?>


, Abu Dabi'deki THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nin resmi sponsoru oldu

, Abu Dabi'de düzenlenecek 2025 THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nin resmi sponsoru oldu.

Ekonomi - 4 saat önce

İstanbul

Avrupa Ligi'den yapılan açıklamada dünyanın önde gelen e-ticaret pazar yerlerinden 'un, 23-25 ​​Mayıs tarihlerinde Abu Dabi'deki Etihad Arena'da düzenlenecek 2025 THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nin resmi sponsoru olduğu belirtildi.

Fenerbahçe Beko, Monaco, Olympiakos ve Panathinaikos AKTOR'un mücadele edeceği Etihad Arena'daki saha içi tanıtım platformlarında markasının sergileneceği kaydedilen açıklamada ayrıca markasının organizasyon boyunca dörtlü final taraftar alanında basketbolseverlerle buluşacağı aktarıldı.

Açıklamada görüşüne yer verilen Avrupa Ligi İcra Kurulu Başkanı Paulius Motiejunas, "2025 Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nin resmi sponsoru olarak 'u aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Birleşik Arap Emirlikleri'nde güçlü bir varlığa sahip e-ticaret sektörünün lideriyle ortaklık kurmak, Avrupa Ligi'nin küresel çekiciliğini ve yeni bölgelerde büyüyen etkisini vurguluyor." ifadelerini kullandı.

Grup Başkanı Çağlayan Çetin ise "Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki bu ikonik organizasyon için Avrupa Ligi ile ortaklık yapmaktan gurur duyuyoruz. Yeniliğe ve sporun büyümesine kendini adamış bir marka olarak bu iş birliği, kilit pazarlardaki etkimizi genişletme ve daha geniş bir uluslararası kitleyle bağlantı kurma yolculuğumuzda doğal bir adım." değerlendirmesinde bulundu.

Yüksek profilli bu iş birliğinin, Avrupa Ligi'nin Körfez bölgesindeki etkisini daha da sağlamlaştıracağı ve 'un dünya standartlarında spor etkinlikleri aracılığıyla toplulukları birbirine bağlamaya yönelik devam eden yatırımını yansıttığı ifade edildi.

Körfez pazarlarına 2023'te yaptığı güçlü girişle 3 milyondan fazla müşteriye hizmet verdiği hatırlatılan 'un, bölgedeki en çok indirilen alışveriş uygulamalarından biri haline geldiği vurgulandı. Şu anda 27 Avrupa ülkesi ve Azerbaycan'da faaliyet gösteren markanın bu yeni ortaklıkla futbol, ​​voleybol ve olimpiyat disiplinlerine mevcut desteğini artırarak spor dünyasına devam eden bağlılığını vurguladığı kaydedildi.

Kaynak: AA

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

İsrail'in Gazze'de yerinden edilenlerin sığındığı okulu bombalaması sonucu 15 kişi öldü

2025-05-12 08:22 - Dünya

Eurovision'da ülkelerini geçmişte temsil eden sanatçılar, İsrail'in yarışmadan çıkarılmasını istedi

2025-05-06 16:07 - Magazin

Erzurum'un plaka koduna atıfla 5.5.2025’te 25 nikah kıyıldı

2025-05-05 16:37 - Magazin

Ruslar: Türk ANTTEQ, inşaat pazarının en iyisi

2025-05-12 06:17 - Özel Haber

İHH kurban hisse bedelini belirledi

2025-05-06 14:47 - İslam-Hayat - Zilkade 1446

İsrail, Gazze'den bırakılacak esir askere rağmen, ateşkes veya esir takası vadetmediğini savundu

2025-05-12 10:38 - Dünya

Küresel piyasalar haftaya ticaret görüşmeleri iyimserliğiyle başladı

2025-05-12 09:17 - Ekonomi

İnşaat maliyet endeksi martta aylık yüzde 1,53, yıllık yüzde 23,23 arttı

2025-05-12 10:57 - Ekonomi

Arnavutluk'taki genel seçimde Başbakan Rama'nın partisi önde gidiyor

2025-05-12 10:13 - Dünya

Toplam ciro endeksi martta yıllık bazda yüzde 33,4 arttı

2025-05-12 10:28 - Ekonomi

İlgili Haberler

60 saniyede ekonomide bugün (12 Mayıs 2025)

17:13 - Ekonomi

Şanlıurfa'da geliştirilen "Hızır" mikrobiyal gübresi çiftçilerin hizmetine sunuldu

17:03 - Ekonomi

Yapay zeka destekli güvenli yazılımın geleceği Borsa İstanbul’da tartışılacak

16:48 - Ekonomi

Çin ve ABD ticaret görüşmelerinde ilerleme sermaye piyasalarında coşkuyla karşılandı

16:37 - Ekonomi

Kripto para piyasasının değeri, ABD ve Çin'in gümrük tarifelerinde anlaşmaya varmasıyla yükseld

16:13 - Ekonomi

Günün Manşetleri

ABD Başkanı Trump: Perşembe günü (İstanbul'da) Rusya ve Ukrayna ile yapılacak toplantı çok önem

17:33 - Dünya

Çekmeköy'de inşaat alanındaki göçükte bir işçi öldü, bir işçi yaralandı

17:27 - Gündem

Samsun Çarşamba Havalimanı 4 ayda 452 bin 945 yolcuya hizmet verdi

17:23 - Gündem

MHP Genel Başkanı Bahçeli: Terörsüz Türkiye'nin meşalesi yakılmıştır

17:18 - Gündem

60 saniyede ekonomide bugün (12 Mayıs 2025)

17:13 - Ekonomi