?>

Boyner'in “Askıda İyilik“ hareketi devam ediyor

Boyner mağazalarından ya da internet mağazası boyner.com.tr'den yapılan alışverişlere kolayca eklenebilen 30 TL değerindeki iyilik paketleri ile ihtiyaç sahibi çocukların yüzü gülüyor

Genel - 5 yıl önce

Boyner mağazalarında veya boyner.com.tr'de 30 TL karşılığında satışa sunulan, alt-üst eşofman takımı ya da çanta-boya kalemi setinden oluşan iyilik paketleri, Lokman Hekim Sağlık Vakfı aracılığıyla ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılıyor.

Boyner'den yapılan açıklamaya göre şirket, okul yolunda çocukların yüzünü güldürecek her bir "Askıda İyilik" paketi için aynı oranda katkıda bulunurken, müşterileriyle el ele vererek iyilikleri çoğaltmayı hedefliyor.

Gerçekleştirdiği projelere müşterilerini de dahil ederek iyilikleri çoğaltan Boyner'in Askıda İyilik paketleri, okula dönüş alışverişinin halen devam ettiği bugünlerde yoğun ilgi görüyor.

Boyner, Askıda İyilik projesi ile mağazalarında ve boyner.com.tr'de ihtiyaç sahipleri için hazırlanan iyilik paketlerini kar amacı gütmeden, iyiliğin yayılması için satışa sunuyor.

Boyner mağazalarından ya da internet mağazası boyner.com.tr'den yapılan alışverişlere kolayca eklenebilen 30 TL değerindeki iyilik paketleri ile ihtiyaç sahibi çocukların yüzü gülüyor.

Satın alınan her bir Askıda İyilik paketi için Boyner de aynı miktarda katkı yaparken, alt-üst eşofman takımı ve çanta-boya kalemi setinden oluşan iyilik paketleri, Lokman Hekim Sağlık Vakfı aracılığıyla ihtiyaç sahibi çocuklara ulaşıyor.

Bugüne kadar Lokman Hekim Sağlık Vakfı aracılığıyla 43 binden fazla iyilik paketini ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Boyner, şimdi de müşterileriyle birlikte ihtiyaç sahibi çocukların okul yolunda yüzünü güldürmeyi amaçlıyor.

Boyner’de ilkokuldan, lise ve üniversite öğrencisine kadar her yaştan öğrenciye hitap eden geniş bir koleksiyon bulunuyor.

Çantadan mataraya, ayakkabıdan tişört ve eşofmana kadar uzanan zengin seçenekli ürünler, mevcut indirimlere ek olarak aldıkça artan indirimlerle ailelerin ve öğrencilerin beğenisine sunuluyor.

Kaynak: AA . dikGAZETE.com

Haftanın Öne Çıkanları

Pakistan'da 289 işçinin öldüğü fabrika yangınında 2 kişi idama çarptırıldı

2020-09-22 18:06 - Dünya

SANKO Holding'ten TEKNOFEST 2020'ye sponsorluk katkısı

2020-09-25 12:55 - Genel

Danıştaydan küçük işletmeye vergi avantajı sağlayan karar

2020-09-21 15:46 - Gündem

İçişleri Bakanlığı okullarda güvenlik önlemlerini yoğunlaştırdı

2020-09-21 18:41 - Gündem

TürkTraktör üst yönetiminde atamalar

2020-09-21 13:10 - Genel

Gaziantep'te TEKNOFEST 2020 heyecanı

2020-09-24 17:36 - Teknoloji

İngiltere, Rum Kesimi'nin vetosuna takılan Belarus'a AB'den bağımsız yaptırım uygulayacak

2020-09-24 20:41 - Dünya

Gökçeada feribot seferlerinde yeni düzenleme

2020-09-20 19:16 - Gündem

Afrika'da Kovid-19 vaka sayısı 1 milyon 397 bini aştı

2020-09-19 19:01 - Dünya

Anayasa Mahkemesine bireysel başvuru 272 bin kişinin umudu oldu

2020-09-20 14:52 - Gündem

İlgili Haberler

Balıkesir'de art arda depremler meydana geldi

23:58 - Genel

'77', Gazze'de yaşanan dramı 'sessiz bir çığlık' olarak gözler önüne seriyor

16:01 - Genel

Günün Manşetleri

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'dan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Duran'a ziyaret

18:43 - Gündem

Bosna Savaşı'ndaki keskin nişancı iddialarında üst düzey ve zengin isimler öne çıkıyor

18:38 - Dünya

Miss Universe 2025’i Meksikalı Bosch’un kazanması, "şeffaflık" tartışmalarına yol açtı

18:27 - Gündem

Kızılay Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığından Öğretmenler Günü ziyareti

18:18 - Gündem

Şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Öğretmenler Günü'nde anıldı

18:12 - Gündem