bazı bakanlar ve milletvekilleri ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da eşlik etti.

Erdoğan, konuşmasında sebze ve meyve fiyatlarını düşürmek için belediyeler aracılığıyla kurulan tanzim satışlarına değindi.

Satışların, seçim sonrasında da fiyatların düşmemesi halinde devam edeceğini aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, fiyat yükselişi ile ilgili 31 Mart’a kadar süre vererek, "Güçlüyüz artık ve ayağımız yere sağlam basıyor.

Tezgahlar kuruyorlar o tezgahları bozduk ve bozmaya da devam ediyoruz. İşte geçenlerde ne yaptılar? Şöyle bir patlıcan ve sivri biber sohbeti yaptılar. Patates, soğan sohbeti yaptılar. Ne oldu? Dedik ki ‘böyle giderse bu oyunu da bozarız.’

Tanzim satışlarını kurduk mu, başlattık mı? Bu iş 31 Mart’a kadar düzeldi, düzeldi. Zaten yarı yarıya düştü. 31 Mart’tan sonra TESKOM ve ilgili kuruluşlarla masaya oturacağız ve onlarla beraber en ücra köşelerdeki mahalledeki marketlere varıncaya kadar onlarla bu satışları yapacağız.

Gerekirse ürün çeşitlerini de arttıracağız. Çünkü bizim derdimiz ne biliyor musunuz? Vatandaşımıza en uygun fiyatlarla ürünü getirebilmek. Çünkü biz sömürü düzenlerine aracı olamayız. Vatandaşını sömürenlerle beraber olamayız.

Eğer kim bunu piyasa ekonomi diyorsa bunu gelip benim külahıma anlatsın. Benim alanım ekonomi ve özel sektörden gelmiş birisiyim neyin ne olduğunu biliyorum. Kimse kusura bakmasın. Vatandaşın emanetini ihanet ettirmeyiz” dedi.

’DÖRTLÜ ÇETE’ BENZETMESİ

Millet İttifakını, kumandası Kandil ve Pensilvanya’da olan ‘dörtlü çete’ olarak niteleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milletin terör örgütünün desteklediği adaya oy vermeyeceğini söyledi.

Türkiye’nin Suriye ve Irak’la ilgili attığı adımların bölgede kirli hesapları olanları rahatsız ettiğini, 31 Mart seçimlerinin Türkiye düşmanlarının bitlerini kanlandırdığını kaydeden Erdoğan, bu odaklara ve bu odakların emri altında olanlara izin verilmemesi gerektiğini belirtti.

Kaynak: İHA

.

dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

KDP ve KYB arasında anlaşma sağlandı

2019-02-15 23:54 - Dünya

Çamlıca Camii’nin içi ve dışındaki son durum havadan görüntülendi

2019-02-20 21:07 - Çevre-Hayat

'Avrupa ülkeleri DEAŞ'lı teröristleri yargılasın'

2019-02-17 18:52 - Dünya

Akhisarspor, Yılmaz Vural ile anlaşamadı

2019-02-20 22:07 - Spor

Balıkesir'de FETÖ operasyonu: 7 kişi tutuklandı

2019-02-17 01:02 - Asayiş

Nero Endüstri'nin başarı karnesi

2019-02-18 19:59 - Ekonomi

Okulda şaka 12 öğrenciyi hastanelik etti

2019-02-20 15:17 - Asayiş

Yeşilköy’de TIR’daki konteyner yola düştü

2019-02-21 10:02 - Asayiş

IKBY'nin İran'a petrol ihracatını durdurduğu iddia edildi

2019-02-16 13:22 - Dünya

Kapadokya'da 1 milyonu aşkın turist yer altını gezdi

2019-02-14 23:42 - Ekonomi

İlgili Haberler

Türkiye ile Birleşik Krallık arasında Eurofighter savaş uçağı işbirliği anlaşması imzalandı

20:27 - Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İtalya Milli Hidrokarbon Ajansı Başkanı Descalzi'yi kabul etti

16:03 - Siyaset

İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan trafik cezalarına ilişkin açıklama

15:57 - Siyaset

Dışişleri Bakanlığından Karadağ'da yaşananlara ilişkin açıklama

15:32 - Siyaset

İngiltere Başbakanı Starmer Ankara'da

14:52 - Siyaset

Günün Manşetleri

Bakan Kurum: 24 Ekim itibarıyla tapusu olanlar Yüzyılın Konut Projesi’ne başvuramayacak

23:38 - Gündem

Süper Lig'de görünüm

23:23 - Spor

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde 6,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi

23:07 - Gündem

Fenerbahçe, Gaziantep FK'yi 4 golle geçti

22:57 - Spor

Eurofighter savaş uçaklarını Türk hava sahasında F-16'lar karşıladı

22:48 - Gündem