?>

Başkent’te trafik kazası: 3 yaralı

Ankara’da şoförünün alkollü olduğu iddia edilen otomobille ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Asayiş - 9 yıl önce

Kaza, saat 04.30 sıralarında Çankaya’da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Atatürk Bulvarı üzerinden Ulus istikametine doğru seyretmekte olan İlhami Ayyıldız’ın hakimiyetindeki 06 DP 2994 plakalı otomobil, Ziya Gökalp Caddesi üzerinden Maltepe istikametine giden Orhan Çetinay’ın idaresindeki 06 T 5014 plakalı ticari araca, Atatürk Bulvarı ile Ziya Gökalp Caddesi kesişiminde çarptı. Çarpmanın şiddetiyle 06 T 5014 plakalı araç sürüklenerek orta refüjde bulunan yeşil alana çıktı. Sürüklenen aracın içinde bulunan Orhan Çetinay ve Recep Kamil Oran ile 06 DP 2994 plakalı otomobilin sürücüsü İlhami Ayyıldız yaralandı.

Kaza nedeniyle bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi intikal etti. İtfaiye ekipleri, sıkışan taksi şoförü Çetinay’ı kurtarmak için çalışma başlattı. Sağlık ekipleri diğer yaralıları ambulanslara alarak ilk yardımda bulundu. İtfaiye erlerinin araç içinden çıkardığı Çetinay, sağlık ekipleri tarafından sedyeyle ambulansa alındı. Yaralılar ambulanslarda yapılan ilk müdahalelerin ardından tedavi edilmek üzere Ankara’nın çeşitli hastanelerine kaldırıldı.

Bölgede kağıt toplayıcılığı yaparak geçimini sağladığını söyleyen kazanın görgü tanığı Muhammed Ahretlik, “Kırımızı ışıkta bekliyordum ben kamyonetle. Birden yanımdan hızlı bir şekilde geçti. Zaten zikzak çizerek geliyordu. Ondan sonra geldi, taksiye vurdu. Ben de aracımı aşağıya park ettim. Kazayı görünce afalladım. Biz kağıt topluyoruz burada, hurdacılık yapıyoruz. Devamlı burada olduğumuz için görüyoruz, bu tür kazalar denk geliyor. Yaralıları görmedim ama 3, 4 yaralı vardı, herhalde” diye konuştu.

Bölgedeki ticari taksi şoförlerinden Mehmet Evler, “Taksiciyiz biz, ticari aracın halini görüyorsunuz. Biz her gün evden çıkarken kefenle çıkıyoruz. Adam alkolü artı kırmızı ışığı ihlal ediyor. Meslektaşımızı ne hale getirmiş. Yazıktır, adam burada evine ekmek götürecek, çoluğu çocuğu var, bekleyeni var” ifadelerini kullandı.

Caner Ünver - Onur Emre Durak

dikGAZETE.com
Haftanın Öne Çıkanları

Bakan Çelik, Birleşik Krallık Dışişleri Bakanı Johnson ile bir araya geldi

2016-09-27 01:17 - Siyaset

GGC’den İHA’ya 2 ödül

2016-09-29 16:32 - Gündem

Boşanmak isteyen karısının gözü önünde kendini vurdu

2016-10-01 21:47 - Asayiş

Dolar/TL 3'ün üzerine çıktı

2016-09-29 16:16 - Ekonomi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Akar'ı kabul etti

2016-09-29 22:47 - Gündem

Yeni Volvo S90 Antalya'da tanıtılacak

2016-09-28 19:48 - Ekonomi

Siirt'teki terör operasyonunda 6 tutuklama

2016-09-28 21:37 - Gündem

İdlib'te vakum bombalı saldırı: 20 ölü, 24 yaralı

2016-09-30 02:12 - Dünya

Başkent’te trafik kazası: 3 yaralı

2016-10-02 11:17 - Asayiş

İleri düzey kalp hastaları kalp yetmezliği polikliniklerinde takip edilmeli

2016-09-29 17:17 - Sağlık

İlgili Haberler

İstanbul'da 'Huzur İstanbul' operasyonunda 903 kişi gözaltına alındı

11:18 - Asayiş

Ruhsatsız silah taşıyanlara yönelik 81 ildeki operasyonlarda 2 bin 82 kişiye işlem yapıldı

08:38 - Asayiş

Manavgat'ta tarım arazisinde başlayıp ormanlık alana sıçrayan yangın kontrol altına alındı

17:48 - Asayiş

Yabancılara usulsüz vatandaşlık kazandıran suç örgütüne yönelik operasyonda 104 gözaltı

12:47 - Asayiş

Muvazaalı gayrimenkul satışıyla vatandaşlık sağlayan suç örgütü çökertildi

08:53 - Asayiş

Günün Manşetleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile Beyaz Saray’da bir araya geldi

18:58 - Siyaset

Fatih'te 11 binadan oluşan 33 yıllık sitenin yıkımına başlandı

18:52 - Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump tarafından Beyaz Saray’da karşılandı

18:48 - Siyaset

Atina'da Küresel Sumud Filosu'na yapılan saldırıya ilişkin basın toplantısı düzenlendi

18:42 - Dünya

ABD Başkanı Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Beyaz Saray’da karşılıyor

18:37 - Siyaset